NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
Να δω ποσοι ακομα νεκροι Ευρωπαιοι θα χρειαστουν ωστε να πεταξουμε τα μουσλιμια εξω απο την Δυση
υπομονη το καλο κρασι θελει τον χρονο του
Να δω ποσοι ακομα νεκροι Ευρωπαιοι θα χρειαστουν ωστε να πεταξουμε τα μουσλιμια εξω απο την Δυση
υπομονη το καλο κρασι θελει τον χρονο του
http://[URL unfurl="true"]www.relatably.com/m/img/waiting-skeleton-meme-origin/9794307.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΩΝ
Πσσσ. Τι εννοει ο ποιητης? Θα σφαξεις Κασιδιαρη και Μιχαλολιακο?ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΩΝ
Πσσσ. Τι εννοει ο ποιητης? Θα σφαξεις Κασιδιαρη και Μιχαλολιακο?Δε σε κοβω...
![]()
Α μαλιστα, κι αλλος σφαγεας του καναπε. Οποτε εσυ τυπε μου θα κηρυττεις σφαγες απο τον καναπε, αλλα αλλοι θα βγαλουν το φιδι απο την τρυπα σφαζοντας (και καλα παντα) μερικα εκατομμυρια "σκουρους" και θα σε σωσουν. Αναμενομενο και αναμενομενα θλιβερο. Περιμενοντας τους σωτηρες σαν την πριγκιπισσα στο καστρο λοιπον?ΣΤΑ @@ ΤΟ ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ 5ΕΥΡΟΥ
Η ΑΓΓΛΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΑΤΗ Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Α μαλιστα, κι αλλος σφαγεας του καναπε. Οποτε εσυ τυπε μου θα κηρυττεις σφαγες απο τον καναπε, αλλα αλλοι θα βγαλουν το φιδι απο την τρυπα σφαζοντας (και καλα παντα) μερικα εκατομμυρια "σκουρους" και θα σε σωσουν. Αναμενομενο και αναμενομενα θλιβερο. Περιμενοντας τους σωτηρες σαν την πριγκιπισσα στο καστρο λοιπον?![]()
καλη παρατηρηση....που κατα συνεπεια μπορει να υποστηριχτει οτι δεν εχει σχεση με τον isis....βεβαια αυτο δεν αναιρει αλλη μια περιπτωση ακραιου θρησκευτικου φονταμενταλισμου, σε περιπτωση που ΟΝΤΩΣ φωναζε "ο θεος ειναι μεγαλος"...Αν ηταν απο Ιρανους γονεις οντως και δεν ηταν αναμεσα στο 5% των Ιρανων σουνιτων, μπερδευετε σουνιτες με σιιτες που ειναι λαθος.
Ρε Μπατακλάν(πλέον αυτό θα είναι το όνομα σου σαν τα σκυλάκια) ότι λες υποθετικό είναι! Όλη η πνευματική σου ύπαρξη είναι μια ΥΠΟΘΕΣΗ!Περιμενω να δω ποτε εχω γραψει κατι που δεν συμπεριελαμβανε λεξεις τυπου "αν" και "ραδιο αρβυλα" και επεσα εξω...![]()
Υποπτο. Ολο ασαφειες και κορδελακια, ολο τα ιδια γραφεις. Κατι μου λεει οτι τσαμπα περιμενω να βρεις κατι στο οποιο επεσα εξω...Ρε Μπατακλάν(πλέον αυτό θα είναι το όνομα σου σαν τα σκυλάκια) ότι λες υποθετικό είναι! Όλη η πνευματική σου ύπαρξη είναι μια ΥΠΟΘΕΣΗ!
Στα λίγα που δεν υποθέτεις είναι οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί, σε διάφορα μέλη εδώ μέσα συμπεριλαμβανομένου κι εμένα, στους οποίους έχεις πέσει οικτρά έξω!
Θα σου έρθουν σύντομα τα νέα από Σκανδιναβία! Συντρέχουν όλοι οι λόγοι να γίνει και κανένας να το αποφύγουν!!!Υποπτο. Ολο ασαφειες και κορδελακια, ολο τα ιδια γραφεις. Κατι μου λεει οτι τσαμπα περιμενω να βρεις κατι στο οποιο επεσα εξω...
Μουσλιμι ο τρομοκράτης
Πέφτουμε απο τα σύννεφα :S
Shooter who killed 9 in Munich was 18-year-old with dual Iranian German nationality
Κάποιοι μαλακοαριστεροι ελεγαν ότι ο δραστης ειναι Γερμανος νεοναζι
Θα πρέπει να έχουν την ίδια τύχη με αυτες![]()
καλη παρατηρηση....που κατα συνεπεια μπορει να υποστηριχτει οτι δεν εχει σχεση με τον isis....βεβαια αυτο δεν αναιρει αλλη μια περιπτωση ακραιου θρησκευτικου φονταμενταλισμου, σε περιπτωση που ΟΝΤΩΣ φωναζε "ο θεος ειναι μεγαλος"...
νομιζω παντως, κι απ τις τελευταιες πληροφοριες που βγαινουν προς τα εξω, οτι δεν εχει σχεση με τζιχάντια και τα συναφη...
ολα αυτα ερχονται βουτηρο στο ψωμι των κυβερνησεων για μεγαλυτερο ελεγχο στην ιδωτικη σφαιρα των πολιτων, αλλα κι την αυτοβουλη απομονωση των πολιτων
Φίλε ακριβώς σε αυτό περιγράφεις άξογα τον μπαταΚΛΑΝΚαποιοι ανθρωποι που βρισκονται στα ορια, καποιοι ανθρωποι πολυ πιεσμενοι ψυχολογικα, που εχουν γινει μισανθρωποι και δεν τους συνδεει τιποτα με τον κοσμο,
Παντως εγω βλεπω μια προσπαθεια της Γερμανικης πολιτειας να ΜΗΝ χαρακτηριστει το σκηνικο...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ,
αλλα ταχα μου ψυχοπαθητικου κινητρου...
Για ευνοητους λογους...Οπως ειχαν κρατησει χαμηλους τονους στα γεγονοτα της Κολωνιας τη πρωτοχρονια..
Να μην ξυπνησουν τα προβατα...
Ετσι λεει η Γερμανικη Αστυνομια....ένας διαταραγμένος, ψυχικά ασθενής 18χρονος χωρίς διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις αποφάσισε να πάρει εκδίκηση για το μπούλινγκ που είχε δεχτεί. γιατί να χαρακτηριστεί τρομοκρατικό χτύπημα;
έχεις άλλη πληροφόρηση; γνωρίζεις κάτι που δεν ξέρουμε;
Ετσι λεει η Γερμανικη Αστυνομια....
Μπορω να εχω τις αμφιβολιες μου?
Ευχαριστω...