Νέα

MMA - Boxing & Fight sports

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ypsolon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ELLAS04

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
137
Πόντοι
1
Χαιρετώ την παρέα έχετε να προτείνετε κάποια σχολη για προπόνηση στα δυτικά προάστια???

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Σημερα εκανα προπονηση στοχους με εναν φιλο μετα απο παρα πολυ καιρο.. slip and counter with an uppercut σαν τον Tyson!

ELLAS04

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
137
Πόντοι
1
Ναι το ξέρω!!!και το βλέπω!!!και η αλήθεια ειναι ότι δεν έχω με το όλο θέμα ασχοληθεί!!!
Απλά γουστάρω να ασχοληθώ!!!
Εχεις να μου προτείνεις κάτι σαν πιο ειδικός????

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Ναι το ξέρω!!!και το βλέπω!!!και η αλήθεια ειναι ότι δεν έχω με το όλο θέμα ασχοληθεί!!!
Απλά γουστάρω να ασχοληθώ!!!
Εχεις να μου προτείνεις κάτι σαν πιο ειδικός????

Αμα θες να μαθεις ΜΜΑ ξεκινα kickboxing, κανε μιν 1 χρονο και μετα βρες σχολη ΜΜΑ.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Αμα θες να μαθεις ΜΜΑ ξεκινα kickboxing, κανε μιν 1 χρονο και μετα βρες σχολη ΜΜΑ.

Tύπε δεν είναι απόλυτο αυτό , συμφωνώ ώς πρός την δημιουργία "αντίληψης"..... Αλλά όλα έχουν να κάνουν με τον δάσκαλο και τι καλό θα σου βγάλει...
Με το σκεπτικό αυτό γιατί να μην κάνει ένα χρόνο πάλη , grappling ή judo ??? :think: :think: :think:

Άλλωστε η μαγεία του ΜΜΑ αυτή δεν είναι???

Για muay thai η γνώμη σου???

Τύπε το Thai boxing είναι απλά ό,τι καλύτερο για striking..... Είναι και μια καλή βαση για ΜΜΑ!!!

Δοκίμασε σε κάτι που θεωρείς πώς σου ταιριάζει και σου αρέσει....!!! :hi:

ELLAS04

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
137
Πόντοι
1
Σας ευχαρηστω!!!!!!
Ειμαι προς το παρον στην αναζητηση σχολης!!!!!

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Κατευθειαν ΜΜΑ απο που να αρχισεις? Πυγμαγια? Κλωτσιές? Εδαφος? Καλο ειναι να κανει κάποιος kick boxing για καποιο διάστημα και μετά να μάθει και πάλη.. Εντωμεταξύ για να φτάσεις σε ένα επίπεδο έστω να παίζεις σε διασυλλογικούς αγώνες πρέπει να χύσεις πολύ ιδρώτα και να πονέσεις πολύ..

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Κατευθειαν ΜΜΑ απο που να αρχισεις? Πυγμαγια? Κλωτσιές? Εδαφος? Καλο ειναι να κανει κάποιος kick boxing για καποιο διάστημα και μετά να μάθει και πάλη.. Εντωμεταξύ για να φτάσεις σε ένα επίπεδο έστω να παίζεις σε διασυλλογικούς αγώνες πρέπει να χύσεις πολύ ιδρώτα και να πονέσεις πολύ..

Τύπε έχεις ασχοληθεί με ΜΜΑ???
Είναι εντελώς διαφορετική η φιλοσοφία του striking στα ΜΜΑ απ'ότι στο Κικ ή στην πυγμαχία κλπ....

Δεν μαθαίνεις ΜΜΑ κάνοντας απλά Κικ + πυγμαχία + πάλη. Ωραία όλα τα παραπάνω στυλ αλλά δεν έχουν την ίδια συνάφεια τεχνικών με τα ΜΜΑ!!!!

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Υπόψιν δεν διαφωνώ μαζί σου τύπε!!! Απλώς λέω τι συμβαίνει απο την δική μου εμπειρία!!!

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Πιστευω οτι απευθειας ΜΜΑ θες πολυ δουλεια και χρονο, καλο ειναι να αποκτησεις μια βαση Kickboxing.. ειπα ενα χρονο μινιμουμ στο φιλο που ρωτησε να παει να κανει kick.. αν και ενας χρονος δεν ειναι τιποτα αλλα ok μπαινεις λιγο στο πνεύμα..

Εχω κανει σπαρινγκ με παιδια που κανουν ΜΜΑ χρονια σε μια σχολη ενος φιλου.. ενω ασχολουνται χρονια με το ΜΜΑ, καταλάβα λιγοι ειναι αυτοι που μπορούν να σταθούν πυγχμαχικά και με κλωτσιές με κάποιον που κάνει καιρό kickboxing..

Το ΜΜΑ ειναι πολυδιάστατο, οπότε και πολύ δύσκολο να τα μαθεις να τα κάνεις ολα καλά.. Το ορθιο παιχνίδι ειναι μια καλή αρχή, πιστεύω ας μάθει κάποιος χέρια/ποδια αξιοπρεπώς και μετά να κοιτάξει προς ΜΜΑ πλευρά.. γνώμη μου πάντα με οσα ξέρω..

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Παρεμπιπτόντως τώρα που είδα τον αγώνα, αξιοπρεπέστατα στάθηκε ο αθλητής ΜΜΑ , τύπε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom