You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Monica Bellucci
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Loukas41
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 861
- Εμφανίσεις 131K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Stauros13
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πάρτε κι απο μένα 2
apo poia tainia einai h deuterh fwto??
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
είναι η πουτάνα τρελλή γκάβλα
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Παρολο που την πηραν κ αυτην τα χρονια ειναι γαμω τις γκομενες!
Οι ταινιες που παιζει ομως ειναι σχεδον ολες για τον πουτσο εντελως!!!
Πουσταλεκος σπικινγκ!!!!
Οι ταινιες που παιζει ομως ειναι σχεδον ολες για τον πουτσο εντελως!!!
Πουσταλεκος σπικινγκ!!!!
zaraboukas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φτάνει που μας δείχνει τις βυζακλάρες της
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
«Τίποτα δεν έχει διδαχθεί περισσότερο ο άνθρωπος στο βάθος των αιώνων από την υποταγή.»
ΝΙΤΣΕ
Η γυναίκα αυτή είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της ευκολίας της υποταγής του ανθρώπινου μυαλού (ανδρικού εν προκειμένου αλλά και με τις γυναίκες το ίδιο γίνεται και πολύ πιο εύκολα) στην προπαγάνδα.
Παίρνεις μία μέτρια, ομορφούλα κοπέλα, την διαφημίζεις ως την απόλυτη γυναικάρα, και στο μυαλό του λαού χαράζεται ως το απόλυτο θηλυκό.
Είμαι σίγουρος ότι ο κάθε ένας μας είχε καμιά δεκαριά κορίτσια ίδιας η μεγαλύτερης ομορφιάς στο λύκειο ή το πανεπιστήμιο που τελείωσε. Έτσι πρόχειρα εμένα μου έρχονται καμιά δεκαριά στο νου.
ΝΙΤΣΕ
Η γυναίκα αυτή είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της ευκολίας της υποταγής του ανθρώπινου μυαλού (ανδρικού εν προκειμένου αλλά και με τις γυναίκες το ίδιο γίνεται και πολύ πιο εύκολα) στην προπαγάνδα.
Παίρνεις μία μέτρια, ομορφούλα κοπέλα, την διαφημίζεις ως την απόλυτη γυναικάρα, και στο μυαλό του λαού χαράζεται ως το απόλυτο θηλυκό.
Είμαι σίγουρος ότι ο κάθε ένας μας είχε καμιά δεκαριά κορίτσια ίδιας η μεγαλύτερης ομορφιάς στο λύκειο ή το πανεπιστήμιο που τελείωσε. Έτσι πρόχειρα εμένα μου έρχονται καμιά δεκαριά στο νου.
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
χαχαχαχαχα ρε κολητε πες εμενα δεν μου αρεσει και φτανει.λυκειο που πηγες?????«Τίποτα δεν έχει διδαχθεί περισσότερο ο άνθρωπος στο βάθος των αιώνων από την υποταγή.»
ΝΙΤΣΕ
Είμαι σίγουρος ότι ο κάθε ένας μας είχε καμιά δεκαριά κορίτσια ίδιας η μεγαλύτερης ομορφιάς στο λύκειο που τελείωσε. Έτσι πρόχειρα εμένα μου έρχονται καμιά δεκαριά στο νου.
«Τίποτα δεν έχει διδαχθεί περισσότερο ο άνθρωπος στο βάθος των αιώνων από την υποταγή.»
ΝΙΤΣΕ
Είμαι σίγουρος ότι ο κάθε ένας μας είχε καμιά δεκαριά κορίτσια ίδιας η μεγαλύτερης ομορφιάς στο λύκειο που τελείωσε. Έτσι πρόχειρα εμένα μου έρχονται καμιά δεκαριά στο νου.
Ε όχι τύπε, εάν είχαμε 10 μόνικες στο Λύκειο θα ήμασταν Ιταλία
Ε όχι τύπε, εάν είχαμε 10 μόνικες στο Λύκειο θα ήμασταν Ιταλία
Και κάτι ακόμα για να σε εξοργίσω, οι Ελληνίδες είναι πιο όμορφες από τις Ιταλίδες.
Και κάτι ακόμα για να σε εξοργίσω, οι Ελληνίδες είναι πιο όμορφες από τις Ιταλίδες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις