erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Μπαλαδορε μου εσυ!1...2... μπαλακια? δωσε ινφο στο κοσμο...τα βασικα πραγματα
Μπαλαδορε μου εσυ!1...2... μπαλακια? δωσε ινφο στο κοσμο...τα βασικα πραγματα
Οταν λες λιγα παραπανισια κιλα , για δωσε λιγο εικονα στο τοπιο , λιγα κιλακια εννοεις μπουταρες και μεγαλο η αφρατο πωπο ??? η εννοεις και λιγη κοιλιτσα και χονδρα χερια ???, διοτι οι φωτος ειναι επιμελως καλα τραβηγμενες και δεν μπορει ο αλλος να καταλαβει και πολλα για την σιλουετα της , παντως σαν αματουρι και μετριο κιολας αματουρι θα επρεπε να ξεκινησει με πιο χαμηλη τιμη εκκινησης , οχι και 100αρι για μετρια αματουρ πιπα και αματουρ γαμησι , για να δουμε ο χρονος θα τα δειξει ολα φιλε gariΣυναντησα τη Μονικα προσφατα κ ειναι ενα πολυ γλυκο πιτσιρικι με λιγα παραπανισια
κιλα, ομοιομορφα κατανεμημενα κ αρκετα καλη στο κρεβατι.
Τιμη 100 πιπα ανευ, ευγενεστατη κ ολα καλα.
Δεν ειναι Βερονικα στο κρεβατι αφου δ εχει κανει "χιλιομετρα", θα ελεγα πως ειναι στο στρωσιμο...
Monica Hollyspirit Έτσι είναι πλέον στο καινούργιο φβ οποίος την ψάχνει... ;)
Bλεπω εμαθε κ αυτη...!Οσο για τους φιλους τυπε πρεπει καποιος να ειναι αφελης για να εχει το προσωπικο του προφιλ κ να την εχει φιλη...!εχετε το νου σας ομως...εχει ξεκλειδωτους του φιλους της!!!εκτιθομαστε κυριοι
Bλεπω εμαθε κ αυτη...!Οσο για τους φιλους τυπε πρεπει καποιος να ειναι αφελης για να εχει το προσωπικο του προφιλ κ να την εχει φιλη...!
Δεν νομιζω τυπε..τωρα το βλεπω και ειναι ανοιχτο..μεσα σ αυτους ημουν κ εγω...γτ δεν ειχε δεχτει το 2ο μου fake σαν σιου προφιλ μου...παρ ολα αυτα της το πα πριν λιγο και τους κλειδωσε..
Δεν νομιζω τυπε..τωρα το βλεπω και ειναι ανοιχτο..
φραγκατοι γιατροι κ ενας συμβουλος του μητσοτακη χχαχαχαχαχαχαχαΚαι πολλούς γιατρούς βλέπω, πόσο μαλάκες είναι κάποιοι
Ποδογλανε....ειπε οκ θα σας κλειδωσω...κ οντως....δεν το εκανε
εμένα με έχει προσεγγίσει μέσω instagram. δεν έχει δώσει τιμοκατάλογο. είναι όμως άλλη μια η Άννα η οποία και αυτή με προσέγγισε μέσω instagram και μου έδωσε τιμή στα 150 ευρώ την ώρα.Μερικές ακόμα που μου έστειλε....
να σημειώσω πως οι φώτο μπαίνουν με την αδειά της....
Γεια σας παίδες
Ποια η νέα κοπέλα-φίλη της Monicas στο duo ? γνωρίζετε ?
Εστειλε μύνημα ότι παίζει και μια φίλη της μαζί.
Ξερετε κάτι ?