jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
πώς γίνεται πάντα αυτές που πάνε με μικρούς να είναι τόσο μουνάρες;
πως γινετε οταν ημασταν εμεις μικροι να ηταν ολες μπαζα τρυγυρο ?
πώς γίνεται πάντα αυτές που πάνε με μικρούς να είναι τόσο μουνάρες;
μιλα για τον εαυτο σου φιλε ;)πως γινετε οταν ημασταν εμεις μικροι να ηταν ολες μπαζα τρυγυρο ?
ετσι ειναι ρε φιλε αλλοι ειναι μπηχτες και αλλοι κοιμουνται τις νυχτεςΡε γμτ...........Οταν καναμε εμειs κοπανα, πηγαιναμε στο παρκο να ταισουμε τιs παπιεs και να καπνισουμε κρυφα κανα τσιγαρακι.........
Τι σου ειναι η ποθτανα η εξελιξη
kai οι 2 περιπτωσεις το ιδιο μαλακια ειναι.AMA BIAZE KANENAS MEGALOS KAMIA MIKRI ENNTAKSEI ALLA TORA AUTO XAXA
ενταξει περαν της πλακας ηταν πολυ μικρος.επισης ζηλευω τη φαση.θα ηθελα να μου ειχε τυχειkai οι 2 περιπτωσεις το ιδιο μαλακια ειναι.
απλα στη μια γραφουν οι περισσοτεροι πωπωωωω εφαγε καλα ο μικρος.
στην αντιστοιχη δεν νομιζω το ιδιο.
Ολοι το ζηλευουν αυτο....ενταξει περαν της πλακας ηταν πολυ μικρος.επισης ζηλευω τη φαση.θα ηθελα να μου ειχε τυχει
πριν 1 χρονο δηλαδηαναλογα πως ηταν κι ο δεκατετραχρονος...μερικοι ειναι πολυ ανεπτυγμενοι
εγω ας πουμε στα 14 ημουν διπλασιος απ οτι ειναι ο γκαστεζ τωρα
οντως γιατι να μην συμβαινουν κ σε μας αυτα...στα 14 μας ειχε φαει η μαλακια κ τα καυλοσπυρα...σε εμας ρε γαμώτο γιατί δεν συνέβαιναν αυτά;
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2010/12/21/2865_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]καλο μουνι γαμουσε το μαλακισμενο :2funny:
Ρε γμτ...........Οταν καναμε εμειs κοπανα, πηγαιναμε στο παρκο να ταισουμε τιs παπιεs και να καπνισουμε κρυφα κανα τσιγαρακι.........
Τι σου ειναι η ποθτανα η εξελιξη
τι να πιασουμε ρε τυπεκαι για να πιασουμε κωλο η βυζι μας εβγαινε η παναγια ολο στα μη και στα δεν θελω ηταν οι γκομενες και τωρα στο λυκειο ξεκινανε τις παρτουζες πουτανα εξελιξη ασε που οπως ειπε και ο φιλος ποιο πανω οι περισσοτερες ηταν μπαζα τωρα απο 14 χρονων αρχιζουν και βαφουν μαλλια
Σιγά τη διαφορά ηλικίας ρε. Έλεγα θα'ναι πιο πικάντικο. >Μόνο που δεν ήταν κορίτσι, αλλά 26χρονη γυναίκα και μάνα δυο παιδιών.
Άσε που παλιά γαμιόντανε από κώλο για να είναι παρθένες από μπρος !