xorxe_escabor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 5
- Like
- 214
- Πόντοι
- 280
Μόνικα σου αρέσουν τα ανακόντα?!
εισαι γκαβλα.Μαυριζουμε καυλες μου!!!
Μωρο μου κ εδω που εργάζομαι υπάρχει πρόγραμμα για 1ωρα και μάλιστα φουλ με όσες εκτονωσεις θέλεις!!!Καλησπέρα κρίμα με τέτοιο σώμα να μην κανεις ραντεβού και σε ξενοδοχεια. Κάτω απο 1 ώρα μαζί σου δεν λέει. Απο 1 ώρα τουλάχιστον και πάνω ναι.
Kαλό αυτό αλλά εγώ θέλω να έχω την ησυχία μου, δεν θέλω πολλά πολλά με άλλους, θέλω μόνο να μαστε εγώ και εσύ, ούτε άλλος κόσμος, ούτε τιποτα. Για αυτό και είπα το ξενοδοχείο , γιατί εκεί έχεις την άνεση σου και είσαι μόνο εσύ και το κορίτσι . Δεν έχεις απο έξω κανέναν άλλον να περιμένει να τελειώσεις. Εγώ γενικά επειδή είμαι αρκετά ντροπαλός δεν θέλω επαφές με άλλους, αλλά μόνο με το κορίτσι και δεν πηγαίνω σε οικους και studio για αυτόν τον λόγο. Αν γίνεις ανεξάρτητη κάποια στιγμή ή κάνεις και σε ξενοδοχεία, εδώ είμαι. Σέβομαι τα μέρη μην παρεξηγηθώ και τους ανθρώπους , απλώς δεν μου ταιριάζουν εμένα προσωπικά. Αυτό μονο. Για να μπορέσεις να μπιπ... πρέπει και να νιώθεις άνετος σε αυτό το μέρος που θα είσαι, δεν συμφωνείς;Μωρο μου κ εδω που εργάζομαι υπάρχει πρόγραμμα για 1ωρα και μάλιστα φουλ με όσες εκτονωσεις θέλεις!!!
Σε λίγες μέρες ξεκινάμε τη δράση κ τις ατελείωτες καυλες αγόρια μου!!!Σας περιμένω....Έλα ρε Μόνικα κατάφερα και έκανα λογαριασμό επιτέλους. Έχω καιρό να σε δω ελπίζω να μην με έχεις ξεχάσει... (ανακόντα)!
Μόνικα δεν σε έχω πάρει αλλά φαίνεσαι κουκλαρα από τις φώτο. Θα καταθέσω ένα 50 Ρίκο μωρό μουΣε λίγες μέρες ξεκινάμε τη δράση κ τις ατελείωτες καυλες αγόρια μου!!!Σας περιμένω....
στους οίκους ανοχής και τα στούντιο έτσι λειτουργεί το σύστημα είναι ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε. Πρέπει να είσαι αρκετά καυλωμενος για να ικανοποιηθείς και δε πρέπει να έχεις στο μυαλό σου το θέμα του χρόνου γιατί τότε συμβαίνουν διαφορα... Εξάλλου οι τιμές στα στούντιο είναι ποιο προσιτές από ότι η συνεύρεση σου με ένα εσκορτ και αυτό επιτρέπει τις ποιο πολλές επισκέψεις. Βέβαια άλλη εμπειρία το ένα άλλη το άλλο... Αν η σωστή κοπέλα στο στουντιο είναι σωστή επαγγελματίας και σε χαλαρώσει κτλ τότε μια χαρά εμπειρία είναι και δίνεις ένα 50 ρικακι.εξαλλου εκεί που φτάσε το 50 Ρίκο. Ποια δε φτάνει και για πολλά...Kαλό αυτό αλλά εγώ θέλω να έχω την ησυχία μου, δεν θέλω πολλά πολλά με άλλους, θέλω μόνο να μαστε εγώ και εσύ, ούτε άλλος κόσμος, ούτε τιποτα. Για αυτό και είπα το ξενοδοχείο , γιατί εκεί έχεις την άνεση σου και είσαι μόνο εσύ και το κορίτσι . Δεν έχεις απο έξω κανέναν άλλον να περιμένει να τελειώσεις. Εγώ γενικά επειδή είμαι αρκετά ντροπαλός δεν θέλω επαφές με άλλους, αλλά μόνο με το κορίτσι και δεν πηγαίνω σε οικους και studio για αυτόν τον λόγο. Αν γίνεις ανεξάρτητη κάποια στιγμή ή κάνεις και σε ξενοδοχεία, εδώ είμαι. Σέβομαι τα μέρη μην παρεξηγηθώ και τους ανθρώπους , απλώς δεν μου ταιριάζουν εμένα προσωπικά. Αυτό μονο. Για να μπορέσεις να μπιπ... πρέπει και να νιώθεις άνετος σε αυτό το μέρος που θα είσαι, δεν συμφωνείς;