Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 613
- Πόντοι
- 81
Την έχω πετύχει στην Βαλαωρίτου μάγκες. Δεν έμπαινε ούτε με 2 μπουκάλια ουίσκι.
Εε οχι και πατουρα ρε τυπε! Μην τρελαθούμε εντελώς!πατούρα!
Καλησπερα νεο μελλος εδω μπορεις να κανεις παραπανω με την σιντερελα η να ανεβαζεσι παραπανω για αυτην ;VIDEO WITH MODERN CINDERELLA
Μην ψαρωνετε αλλο με αυτες.Μην δωσετε αλλη αξια σε αυτες.Ξερετε τι θελουν τετοιες.Προσωπικα εχω σταματησει να ασχολουμαι ακομη κ αν ειναι ΄΄καλες''
Δεν ειπα για μενα εγω το κανω ηδη,ειπα κατι που ξερεις οτι ισχυει πριν την εποχη των εφαρμογων και ξερεις οτι παιρνουν αξια φιλαρακι αν οχι απο εμας απο χιλιαδες αλλους ''ματακιδες'' που για μας το ματι γινοταν απο κοντα οχι απο διαδικτυοΝαι και αμα σταμάτησες εσυ τους εκανες τη μουρη κρέας μιλάμε... πωπω κακο που τις βρήκε.
VIDEO WITH MODERN CINDERELLA
Καλησπερα φιλε ειμαι νεος ακομα αλλα επειδη φοβαμαι να ανεβασω εγω γιατι δεν ξερω τι επιτρεπετε και τι οχι (οποτε φοβαμαι για μπαν)και που παω και τι κανω για να το ανεβασω μπορεις να ενεβασεις κιαλλα fake της modern cinderella η να ανεβασεις και αλλα για αυτην ; Ευχαριστω που με ακουσες !VIDEO WITH MODERN CINDERELLA
Δεν το βρισκω ρε μπραδερ αλλιως θα σου εκανα λαικ εννοειταιVideo και φωτο στο νημα με τα φεικ τα φεικ ειναι αυτα που κανειςμε α.ι. και με photoshop
εκανα μια την cinderella εκει τελευταια σελιδα δες την και αν σε αρεσει και θες και αλλές δωσε κανα λαικ
μπαν οχι ποσταρε οτι θες εκτος ανηλικα