ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Ξέρει να μου πει κανείς τι πρέπει να κάνει κάποιος για να γίνει Ηγούμενος?
νηστεία
να δωσει εξετασεις στο Α.Σ.Ε.Π.Ξέρει να μου πει κανείς τι πρέπει να κάνει κάποιος για να γίνει Ηγούμενος?
Αποχή και περισυλλογη!!!Ξέρει να μου πει κανείς τι πρέπει να κάνει κάποιος για να γίνει Ηγούμενος?
ωραια μαλακια μας ειπες πρωι-πρωι.Βλέπω ότι κανείς δεν ξέρει....
[move][glow=red,2,300]Να τον γαμήσει ο Προ-ηγούμενος[/glow][/move]
είναι η σωστή απάντηση
3) Αφού τελειώσαμε τη δουλειά (4 μέρες) κάναμε 2 μέρες γύρα με το τζιπ σε όλη τη χερσόνησο, την οποία είδαμε πλήρως. Θυμάμαι ότι κάναμε μπάνιο (Ιούλιος ήταν) σε μια παραλία (ανατολική ακτή του ποδιού) που ήταν τεράστια αμμουδιά (πάνω από 2 χιλιόμετρα) και ήμαστε εντελώς μόνοι μας... Την ίδια μέρα που στη Χαλκιδική ή στη Βουλιαγμένη ή στην Πάρο οι "λουόμενοι" ήταν ο ένας πάνω στον άλλο...
4) Οι σχέση (μου) με το μοναστήρι δεν ήταν σχέση "υποταγής" (όπως των προσκυνητών). Είχα μια σύμβαση να εκτελέσω, και εκτός από τα λεφτά, το μοναστήρι είχε και κάποιες άλλες υποχρεώσεις. Όπου δεν ήταν εν τάξει με τις υποχρεώσεις του αγρίεψα, και οι καλόγεροι συμμορφώθηκαν. Είναι άλλο να είσαι "προσκυνητής", και άλλο "εργαζόμενος". Έχεις άλλο αέρα.
φιλαρακο λες μαλακιες και καλα θα κανεις να το σταματησεις εδω.
εισαι κανενας ιεχωβας μαλακας η κανενας που θελεις να δημιουργησεις εντυπωσεις χωρις λογο?.
σαλτα ρε γαμησου με τις μαλακιες σου βραδιατικα παλιοπαπαρα.
Το μέρος είναι πραγματικά μαγικό. Παρθένο στα περισότερα (αν οχι σε ολα) σημεία του. Μπάνιο δεν έκανα (αν και ηταν καλοκαίρι) αλλά χτύπησα μια Πάρο στα καπάκια, και ήρθα στα ίσια μου...
Ακόμα κάτι που μου έμεινε, ηταν στη Δάφνη κάτι φαντάροι (ε.π.υ τους λέγαν τότε...) που είχαν την εξής απίστευτη υπηρεσια. Είχαν δυο 7μετρα με 2 χ 250 moter αραγμένα στο λιμάνι, και η δουλειά τους ηταν να κυνηγάνε τα κότερα που πλησίαζαν επικίνδυνα τις ακτές!
Μάγκες τους λέω όλα καλά εδω, έχετε εργαλείο-θαλλασίτσα αλλά κανονικά θα έπρεπε να είσαστε σε κανα νησι να βλέπετε και κανα μαγιό - κανα κωλαράκι...
Μου είπαν οτι το στο 70% των σκαφών που αναχαιτιζαν, οι γκομενίτσες που ήταν πάνω, ηταν η toples η κσεβράκοτες...
Προσκυνητές-εργαζόμενοι, και "σκεπτόμενοι επισκέπτες" θα πρόσθετα εγώ, σαν μια επιπλέον κατηγορία ανθρώπων που πάνε εκεί.
τι ουγκ βρε μαλακα μογγολε.
Γιατί, οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι πότε υποτίθεται ότι πρέπει να γαμάνε;γαματε μετα το γαμο εσεις ρε.
Γιατί, οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι πότε υποτίθεται ότι πρέπει να γαμάνε;
OK, εγώ πάντως θεωρώ πιο υποκριτικό να είναι κάποιος χριστιανός όπου κι όποτε τον βολεύει.
Γιαλαντζί χριστιανός δηλαδή.
Το τι είμαι και τι πιστεύω δεν έχει σημασία σε ένα απρόσωπο νικ νομίζω.
Αλλά εγώ λέω ότι είναι τουλάχιστον γελοίο να κατηγορείς κάποια αίρεση ότι είναι ο ορισμός της υποκρισίας την ίδια στιγμή που δεν ακολουθείς αυτά που έχει ορίσει η δικιά σου θρησκεία.
εχει μαζευτει εκει λεει ολο το αδερφατο!θα ειναι τυχερος αν δεν τον και δεν κολισει και κανα AIDS!Ακριβως,του γειτονα μου ο γιος εγινε μοναχος τον παρασυρανε κατι παπαδες και κατι αλλοι θρησκοληπτη και σημερα βρισκεται στο Αγιο Ορος