Νέα

MMA - Boxing & Fight sports

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ypsolon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ELLAS04

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
137
Πόντοι
1
Ξερω εναν αθλητη του Κρητικού.. εχουμε κανει και σπαρινγκ χαλαρο

Μεταμόρφωση θα πηγαίνεις όμως?

H μια σχολη ειναι στο Αιγαλεω (kritikos camp Θηβών 326 Αιγάλεω Δάσκαλος : Παναγιώτης Πολίτης  )
η αλλη ειναι Παλατακι/Χαιδαρι (mad gym drinas)

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Αδελφέ όποια σχολή και να διαλέξεις, κάνε muay thai και θα με θυμηθείς. Το έχω αφήσει χρόνια λόγω brazilian jiu jitsu αλλά θα ξαν'αρχίσω προπονήσεις κάποια στιγμή γιατί μου λείπει!!

:thumbsup:

Τύπε sport bjj κάνεις???

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Σωραίος καλή συνέχεια τύπε, απλώς προσπάθησε να ξεκολλήσεις λίγο από το σπόρ!!!! Θα σε αποχαυνώσει!!! ;)

;-)
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!
Γιατι όμως μιλάς για αποχαύνωση;
Σε ρωτάω γιατι βλέπω διάφορες παράξενες συμπεριφορές κατά καιρούς απο διάφορους και μου μπαίνουν ιδέες.
Π΄χ στην πυγμαχία οι μπουνιές στο κεφάλι κοστίζουν , κι ένας λόγος που σταμάτησα το muay thai ηταν διάφοροι πονοκέφαλοι και είπα να ξεκινήσω κάτι χωρίς μπουνιές και κλωτσιές.
Θα ξεκινήσω πάλι κάποια στιγμή αλλα πάρα πολύ ήπια πια.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Αποχαύνωση απο το Bjj εννοώ

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Σε ρωτάω γιατι βλέπω διάφορες παράξενες συμπεριφορές κατά καιρούς απο διάφορους και μου μπαίνουν ιδέες.
Π΄χ στην πυγμαχία οι μπουνιές στο κεφάλι κοστίζουν , κι ένας λόγος που σταμάτησα το muay thai ηταν διάφοροι πονοκέφαλοι και είπα να ξεκινήσω κάτι χωρίς μπουνιές και κλωτσιές.

Αποχαύνωση εννοώ τύπε, να μην μείνεις με την λογική του σπορ bjj γιατί αναγκαστικά θα κολλήσεις στο κιμόνο και το πρώτο πράγμα που θα σου έρχεται στο μυαλό είναι να πιάσεις μανίκι ή μπατζάκι και να καθίσεις με πλάτη κάτω.....

Δυστυχώς στην Ελλάδα σήμερα το bjj που διδάσκεται στην πλειοψηφία του είναι καθαρά για κυνήγι πόντων κλπ... Ο ίδιος ο Χέλιο εάν ζούσε και έβλεπε που έχει κατευθυνθεί θα καράφλιαζε....!!!

Τι να το κάνω εάν εχεις 3 νταν στο σπόρ κι όταν βγείς έξω τρώς ένα jab από πυγμάχο και πέφτεις για ύπνο....

Ελπίζω να έπιασες το σκεπτικό μου.... Χάνεις την ουσία με το σπόρ, αυτό θέλω να πώ!!! :think:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Εχεις ηδη βλαβη στον εγκεφαλο. Μην την επιδεινωνεις.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Αποχαύνωση εννοώ τύπε, να μην μείνεις με την λογική του σπορ bjj γιατί αναγκαστικά θα κολλήσεις στο κιμόνο και το πρώτο πράγμα που θα σου έρχεται στο μυαλό είναι να πιάσεις μανίκι ή μπατζάκι και να καθίσεις με πλάτη κάτω.....

Δυστυχώς στην Ελλάδα σήμερα το bjj που διδάσκεται στην πλειοψηφία του είναι καθαρά για κυνήγι πόντων κλπ... Ο ίδιος ο Χέλιο εάν ζούσε και έβλεπε που έχει κατευθυνθεί θα καράφλιαζε....!!!

Τι να το κάνω εάν εχεις 3 νταν στο σπόρ κι όταν βγείς έξω τρώς ένα jab από πυγμάχο και πέφτεις για ύπνο....

Ελπίζω να έπιασες το σκεπτικό μου.... Χάνεις την ουσία με το σπόρ, αυτό θέλω να πώ!!! :think:
Αυτό ξανα πές το!!!Πολύ αξία στους πόντους και στη διαχείριση του παιχνιδιού και δυστυχώς όχι στο να "τελειώνεις" τον αντίπαλο.

Σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου, θα τη λάβω πολύ σοβαρά αφού για να μιλάς πρέπει να ξέρεις απο βλάβη στον εγκέφαλο απο τον δικό σου.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

δουκα παλια που εκανα μποξ ανεβαζα πολυ πιεση σαν να ειχα υπερταση
λες να ηταν απο τις μπουνιες?
επισης οταν εκανα 1 ωρα τρεξιμο μπουκωναν τα ποδια μου κ δεν επαιρναν κρεας
βαρη δεν εκανα ποτε σοβαρα γιατι με παχαινουν

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου, θα τη λάβω πολύ σοβαρά αφού για να μιλάς πρέπει να ξέρεις απο βλάβη στον εγκέφαλο απο τον δικό σου.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην εισαι υπερευαισθητος φιλε και μην παρεξηγησαι. Οταν χτυπησουμε το γονατο μας και μας πονεσει καταλαβαινουμε οτι εγινε ζημια. Οταν χτυπησουμε το κεφαλι μας δυστυχως νομιζουμε οτι δεν τρεχει τιποτα. Θα πρεπει να ξερεις οτι συμφωνα με την ιατρικη δημιουργουνται βλαβες τις οποιες ο εγκεφαλος αντιμετωπιζει επαναδρομολογωντας τα νευρονικα κυκλωματα μακρια απ το σημειο της βλαβης. Ωστοσο οι δυνατοτητες προσαρμογης του εγκεφαλου ειναι περιορισμενες και οι βλαβες εχουν συσσωρευτικο αποτελεσμα. Κανεις νευρολογος δεν θα συστησει σε ασθενη με ιστορικο διασεισεων να ξαναθεσει τον εαυτο του σε κινδυνο.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Μην εισαι υπερευαισθητος φιλε και μην παρεξηγησαι. Οταν χτυπησουμε το γονατο μας και μας πονεσει καταλαβαινουμε οτι εγινε ζημια. Οταν χτυπησουμε το κεφαλι μας δυστυχως νομιζουμε οτι δεν τρεχει τιποτα. Θα πρεπει να ξερεις οτι συμφωνα με την ιατρικη δημιουργουνται βλαβες τις οποιες ο εγκεφαλος αντιμετωπιζει επαναδρομολογωντας τα νευρονικα κυκλωματα μακρια απ το σημειο της βλαβης. Ωστοσο οι δυνατοτητες προσαρμογης του εγκεφαλου ειναι περιορισμενες και οι βλαβες εχουν συσσωρευτικο αποτελεσμα. Κανεις νευρολογος δεν θα συστησει σε ασθενη με ιστορικο διασεισεων να ξαναθεσει τον εαυτο του σε κινδυνο.
Έλα ρε ΜΑΝ , τι υπερευαισθητος ίσα ίσα σου απάντησα με χιούμορ.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
δουκα παλια που εκανα μποξ ανεβαζα πολυ πιεση σαν να ειχα υπερταση
λες να ηταν απο τις μπουνιες?
επισης οταν εκανα 1 ωρα τρεξιμο μπουκωναν τα ποδια μου κ δεν επαιρναν κρεας
βαρη δεν εκανα ποτε σοβαρα γιατι με παχαινουν