Νέα

Mόναχο τρομοκράτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 518
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.020
Πόντοι
1.756
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

η φωτογραφία είναι από το μνημείο γεγοντονίας της Σρεμπρένιτσα όπου 8.000 Βόσνιοι μουσουλμάνοι σφαγιάσθηκαν από τα 'ορθόδοξα αδέλφια' μας και κάποια παραστρατιωτικά μουνόπανα απ την Ελλάδα.
Δεν τον ειδα ομως να πηγαινει να βαζει κανα στεφανι για την σφαγη στην Κραινα...Εκει σφαχτηκαν 14.000 Σερβοι και 300.000 εκδιωχθηκαν...
Στους πολεμους γινονται μαλακιες και απο τις 2 πλευρες τυπε... ο ανθρωπος γινεται ζωο... και μονο που το ανεφερες ειναι τελειως ατοπο...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ναι τύπε, ούτε για τον μακελαρη στην Νικαια υπαρχουν αποδειξεις ότι ειχε σχεσεις με ακραιο ισλαμισμο
Μπορει απλα να ήταν ψυχακι, ή να κολλησε το γκαζι..
Επειδη ήταν μουσουλμανοι να το ριξουμε στο Ισλαμ?
Και αυτοι στην Γαλλια μπορει απλα να ενοχληθηκαν απο την μουσικη στο μπατακλαν  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ρε τυπε. Σταματα να προσπαθεις να διαφωνησεις με καθε τροπο. Τι καθεσαι και λες? Τι μπορει και ισως γραφεις? Για γεγονοτα οπως μας τα δινουν επισημες πηγες μιλαμε πλεον. Δηλαδη τοσο δυσπεπτο σου ειναι οτι ο συγκεκριμενος δεν ειχε θρησκευτικο κινητρο που καθεσαι και μου λες αρλουμπες? Για αυτους που λες φυσικα και υπαρχουν δεκαδες ισχυρες ενδειξεις/αποδειξεις για τον πρωτο και αποδειξεις για τους δευτερους... Η αστυνομια (που κατα τους φαντασιοπληκτους προσπαθει να συγκαλυψει τους ισλαμιστες) σου εδωσε την πληροφορια για τις φωτο του Οσαμα, της σημαιας του ΙΣΙΣ κλπ κλπ κλπ για τον πρωτο... Κανεις δεν ειπε οτι αυτοι που λες δεν ειχαν θρησκευτικο κινητρο οταν μαθαμε ολα τα στοιχεια... Τι στο μπουτσο λες τελικα? Μαλλον ουτε εσυ ξερεις.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265

η φωτογραφία είναι από το μνημείο γεγοντονίας της Σρεμπρένιτσα όπου 8.000 Βόσνιοι μουσουλμάνοι σφαγιάσθηκαν από τα 'ορθόδοξα αδέλφια' μας και κάποια παραστρατιωτικά μουνόπανα απ την Ελλάδα.

Μπουμπη ξυδη μηπως θελεις να κανουμε και μνημειο γενοκτονιας στην τριπολη για τους τουρκους και εβραιους που εσφαξε ο κολοκωτρονης κατα την αλωσης της τριπολιτσας?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δεν τον ειδα ομως να πηγαινει να βαζει κανα στεφανι για την σφαγη στην Κραινα...Εκει σφαχτηκαν 14.000 Σερβοι και 300.000 εκδιωχθηκαν...
Στους πολεμους γινονται μαλακιες και απο τις 2 πλευρες τυπε... ο ανθρωπος γινεται ζωο... και μονο που το ανεφερες ειναι τελειως ατοπο...
Πού εκει τυπε? Για το Operation Storm των αρχων Αυγουστου του '95 γραφεις? Απ'οσο ξερω οι απωλειες Σερβων αμαχων δεν ειναι ουτε καν κοντα σε αυτο το νουμερο. Ο ΟΗΕ τους θετει σε μερικες εκατονταδες και οι Σερβοι σε ~1000? Οι δυο μεγαλυτερες σφαγες των πολεμων αυτων ηταν με διαφορα εις βαρος Βοσνιων (Srebrenica και Prijedor) "μουσλιμιων" οπως λεει το σκουπιδι που κοροϊδευει παραπανω. Ετσι γνωριζω. Το αλλο νουμερο των 300000 προσφυγων δεν το αμφισβητω, μπορει και να στεκει.

Μιλαμε για μεγαλο σκουπιδι τελικα. Και τον ειχα απλα για γραφικο ηλιθιο...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    27,2 KB · Εμφανίσεις: 46
  • image.jpg
    image.jpg
    56,8 KB · Εμφανίσεις: 24

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Έτσι είναι. BBC, DW και CNN μας κρύβουν την αλήθεια και το "παράξενο ντοτ κομ" ήρθε να τα βγάλει όλα στη φόρα.

:jerking:

Εννοείς το CNN που έδειχνε τους γλάρους στις πετρελαιοκηλίδες του σαντάμ,κάτι που αποδείχθηκε μουφα.
Ή τα πυρηνικά όπλα του ιρακ..
Α,ναι και η DW που ακόμη να αιτηθεί το υλικό απο τις δεκάδες κάμερες στο Hauptbahnhof της Κολωνίας..

Μπε,μπε...

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Εννοείς το CNN που έδειχνε τους γλάρους στις πετρελαιοκηλίδες του σαντάμ,κάτι που αποδείχθηκε μουφα.
Ή τα πυρηνικά όπλα του ιρακ..
Α,ναι και η DW που ακόμη να αιτηθεί το υλικό απο τις δεκάδες κάμερες στο Hauptbahnhof της Κολωνίας..

Μπε,μπε...

Εγώ πάντως τα θεωρώ και τα τρία πιο σοβαρά από το "παράξενο ντοτ κόμ". Εσύ;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντως τα θεωρώ και τα τρία πιο σοβαρά από το "παράξενο ντοτ κόμ". Εσύ;

Καλύτερα να εξετασω αν στέκουν τα στοιχεία ενός "ασοβαρου" Site,παρά να με κατευθύνουν οι επαγγελματίες απατεώνες και χειραγωγοι.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Καλύτερα να εξετασω αν στέκουν τα στοιχεία ενός "ασοβαρου" Site,παρά να με κατευθύνουν οι επαγγελματίες απατεώνες και χειραγωγοι.

Ντάξει... και ποιος είμαι εγώ που θα στη χαλάσω.

Μη παραλείψεις να δεις και τις εξής ειδήσεις στο "παράξενο ντοτ κομ":
1. Ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας στον ουρανό της Νέας Υόρκης.
2. Όταν οι Ρώσοι εντόπισαν την πανάρχαια υπόγεια βάση της Ανταρκτικής.
3. Η Henriette Mertz και τα πανάρχαια ταξίδια των Ελλήνων στην Αμερική.

Μπε,μπε...

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Αφού δεν πιστεύεις τίποτα, γιατί μπαίνεις στον κόπο να το διαβάσεις άραγε...

Ούτε κλικ δεν θα κάνω στο λινκ, btw.

Φυσικά και δε το διάβασα.
Είδα τον τίτλο, έκανα ένα scroll στη σελίδα και τέλος.
Και μόνο που το πόσταρε o glaskos ήταν κατά 50% μαλακία... σπατάλησα άλλα 3 sec για να βεβαιωθώ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ντάξει... και ποιος είμαι εγώ που θα στη χαλάσω.

Μη παραλείψεις να δεις και τις εξής ειδήσεις στο "παράξενο ντοτ κομ":
1. Ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας στον ουρανό της Νέας Υόρκης.
2. Όταν οι Ρώσοι εντόπισαν την πανάρχαια υπόγεια βάση της Ανταρκτικής.
3. Η Henriette Mertz και τα πανάρχαια ταξίδια των Ελλήνων στην Αμερική.

Μπε,μπε...

Χεστηκα για το εν λόγω Site..
Απλά όταν θεωρείς τα φερέφωνα της καθεστηκυίας τάξης πηγές ενημέρωσης κατάλαβα τι εναλλακτικος και θολοκουλτοθριαρης είσαι και του λόγου σου.
Πρερεντερης και πολύς σας ειναι..

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Φυσικά και δε το διάβασα.
Είδα τον τίτλο, έκανα ένα scroll στη σελίδα και τέλος.
Και μόνο που το πόσταρε o glaskos ήταν κατά 50% μαλακία... σπατάλησα άλλα 3 sec για να βεβαιωθώ.
πες μου τις πηγες σου για να βαζουμε αληθειες και οχι μαλακιες οπως τονιζεις

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Χεστηκα για το εν λόγω Site..
Απλά όταν θεωρείς τα φερέφωνα της καθεστηκυίας τάξης πηγές ενημέρωσης κατάλαβα τι εναλλακτικος και θολοκουλτοθριαρης είσαι και του λόγου σου.
Πρερεντερης και πολύς σας ειναι..

Άσε μας ρε δεξούλη που ξύπνησες και θα μας μιλήσεις και για ενημέρωση.

Έγραψες τη μαλακία σου 2 ποστ πιο πριν και τώρα θα μας τη βγεις γιατί υποτίθεται ότι εγώ ενημερώνομαι από το συστημικό BBC και το συστημικό MEGA.

Άντε παίξε λίγο παραπέρα με τα κουβαδάκια σου.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Άσε μας ρε δεξούλη που ξύπνησες και θα μας μιλήσεις και για ενημέρωση.

Έγραψες τη μαλακία σου 2 ποστ πιο πριν και τώρα θα μας τη βγεις γιατί υποτίθεται ότι εγώ ενημερώνομαι από το συστημικό BBC και το συστημικό MEGA.

Άντε παίξε λίγο παραπέρα με τα κουβαδάκια σου.

Δεξιουλι;;;
Χα!Χα!Χα!

Και ποια μαλακια;Ότι τρως ότι σου πασάρουν τα μέσα των αφεντικών που δήθεν πολεμάς;

Μπε,μπεεε
Επαναστάτη του κωλου,καψε κανενα τρολλευ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom