Νέα

MMA - Boxing & Fight sports

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ypsolon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
εγω προσωπικα εχω παρα πολλους ερασιτεχνικους αγωνες στη πυγμαχια και αρκετες διακρισεις.δε το λεω για να περηφανευρω απλα θελω να πω οτι δεν υπαρχει ντε φακτο νομος που λεει οτι στα 5 χρονια η στα 2 χρονια η στα 10 θα παθει το κεφαλι σου.μπορει την δευτερη προπονηση σου η την 50ή η την τελευταια,να τη πληρωσεις τη νυφη.και ειδικα οπως λες και εσυ ,εκει εξω υπαρχουν πολλοι"προπονητες" του κωλου που δε προστατευουν με τον τροπο τους ουτε μικρα παιδια.

Δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω
Επιπλεον συμφωνω μαζι σου

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Τι εννοείτε "δυναμη" στη γροθια? Πρωτη φορα το ακουω αυτό. Η ταχυτητα και η εκρηξη δινει "δυναμη". Δεν παλευουμε. Δεν σφιγγουμε τους μυες. Το χερι δεν σπρωχνει, τινάζεται.

Δε βάζεις δύναμη στη σκιαμαχια.. ρώτα το δάσκαλο σου να σου πει.. στη σκιαμαχια δουλεύεις τεχνική και ουσιαστικά εκπαιδευεις τους μυς να θυμούνται τη κινησιολογία..

Πολυ σωστα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
μονο στη σκιαμαχια;

Μονο σκιαμαχια κανω. Στο σπτι.

Δε βάζεις δύναμη στη σκιαμαχια.. ρώτα το δάσκαλο σου να σου πει.. στη σκιαμαχια δουλεύεις τεχνική και ουσιαστικά εκπαιδευεις τους μυς να θυμούνται τη κινησιολογία..

Αφου εχω δει που κανουν γρηγορα. Ισως κανω μεγαλες κινησεις με το πανω μερος του σωματος; Δεν ξερω.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τι εννοείτε "δυναμη" στη γροθια? Πρωτη φορα το ακουω αυτό. Η ταχυτητα και η εκρηξη δινει "δυναμη". Δεν παλευουμε. Δεν σφιγγουμε τους μυες. Το χερι δεν σπρωχνει, τινάζεται.

Αυτο εννοω. Κανω εκρηκτικες κινησεις με το σωμα.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Να κανονήσουμε κανα σπαρινγκάκι τύποι να νιώσετε λίγο τα κροσέ του αμπελαλε..  :knuppel:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο αντιπαλος μου ειναι πιο ο κοντος απο εμενα αλλα πιο λεπτος και πολυ ευκινητος. Βαζει το κεφαλι κατω και ορμαει σαν σφηκα.

Με τι στρατηγικη να τον αντιμετωπισω;

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Ο αντιπαλος μου ειναι πιο ο κοντος απο εμενα αλλα πιο λεπτος και πολυ ευκινητος. Βαζει το κεφαλι κατω και ορμαει σαν σφηκα.

Με τι στρατηγικη να τον αντιμετωπισω;

Με ντιρεκτ τον κρατάς μακριά και δε τον αφήνεις να μπεί/πλησιάσει

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Πως πρεπει να κινουμαι;

Τυπε είναι πολλά.. ανάλογα πως έχει εξασκηθεί και ο άλλος να σπάει απόσταση..
Εσύ πρέπει να κάνεις βήμα πίσω και με το που πάει να μπεί να δίνεις ντιρεκτ.. εξαρτάται ποιος είναι καλύτερος στο πεξιμο αυτό..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τυπε είναι πολλά.. ανάλογα πως έχει εξασκηθεί και ο άλλος να σπάει απόσταση..
Εσύ πρέπει να κάνεις βήμα πίσω και με το που πάει να μπεί να δίνεις ντιρεκτ.. εξαρτάται ποιος είναι καλύτερος στο πεξιμο αυτό..

Δεν εχει εμπειρια απο μποξ, γιουργια κανει. Κανα οβερχαντ πιθανολογω ή μπορει να το παει για sucker punch. Αλλα στη μαχη δε γινεται να περιμενεις να δεις τι χτυπημα θα ριξει ο αλλος γιατι τοτε θα ειναι αργα. Πρεπει να εφαρμοσεις απο την αρχη το δικο σου σχεδιο.

Με ανησυχει επισης ο ωμος μου. Ουσιαστικα το ενα χερι δε μπορω να το χρησιμοποιησω. Ισως πρεπει να παρω πλαγια σταση και να του ριξω stomp στο γονατο και μετα ντιρεκτ.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Βλεπω βιντεο ξιφασκιας για να μαθω την κινηση σε πλαγια σταση που προστατευει το χερι και θα την συνδυασω με μπροστινα απερκατ.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Δεν εχει εμπειρια απο μποξ, γιουργια κανει. Κανα οβερχαντ πιθανολογω ή μπορει να το παει για sucker punch. Αλλα στη μαχη δε γινεται να περιμενεις να δεις τι χτυπημα θα ριξει ο αλλος γιατι τοτε θα ειναι αργα. Πρεπει να εφαρμοσεις απο την αρχη το δικο σου σχεδιο.

Με ανησυχει επισης ο ωμος μου. Ουσιαστικα το ενα χερι δε μπορω να το χρησιμοποιησω. Ισως πρεπει να παρω πλαγια σταση και να του ριξω stomp στο γονατο και μετα ντιρεκτ.

Α κάνεις και πόδια? Τότε αλλάζει το θέμα..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Οποιος μπορει να κινηθει ετσι γαμαει με μπροστινες γροθιες.

mike tri

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
αν προπονεισαι στη πυγμαχια για τον επιθετικο γειτονα αλβανο,αστο.παρε ενα ραβδι,κατεβα και κανε του τη μουρη κρεας

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
αν προπονεισαι στη πυγμαχια για τον επιθετικο γειτονα αλβανο,αστο.παρε ενα ραβδι,κατεβα και κανε του τη μουρη κρεας

Αυτο φιλε μου ονομαζεται παρανομη οπλοκατοχη και οπλοχρησια και εκδικαζεται στο κακουργηματοδικειο.

Ο Αλβανος βεβαια μπορει να με κοπανησει με καμια αλυσιδα ή κανα παλουκι οποτε προετοιμαζομαι και για μπλοκ καρατε.

Ετσι γινοταν και επι Οθωμανικης Αυτοκρατοριας. Οι Τουρκοι και ο Αλβανοι εφεραν οπλα. Οι γκιαουρηδες οχι.

Αφου μας τους κουβαλησαν τα κομματα της βουλης καλα να παθουμε. Αφου τους προστατευουν και τους αφηνουν να (μας) κανουν οτι θελουν, καλα να παθουμε. Αφου θα παμε και να σκοτωθουμε (οι Ελληνες) σε πολεμο με τους Τουρκους για να μας διαφεντευουν οι Αλβανοι, καλα να παθουμε. Το βασικο ειναι να μη μειωθουν οι συνταξεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom