Νέα

Monica Bellucci

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loukas41
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 861
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
:2funny: http://[URL unfurl="true"]www.freesmileys.org/smileys/smiley-laughing025.gif[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.genuinekentucky.com/wp-content/uploads/2009/04/laughing_so_hard_hes_crying1.gif[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/super-smileys/jumbo/humor/laughing-2.gif[/img[/URL]]

[/quote]
:thumbsup: :2funny: :2funny: :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μεταξύ μας

υπάρχουνε δυό Ιταλίες ! (μπορεί και τρεις)  :grin:

Οσο πιο κάτω κατεβαίνεις , τόσο πιό μαυριδερά, κοντά και ασουλούποτα γίνονται τα θήλεα !

ή για να το πώ αλλιώς (μισογεμάτο), όσο πιό πάνω ανεβαίνεις τόσο πιό μούνες και πιό απελευθερωμένες είναι οι Μόνικες ! ;)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Μεταξύ μας

υπάρχουνε δυό Ιταλίες ! (μπορεί και τρεις)  :grin:

Οσο πιο κάτω κατεβαίνεις , τόσο πιό μαυριδερά, κοντά και ασουλούποτα γίνονται τα θήλεα !

ή για να το πώ αλλιώς (μισογεμάτο), όσο πιό πάνω ανεβαίνεις τόσο πιό μούνες και πιό απελευθερωμένες είναι οι Μόνικες ! ;)

Οι Ιταλοί, βόρειοι, κεντρώοι και νότιοι, όλοι δηλαδή, συμφωνούν στο ότι οι Νότιες Ιταλίδες είναι πιο όμορφες. Και εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό.

Στο αναφέρω για να δεις πόσο καμία σχέση με την πραγματική πραγματικότητα δεν έχουν οι πεποιθήσεις μας.

όσο πιό πάνω ανεβαίνεις τόσο πιό μούνες και πιό απελευθερωμένες είναι οι Μόνικες ! ;)

Ούτε αυτό ισχύει. Ίσως το αντίθετο.
Για πήγαινε στο Bergamo με τα καλά Καθολικά κορίτσια και δες αν γάμησε κανένα Greek καμάκι στη ζωή του κοπέλα από εκεί.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Εχω αντίθετη άποψη και αντίθετη εμπειρία !

Σ΄όσους αρέσουν τα κοντά μαυροτσούκαλα , θα βρουν την υγειά τους απο Ρώμη και κάτω !

Σ΄όσους αρέσουν οι ψηλές, ανοιχτόχρωμες, άνετες γκόμενες, θα βρούν τον παράδεισο στη Βόρεια Ιταλία !

ΟΙ άλλοι θα περάσουν καλά στη Κεντρική Ιταλία !  :2funny:

Συμπέρασμα  : ΠΑράδεισος η Ιταλία ! Γιά όλους !  :2funny:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Η Ιταλία είναι παράδεισος μόνο για αυτόν που βλέπει τηλεόραση. Για κανέναν άλλο.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η Ιταλία είναι παράδεισος μόνο για αυτόν που βλέπει τηλεόραση. Για κανέναν άλλο.

Επειδή δεν θέλω να ανοίξω το στόμας μου και να πω για τις Ελληνίδες  0:), σε παραπέμπω σε παλιά γραπτά σου και άλλα μεγάλων διαννοητών όπως ο Whitey, o Todok και o larousse :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
δε ανεβαζετε καμμια φωτο της μονικας κ αφηστε τις αναλυσεις,θα παει  :offtopic: αλλιως το θρεντακι...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δε ανεβαζετε καμμια φωτο της μονικας κ αφηστε τις αναλυσεις,θα παει  :offtopic: αλλιως το θρεντακι...
σωστος αλλα ο αλλος ξερει καμια 20αρια καλυτερες ασε της συμαθητριες που ειχε παλια.
Ψευδαισθηση η μονικα δικε μου δεν στο ειπανε?δεν υπαρχει.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Επειδή δεν θέλω να ανοίξω το στόμας μου και να πω για τις Ελληνίδες  0:), σε παραπέμπω σε παλιά γραπτά σου και άλλα μεγάλων διαννοητών όπως ο Whitey, o Todok και o larousse :grin:

:thumbsup:
Δηλώνω δημοσίως ότι έχεις δίκιο!
Ναι τα έχω πει αυτά που λες.
Και επίσης έχω επενδύσει τα μαλλιά της κεφαλής μου στην Ανατολικο-Ευρωπαία θηλυκή Θεότητα!

Όμως κάπου πρέπει να ξεφουσκώσει και ο μύθος την μουνάρας Ιταλίδας.
Οι Ιταλοί είναι το ίδιο λυσσασμένοι με εμάς για Ανατολικό μουνί. Ίσως και περισσότερο. Κάτι σημαίνει αυτό.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:thumbsup:
Δηλώνω δημοσίως ότι έχεις δίκιο!
Ναι τα έχω πει αυτά που λες.
Και επίσης έχω επενδύσει τα μαλλιά της κεφαλής μου στην Ανατολικο-Ευρωπαία θηλυκή Θεότητα!

Όμως κάπου πρέπει να ξεφουσκώσει και ο μύθος την μουνάρας Ιταλίδας.
Οι Ιταλοί είναι το ίδιο λυσσασμένοι με εμάς για Ανατολικό μουνί. Ίσως και περισσότερο. Κάτι σημαίνει αυτό.

Δε το ξέρω αυτό. Αυτό που ξέρω είναι ότι στα νησιά γίνεται τις κακομοίρας με τις Ιταλίδες

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Δε το ξέρω αυτό. Αυτό που ξέρω είναι ότι στα νησιά γίνεται τις κακομοίρας με τις Ιταλίδες

Και στη Κένυα γίνεται της κακομοίρας με τις Ιταλίδες. Είναι και της μόδας εκεί.

Στην Τσεχία βέβαια γίνεται της κακομοίρας με τους Ιταλούς.
Μέχρι και κάποια από τα πιο γνωστά ιδρύματα, πχ K5 relax, τα έχουν Ιταλοί στην Πράγα.
Και δεν είναι μαφιόζοι αυτοί οι Ιταλοί, μουνάκιδες είναι.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και στη Κένυα γίνεται της κακομοίρας με τις Ιταλίδες. Είναι και της μόδας εκεί.

Στην Τσεχία βέβαια γίνεται της κακομοίρας με τους Ιταλούς.
Μέχρι και κάποια από τα πιο γνωστά ιδρύματα, πχ K5 relax, τα έχουν Ιταλοί στην Πράγα.
Και δεν είναι μαφιόζοι αυτοί οι Ιταλοί, μουνάκιδες είναι.

Τύπε για τα Λύκειά σου μιλάμε :cheesy:

Είμαι σίγουρος ότι ο κάθε ένας μας είχε καμιά δεκαριά κορίτσια ίδιας η μεγαλύτερης ομορφιάς στο λύκειο ή το πανεπιστήμιο που τελείωσε. Έτσι πρόχειρα εμένα μου έρχονται καμιά δεκαριά στο νου.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
288_1000.jpg
  :dancing:
166_1000.jpg

489_1000.jpg

465_1000.jpg

436_1000.jpg

107_1000.jpg

402_1000.jpg

410_1000.jpg
  :dancing:

*και οποιου δεν του αρεσει η monica να του καει το βιντεο του πουστη  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
πολυ καυλα αυτη η γκομενα... :cum: :cum: :cum:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ενημερωτικά σα σήμερα 30/06 γεννήθηκε στην Ιταλία το 1964 και μια  Monica Anna Maria Bellucci, ό,τι ωραιότερο κυκλοφορεί σε 47άχρονη αν και δε χωράει σύγκριση με τη Σοφία Λόρεν του 1981 όταν κι αυτή ήταν 47άχρονη λέω εγώ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :tickedoff:

Συνημμένα

• MonicaBellucci_12.jpg
    MonicaBellucci_12.jpg
    112,3 KB · Εμφανίσεις: 31
  • sophia_loren_02.jpg
    sophia_loren_02.jpg
    50,7 KB · Εμφανίσεις: 31

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
Ενημερωτικά σα σήμερα [size=20pt]30/06[/size] γεννήθηκε στην Ιταλία το 1964 και μια  Monica Anna Maria Bellucci, ό,τι ωραιότερο κυκλοφορεί σε 47άχρονη αν και δε χωράει σύγκριση με τη Σοφία Λόρεν του 1981 όταν κι αυτή ήταν 47άχρονη λέω εγώ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :tickedoff:
:)
Αναμφισβήτητα η Λώρεν ήταν υπέροχη!
Η Μπελούτσι μου αρέσει περισσότερο.
Γούστα είναι αυτά.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
:)
Αναμφισβήτητα η Λώρεν ήταν υπέροχη!
Η Μπελούτσι μου αρέσει περισσότερο.
Γούστα είναι αυτά.

Eκτος των αλλων ειναι κ παρα πολυ καλη ηθοποιος.
ποιος μπορει να ξεχασει την ερμηνεια της στο Μη Αναστρεψιμος και ειδικα την σκηνη του βιασμου.

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
Eκτος των αλλων ειναι κ παρα πολυ καλη ηθοποιος.
ποιος μπορει να ξεχασει την ερμηνεια της στο Μη Αναστρεψιμος και ειδικα την σκηνη του βιασμου.
Και πάλι δεν θα συμφωνήσω σε όσα αφορούν το υποκριτικό της ταλέντο ... αλλά είπαμε ... γούστα είναι αυτά.
Θαρρώ πως ξεκίνησε ως φοιτήτρια Φιλολογίας ή Νομικής να κάμει κάποιες φωτογραφίες και μετά ...ηρθαν οι μέλισσες.
Κατά την γνώμη μου, η πιό όμορφη γυναίκα της σόου μπιζ ( ή όπως λέγεται τούτο το πράμα , τέλος πάντων ).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom