You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
MMA - Boxing & Fight sports
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ypsolon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 137K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
Χαιρετώ την παρέα έχετε να προτείνετε κάποια σχολη για προπόνηση στα δυτικά προάστια???
Τι προπόνηση τύπε?
Τι προπόνηση τύπε?
ΜΜΑ,Thai-Kick Boxen!!!!
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
ΜΜΑ,Thai-Kick Boxen!!!!
Αλλο το ενα αλλο το αλλο...
Αλλο το ενα αλλο το αλλο...
Σωστά!!!!κατα προτίμηση ΜΜΑ!!!
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Σωστά!!!!κατα προτίμηση ΜΜΑ!!!
Αν δεν εχεις κανει τιποτα μεχρι τώρα, απευθειας ΜΜΑ εχεις πολυ δουλεια..
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Ναι το ξέρω!!!και το βλέπω!!!και η αλήθεια ειναι ότι δεν έχω με το όλο θέμα ασχοληθεί!!!
Απλά γουστάρω να ασχοληθώ!!!
Εχεις να μου προτείνεις κάτι σαν πιο ειδικός????
Αμα θες να μαθεις ΜΜΑ ξεκινα kickboxing, κανε μιν 1 χρονο και μετα βρες σχολη ΜΜΑ.
Αμα θες να μαθεις ΜΜΑ ξεκινα kickboxing, κανε μιν 1 χρονο και μετα βρες σχολη ΜΜΑ.
Για muay thai η γνώμη σου???
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
Tύπε δεν είναι απόλυτο αυτό , συμφωνώ ώς πρός την δημιουργία "αντίληψης"..... Αλλά όλα έχουν να κάνουν με τον δάσκαλο και τι καλό θα σου βγάλει...
Με το σκεπτικό αυτό γιατί να μην κάνει ένα χρόνο πάλη , grappling ή judo ???
Άλλωστε η μαγεία του ΜΜΑ αυτή δεν είναι???
Για muay thai η γνώμη σου???
Τύπε το Thai boxing είναι απλά ό,τι καλύτερο για striking..... Είναι και μια καλή βαση για ΜΜΑ!!!
Δοκίμασε σε κάτι που θεωρείς πώς σου ταιριάζει και σου αρέσει....!!!
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Κατευθειαν ΜΜΑ απο που να αρχισεις? Πυγμαγια? Κλωτσιές? Εδαφος? Καλο ειναι να κανει κάποιος kick boxing για καποιο διάστημα και μετά να μάθει και πάλη.. Εντωμεταξύ για να φτάσεις σε ένα επίπεδο έστω να παίζεις σε διασυλλογικούς αγώνες πρέπει να χύσεις πολύ ιδρώτα και να πονέσεις πολύ..
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
Κατευθειαν ΜΜΑ απο που να αρχισεις? Πυγμαγια? Κλωτσιές? Εδαφος? Καλο ειναι να κανει κάποιος kick boxing για καποιο διάστημα και μετά να μάθει και πάλη.. Εντωμεταξύ για να φτάσεις σε ένα επίπεδο έστω να παίζεις σε διασυλλογικούς αγώνες πρέπει να χύσεις πολύ ιδρώτα και να πονέσεις πολύ..
Τύπε έχεις ασχοληθεί με ΜΜΑ???
Είναι εντελώς διαφορετική η φιλοσοφία του striking στα ΜΜΑ απ'ότι στο Κικ ή στην πυγμαχία κλπ....
Δεν μαθαίνεις ΜΜΑ κάνοντας απλά Κικ + πυγμαχία + πάλη. Ωραία όλα τα παραπάνω στυλ αλλά δεν έχουν την ίδια συνάφεια τεχνικών με τα ΜΜΑ!!!!
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Πιστευω οτι απευθειας ΜΜΑ θες πολυ δουλεια και χρονο, καλο ειναι να αποκτησεις μια βαση Kickboxing.. ειπα ενα χρονο μινιμουμ στο φιλο που ρωτησε να παει να κανει kick.. αν και ενας χρονος δεν ειναι τιποτα αλλα ok μπαινεις λιγο στο πνεύμα..
Εχω κανει σπαρινγκ με παιδια που κανουν ΜΜΑ χρονια σε μια σχολη ενος φιλου.. ενω ασχολουνται χρονια με το ΜΜΑ, καταλάβα λιγοι ειναι αυτοι που μπορούν να σταθούν πυγχμαχικά και με κλωτσιές με κάποιον που κάνει καιρό kickboxing..
Το ΜΜΑ ειναι πολυδιάστατο, οπότε και πολύ δύσκολο να τα μαθεις να τα κάνεις ολα καλά.. Το ορθιο παιχνίδι ειναι μια καλή αρχή, πιστεύω ας μάθει κάποιος χέρια/ποδια αξιοπρεπώς και μετά να κοιτάξει προς ΜΜΑ πλευρά.. γνώμη μου πάντα με οσα ξέρω..
Εχω κανει σπαρινγκ με παιδια που κανουν ΜΜΑ χρονια σε μια σχολη ενος φιλου.. ενω ασχολουνται χρονια με το ΜΜΑ, καταλάβα λιγοι ειναι αυτοι που μπορούν να σταθούν πυγχμαχικά και με κλωτσιές με κάποιον που κάνει καιρό kickboxing..
Το ΜΜΑ ειναι πολυδιάστατο, οπότε και πολύ δύσκολο να τα μαθεις να τα κάνεις ολα καλά.. Το ορθιο παιχνίδι ειναι μια καλή αρχή, πιστεύω ας μάθει κάποιος χέρια/ποδια αξιοπρεπώς και μετά να κοιτάξει προς ΜΜΑ πλευρά.. γνώμη μου πάντα με οσα ξέρω..