Νέα

MMA - Boxing & Fight sports

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ypsolon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mike tri

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
Δασκαλάρα ο Μάλλιος.. με τον Ζαμπίδη τα χε πάρει άσχημα..  :grin:

Δεν έκανα καιρό στον Μάλλιο μετά πήγα Ασκητή.
εχει πολυ καλη φημη και ο ασκητης!
που λες..με το κεφαλι θα δουμε! θα δειξει!αν και οι ερευνες αφορουν παικτες με τεραστια καριερα και σε τοπ επιπεδο.χωρις να σημαινει οτι δε γινεται παντου ζημια.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
που λες..με το κεφαλι θα δουμε! θα δειξει!αν και οι ερευνες αφορουν παικτες με τεραστια καριερα και σε τοπ επιπεδο.χωρις να σημαινει οτι δε γινεται παντου ζημια.

Ναι και γώ δε νομίζω.. αν ήταν έτσι τοσοι αθλητές παγκόσμιας κλάσης θα χαν ήδη σοβαρο πρόβλημα..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Έχω περάσει και εγώ από Ασκητή.
Και η γνώμη μου περί κεφαλιού είναι ότι ακόμη και σαν ερασιτέχνης μπορείς να την πάθεις στο κεφάλι.

Διάβαζα πρόσφατα τις δηλώσεις που έχει κάνει ο Cro Cop με αφορμή το τέλος(οριστικό) της καριέρας του, για την φθορά που έχει υποστεί το σώμα του.
Δε βγαίνεις αλώβητος ειδικά σε τέτοιο επίπεδο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οχι απο χτυπήματα στο κεφάλι θελω να μάθω... ισχύει οτι παθαίνεις εύκολα τέτοια ζημιά που λένε;

Ισχυει φιλε για καθε ειδος τρανταγματος του κεφαλιου ακομα και απο τζετ σκι, εκρηξεις βληματων ή κραδασμούς μηχανηματων. Ακομα και στον υπνο να σου μπορεις να τραυματιστεις εγκεφαλικα αν δεν κοιμασαι σε μαλακο κρεβατι. Αυτα ειναι επιστημονικα δεδομενα που μολις τωρα ερχονται στην επιφανεια γι αυτο μπορει να σας ακουγονται υπερβολικα. Πολυ απλα ο ανθρωπος γεννιεται με περισσεια εγκεφαλικων δυνατοτητων που ομως εκφυλιζονται ευκολα. Η φυση δεν προεβλεψε την ανοδο της τεχνολογικης εποχης και οτι θα μας ειναι απαραιτητο το πληρες φασμα των νοητικων ικανοτητων ακομα και σε γεροντικη ηλικια!

Ειμαι στη διαδικασια εφευρεσης ενος μηχανισμου που θα κανει την εξασκηση σε πυγμαχια απολυτα ασφαλη. Ελπιζω του χρονου να το βγαλω στην αγορα.

mike tri

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
Ισχυει φιλε για καθε ειδος τρανταγματος του κεφαλιου ακομα και απο τζετ σκι, εκρηξεις βληματων ή κραδασμούς μηχανηματων. Ακομα και στον υπνο να σου μπορεις να τραυματιστεις εγκεφαλικα αν δεν κοιμασαι σε μαλακο κρεβατι. Αυτα ειναι επιστημονικα δεδομενα που μολις τωρα ερχονται στην επιφανεια γι αυτο μπορει να σας ακουγονται υπερβολικα. Πολυ απλα ο ανθρωπος γεννιεται με περισσεια εγκεφαλικων δυνατοτητων που ομως εκφυλιζονται ευκολα. Η φυση δεν προεβλεψε την ανοδο της τεχνολογικης εποχης και οτι θα μας ειναι απαραιτητο το πληρες φασμα των νοητικων ικανοτητων ακομα και σε γεροντικη ηλικια!

Ειμαι στη διαδικασια εφευρεσης ενος μηχανισμου που θα κανει την εξασκηση σε πυγμαχια απολυτα ασφαλη. Ελπιζω του χρονου να το βγαλω στην αγορα.
ευχομαι να τα καταφερεις και να φτιαξεις κατι μοναδικο τελειο αλλα.η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αμα η πυγμαχια εξασκειται σε ασφαλή πλαισιαισως να χασει την αιγλη της.οπως και ολα τα μαχητικα.δηλαδη θελω να πω οτι καλως ηη κακως η μαγεια αυτων των σπορ ειναι η επαφη.η σκληραδα τους.ειναι τεχνη πανω απ ολα αλλα ειναι και σκληρη.δε ξερω κατα ποσο θα ηταν ελκυστικη σε οσους ασχολουνται ή βλεπουν,αν δεν εμπεριειχε αυτο τον κινδυνο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Υπαρχουν πολλα ατομα που θελουν να κανουν πυγμαχια για αυτοαμυνα και αθληση. Επισης για παιδια και εφηβους που ο εγκεφαλος βρισκεται στην αναπτυξη και ειναι πιο ευαισθητος.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Κακα τα ψεματα, ο μαχητης σιγουρα πρεπει να φυλαγεται, αλλα προς θεου, μην φτασουμε στο αλλο ακρο. Θα γινουμε σαν τις πουσταρες που μονο σηκωνουν βαρη(ενταξει, το παραδεχομαι, αυτο ειναι τρολια!!! :grin: :grin: :grin:)

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Το θέμα ειναι ποσο εύκολα παθαίνεις χρονια τραυματικη εγκεφαλοπάθεια..?

Ας πούμε κάνεις box 5 χρόνια και έχεις κανει δυνατά σπάρινγκ.. κινδυνευεις? Μπορεί να χει πάθει ζημιά?

Δηλαδή επαγγελματίες αθλητές πρέπει να χουν πάθει ολη ζημια..

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Το θέμα ειναι ποσο εύκολα παθαίνεις χρονια τραυματικη εγκεφαλοπάθεια..?

Ας πούμε κάνεις box 5 χρόνια και έχεις κανει δυνατά σπάρινγκ.. κινδυνευεις? Μπορεί να χει πάθει ζημιά?

Δηλαδή επαγγελματίες αθλητές πρέπει να χουν πάθει ολη ζημια..

αφου εχουν τικ ρε φιλε

κ ο ζαμπιδης εχει στο ματι πανω αν δεις

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
Μιλατε ολοι για επαγγελματιες αθλητες η ερεσιτεχνες που υ κανουν πρωταθλητισμο
Δεν νομιζω καποιος απο εσας να ανηκει σε αυτες τις κατηγοριες ωστε να κινδυνευει
Εκτος και αν πηγαινεται σε σχολες του κωλου με μαλακες προπονητες

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
Ασκητης κ ειδικα Μαλλιος ο μπαμπας ρισπεκτ δασκαλοι μιας κ αναφερθηκαν

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Ασκητης κ ειδικα Μαλλιος ο μπαμπας ρισπεκτ δασκαλοι μιας κ αναφερθηκαν

Μου λεγε ο Μάλλιος τον Ασκητή τον ειχα εδώ πιτσιρικά, ειναι γίος μου..

Πολύ γαμάτος ο Μάλλιος.. τον έχω στη καρδια μου..

mike tri

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
Μιλατε ολοι για επαγγελματιες αθλητες η ερεσιτεχνες που υ κανουν πρωταθλητισμο
Δεν νομιζω καποιος απο εσας να ανηκει σε αυτες τις κατηγοριες ωστε να κινδυνευει
Εκτος και αν πηγαινεται σε σχολες του κωλου με μαλακες προπονητες
εγω προσωπικα εχω παρα πολλους ερασιτεχνικους αγωνες στη πυγμαχια και αρκετες διακρισεις.δε το λεω για να περηφανευρω απλα θελω να πω οτι δεν υπαρχει ντε φακτο νομος που λεει οτι στα 5 χρονια η στα 2 χρονια η στα 10 θα παθει το κεφαλι σου.μπορει την δευτερη προπονηση σου η την 50ή η την τελευταια,να τη πληρωσεις τη νυφη.και ειδικα οπως λες και εσυ ,εκει εξω υπαρχουν πολλοι"προπονητες" του κωλου που δε προστατευουν με τον τροπο τους ουτε μικρα παιδια.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Κανω κατι λαθος στη σκιαμαχια. Οταν βαζω δυναμη στις μπουνιες με πιανει ζαλαδα μαλλον γιατι σταματαω την κινηση αποτομα. Πως μπορω να το διορθωσω αυτο;

mike tri

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
Κανω κατι λαθος στη σκιαμαχια. Οταν βαζω δυναμη στις μπουνιες με πιανει ζαλαδα μαλλον γιατι σταματαω την κινηση αποτομα. Πως μπορω να το διορθωσω αυτο;
μονο στη σκιαμαχια;

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Δε βάζεις δύναμη στη σκιαμαχια.. ρώτα το δάσκαλο σου να σου πει.. στη σκιαμαχια δουλεύεις τεχνική και ουσιαστικά εκπαιδευεις τους μυς να θυμούνται τη κινησιολογία..

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Τι εννοείτε "δυναμη" στη γροθια? Πρωτη φορα το ακουω αυτό. Η ταχυτητα και η εκρηξη δινει "δυναμη". Δεν παλευουμε. Δεν σφιγγουμε τους μυες. Το χερι δεν σπρωχνει, τινάζεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom