Νέα

Mόναχο τρομοκράτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 518
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
υπομονη το καλο κρασι θελει τον χρονο του
URL]]

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Πσσσ. Τι εννοει ο ποιητης? Θα σφαξεις Κασιδιαρη και Μιχαλολιακο? :tooth: Δε σε κοβω... :coffee:

ΣΤΑ @@ ΤΟ ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ 5ΕΥΡΟΥ
Η ΑΓΓΛΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΑΤΗ Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ΣΤΑ @@ ΤΟ ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ 5ΕΥΡΟΥ
Η ΑΓΓΛΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΑΤΗ Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Α μαλιστα, κι αλλος σφαγεας του καναπε. Οποτε εσυ τυπε μου θα κηρυττεις σφαγες απο τον καναπε, αλλα αλλοι θα βγαλουν το φιδι απο την τρυπα σφαζοντας (και καλα παντα) μερικα εκατομμυρια "σκουρους" και θα σε σωσουν. Αναμενομενο και αναμενομενα θλιβερο. Περιμενοντας τους σωτηρες σαν την πριγκιπισσα στο καστρο λοιπον? :coffee:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Α μαλιστα, κι αλλος σφαγεας του καναπε. Οποτε εσυ τυπε μου θα κηρυττεις σφαγες απο τον καναπε, αλλα αλλοι θα βγαλουν το φιδι απο την τρυπα σφαζοντας (και καλα παντα) μερικα εκατομμυρια "σκουρους" και θα σε σωσουν. Αναμενομενο και αναμενομενα θλιβερο. Περιμενοντας τους σωτηρες σαν την πριγκιπισσα στο καστρο λοιπον? :coffee:

ααα εισαι αψογος ολα τα καταλαβαινεις και τον καναπε και το ονομα που αναρτω
και τις σχεσεις μου με την αυτοκρατορια μπραβο ρε γνησιο τεκνο των χρεοκωπημενων

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.740
Πόντοι
9.931
Μόναχο: «Κλασική περίπτωση αμόκ» και όχι τρομοκρατία η επίθεση

Μόναχο, Γερμανία
Ο εισαγγελέας του Μονάχου δήλωσε ότι η επίθεση στο εμπορικό κέντρο στο Μόναχο φαίνεται να αποτελεί «κλασική περίπτωση δολοφονικού αμόκ» και όχι τρομοκρατία. Η αστυνομία της Βαυαρίας αναφέρει ότι ο 18χρονος δράστης ήταν μαθητής και η υπόθεση δεν σχετίζεται ούτε με το προσφυγικό, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει σύνδεση με το Ισλαμικό Κράτος.

Ο δράστης, ο οποίος αναφέρεται στα μέσα ενημέρωσης ως Ντέιβιντ Σ., είχε καταγωγή από το Ιράν, αλλά είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στο Μόναχο και ήταν μαθητής.

Φαίνεται πως έδρασε μόνος του και ότι δεν είχε συνεργούς....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
Αν ηταν απο Ιρανους γονεις οντως και δεν ηταν αναμεσα στο 5% των Ιρανων σουνιτων, μπερδευετε σουνιτες με σιιτες που ειναι λαθος.
καλη παρατηρηση....που κατα συνεπεια μπορει να υποστηριχτει οτι δεν εχει σχεση με τον isis....βεβαια αυτο δεν αναιρει αλλη μια περιπτωση ακραιου θρησκευτικου φονταμενταλισμου, σε περιπτωση που ΟΝΤΩΣ φωναζε "ο θεος ειναι μεγαλος"...
νομιζω παντως, κι απ τις τελευταιες πληροφοριες που βγαινουν προς τα εξω, οτι δεν εχει σχεση με τζιχάντια και τα συναφη...

ολα αυτα ερχονται βουτηρο στο ψωμι των κυβερνησεων για μεγαλυτερο ελεγχο στην ιδωτικη σφαιρα των πολιτων, αλλα κι την αυτοβουλη απομονωση των πολιτων

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Περιμενω να δω ποτε εχω γραψει κατι που δεν συμπεριελαμβανε λεξεις τυπου "αν" και "ραδιο αρβυλα" και επεσα εξω... :coffee:
Ρε Μπατακλάν(πλέον αυτό θα είναι το όνομα σου σαν τα σκυλάκια) ότι λες υποθετικό είναι! Όλη η πνευματική σου ύπαρξη είναι μια ΥΠΟΘΕΣΗ!

Στα λίγα που δεν υποθέτεις είναι οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί, σε διάφορα μέλη εδώ μέσα συμπεριλαμβανομένου κι εμένα, στους οποίους έχεις πέσει οικτρά έξω!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ρε Μπατακλάν(πλέον αυτό θα είναι το όνομα σου σαν τα σκυλάκια) ότι λες υποθετικό είναι! Όλη η πνευματική σου ύπαρξη είναι μια ΥΠΟΘΕΣΗ!

Στα λίγα που δεν υποθέτεις είναι οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί, σε διάφορα μέλη εδώ μέσα συμπεριλαμβανομένου κι εμένα, στους οποίους έχεις πέσει οικτρά έξω!
Υποπτο. Ολο ασαφειες και κορδελακια, ολο τα ιδια γραφεις. Κατι μου λεει οτι τσαμπα περιμενω να βρεις κατι στο οποιο επεσα εξω...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Υποπτο. Ολο ασαφειες και κορδελακια, ολο τα ιδια γραφεις. Κατι μου λεει οτι τσαμπα περιμενω να βρεις κατι στο οποιο επεσα εξω...
Θα σου έρθουν σύντομα τα νέα από Σκανδιναβία! Συντρέχουν όλοι οι λόγοι να γίνει και κανένας να το αποφύγουν!!!

Δυστυχώς για το κόσμο αλλά θα ταπωθείς σε ότι τρύπα έχεις πάνω σου!  

Εδώ βλέπω κάποια βιώματα του δράστη του Μονάχου -------->

Ο ένοπλος δράστης ακούγεται να φωνάζει μεταξύ άλλων : «Eίμαι Γερμανός. Σταματήστε τη λήψη». Λέει επίσης πως είναι ένας από τους μεγαλωμένους σε «περιοχή επιδομάτων ανεργίας»

Αν αυτό ευσταθεί τότε πλέον το ιδανικό σου μοντέλο, που είναι πολύ πιο ανεπτυγμένο στη Σουηδία, κάνει τους ανθρώπους ψυχοπαθείς απ'ευθείας και δεν χρειάζεται καν η θρησκεία για να γίνουν μανιακοί εκτελεστές!!!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μουσλιμι ο τρομοκράτης
Πέφτουμε απο τα σύννεφα :S

Shooter who killed 9 in Munich was 18-year-old with dual Iranian German nationality

Κάποιοι μαλακοαριστεροι ελεγαν ότι ο δραστης ειναι Γερμανος νεοναζι
Θα πρέπει να έχουν την ίδια τύχη με αυτες :s&m_1:

Καποιοι ανθρωποι που βρισκονται στα ορια, καποιοι ανθρωποι πολυ πιεσμενοι ψυχολογικα, που εχουν γινει μισανθρωποι και δεν τους συνδεει τιποτα με τον κοσμο, βλεποντας συνεχως στις ειδησεις επιθεσεις μουσλουμανων, μπορει να θεωρησουν ομορφη ιδεα, να φωναξουν αλαχου ακμπαρ, ακομα και αν δεν ειναι μουσουλμανοι, και να σπειρουν τον ολεθρο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
καλη παρατηρηση....που κατα συνεπεια μπορει να υποστηριχτει οτι δεν εχει σχεση με τον isis....βεβαια αυτο δεν αναιρει αλλη μια περιπτωση ακραιου θρησκευτικου φονταμενταλισμου, σε περιπτωση που ΟΝΤΩΣ φωναζε "ο θεος ειναι μεγαλος"...
νομιζω παντως, κι απ τις τελευταιες πληροφοριες που βγαινουν προς τα εξω, οτι δεν εχει σχεση με τζιχάντια και τα συναφη...

ολα αυτα ερχονται βουτηρο στο ψωμι των κυβερνησεων για μεγαλυτερο ελεγχο στην ιδωτικη σφαιρα των πολιτων, αλλα κι την αυτοβουλη απομονωση των πολιτων

Σιγα εσεις με την πολυτιμη ιδιωτικη σφαιρα σας που θελουν να σας την παραβιασουν οι κακοι. Σιγα τα αιματα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καποιοι ανθρωποι που βρισκονται στα ορια, καποιοι ανθρωποι πολυ πιεσμενοι ψυχολογικα, που εχουν γινει μισανθρωποι και δεν τους συνδεει τιποτα με τον κοσμο,
Φίλε ακριβώς σε αυτό περιγράφεις άξογα τον μπαταΚΛΑΝ :badair:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
30.178
Πόντοι
34.538
Παντως εγω βλεπω μια προσπαθεια της Γερμανικης πολιτειας να ΜΗΝ χαρακτηριστει το σκηνικο...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ,
αλλα ταχα μου ψυχοπαθητικου κινητρου...
Για ευνοητους λογους...Οπως ειχαν κρατησει χαμηλους τονους στα γεγονοτα της Κολωνιας τη πρωτοχρονια..
Να μην ξυπνησουν τα προβατα...

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Παντως εγω βλεπω μια προσπαθεια της Γερμανικης πολιτειας να ΜΗΝ χαρακτηριστει το σκηνικο...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ,
αλλα ταχα μου ψυχοπαθητικου κινητρου...
Για ευνοητους λογους...Οπως ειχαν κρατησει χαμηλους τονους στα γεγονοτα της Κολωνιας τη πρωτοχρονια..
Να μην ξυπνησουν τα προβατα...

ένας διαταραγμένος, ψυχικά ασθενής 18χρονος χωρίς διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις αποφάσισε να πάρει εκδίκηση για το μπούλινγκ που είχε δεχτεί. γιατί να χαρακτηριστεί τρομοκρατικό χτύπημα;

έχεις άλλη πληροφόρηση; γνωρίζεις κάτι που δεν ξέρουμε;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
30.178
Πόντοι
34.538
ένας διαταραγμένος, ψυχικά ασθενής 18χρονος χωρίς διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις αποφάσισε να πάρει εκδίκηση για το μπούλινγκ που είχε δεχτεί. γιατί να χαρακτηριστεί τρομοκρατικό χτύπημα;

έχεις άλλη πληροφόρηση; γνωρίζεις κάτι που δεν ξέρουμε;
Ετσι λεει η Γερμανικη Αστυνομια....
Μπορω να εχω τις αμφιβολιες μου?
Ευχαριστω...

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Ετσι λεει η Γερμανικη Αστυνομια....
Μπορω να εχω τις αμφιβολιες μου?
Ευχαριστω...

ξαναρωτάω, οι αμφιβολίες σου βασίζονται σε κάποια στοιχεία; έχεις κάποια πληροφόρηση που δεν έχουμε εμείς; ή έτσι γενικά και αόριστα τύπου 'αμφιβάλω ότι πήγαμε στο φεγγάρι γιατί το είπε κάποιος κάπου κάποτε';

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom