Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Αρα δεν υπαρχει λυση.
Αρα δεν υπαρχει λυση.
[/quote
Πάρ όλά άύτά μπές στό φίτσόπ.τζί άρ έχέί πάρά πόλλές έπίλόγές νά πάρέίς μίά ίδέά
βαλε ένα τετοιο δουκαΑρα δεν υπαρχει λυση.
Αρα δεν υπαρχει λυση.
Τύποι σχετικά με τα μαχητικά αθλήματα και τη Χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια – KhTE... ξέρετε τι παίζει?
o δουκας ξερει ειδικα απο ριψεις τζουντο τι μπορεις να παθεις οχι μονο απο μποξ
Οχι απο χτυπήματα στο κεφάλι θελω να μάθω... ισχύει οτι παθαίνεις εύκολα τέτοια ζημιά που λένε;
ναι γιαυτο ειναι μαλακες οι δασκαλοι πολεμικων τεχνων κ κομπλεξαρες
δεν στροφαρουν καλα
η εμπειρία εχει δείξει οτι τα πολλά χτυπήματα στο κεφάλι οντως προξενούν προβληματα με πιο συχνο το παρκινσον.βλεπε ali , freddy roach κλπ.Χαζεύουν απ τα μπουνίδια λές; Η ταίνεια Concussion ουσιαστικά αυτό λέει.. οτι το κεφάλι δε θέλει πολυ για να πάθει ζημιά..
Η εμπειρία εχει δείξει οτι τα πολλά χτυπήματα στο κεφάλι οντως προξενούν προβληματα με πιο συχνο το παρκινσον.βλεπε ali , freddy roach κλπ.
παρ ολα αυτα μια εσωτερικη αιμοραγια μπορει να οδηγησει σε θανατο ακομα.και σε μερικες ωρες.οχι μονο στο μποξ αλλα σε οποιοδηποτε αθλημα η και στη καθημερινη ζωη.
στην αμερικη ,τα τοπ γυμναστηρια μποξ η μμα κλπ πλεον ,ειναι της φιλοσοφιας να κανουν οσα λιγοτερα σπαρινκ γινεται ,για να μη μεγαλωνει το damage στους αθλητες.και φυσικα παντα με προστατευτικα,που δε σωνουν ντε και καλα.αλλη κουβεντα αυτη
θα ξερω σιγουρα να σου πω σε 10 χρονιαΩς χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια ορίζεται η ρήξη των αιμοφόρων αγγείων που προκαλείται συνήθως από εγκεφαλικές διασείσεις και προκαλεί κατάθλιψη, επιθετικότητα, παρορμητικότητα και απώλεια μνήμης και συχνά οδηγεί ανθρώπους στην αυτοκτονία.
Το θέμα της βίαιης σωματικής επαφής σε αθλήματα, προβληματίζει τους επιστήμονες εδώ και δεκαετίες. Αν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε μια δήλωση που να αποδεικνύει του λόγου το αληθές, θα ανατρέχαμε σίγουρα σε αυτήν του πρώην πρωταθλητή ελαφρών βαρών Μπάρι Μακγκίγκαν που είχε πει το 1988: « Το μποξ καταστρέφει τον εγκέφαλο, μην αφήσετε τον οποιονδήποτε να σας πει το αντίθετο».
Πηγή :
θα ξερω σιγουρα να σου πω σε 10 χρονια
αρκετές.και πρωτα ο θεος εχω να φαω κ αλλες.Εχεις φάει πολλές τύπε? :S
αρκετές.και πρωτα ο θεος εχω να φαω κ αλλες.
επαιζα κικ απο μικρος αλλα πριν 3 χρονια το γυρισα στη πυγμαχια μονο.εχω αλλαξει 2 δασκαλους.ο ενας ειναι ο τεραστιος μαλλιος στους αμπελόκηπους και ο τωρινος μου ειναι παρα πολυ καλος ,νεος με ορεξη ,και δειχνει αποκλειστικα πυγμαχιαΠοιον δάσκαλο έχεις τύπε? Πυγμαχία?
ασχολεισαι και εσυ;Ποιον δάσκαλο έχεις τύπε? Πυγμαχία?
ασχολεισαι και εσυ;
λες να γνωριζομαστε;Εχω κάνει στον Μάλλιο ;)
λες να γνωριζομαστε;
τι τρομερος ανθρωπος ε..για παντα στη καρδια μου!