Νέα

Μητέρα δυο παιδιών με 14χρονο εραστή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hippoaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τους έπιασε ο σύζυγος στα πράσα
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το σύζυγο της Susanne Divers γυρνώντας στο σπίτι. Όχι μόνο βρήκε τη γυναίκα του στο κρεβάτι αγκαλιά με άλλον, αλλά ο εραστής της ήταν ένα δεκατετράχρονο παιδί!

Η σχέση της με τον ανήλικο ξεκίνησε από ένα πάρτι, στο οποίο γνωρίστηκαν και κράτησε συνολικά περίπου ένα μήνα. Αρχικά έστελναν ερωτικά μηνύματα μεταξύ τους και αργότερα αντάλλαξαν γυμνές φωτογραφίες και κάπως έτσι έγινε το κακό. Ο νεαρός ήταν τόσο ενθουσιασμένος με την κατάκτησή του, που έγραψε στο status του στο facebook «έχω το καλύτερο κορίτσι στον κόσμο». Μόνο που δεν ήταν κορίτσι, αλλά 26χρονη γυναίκα και μάνα δυο παιδιών. Επίσης, έκανε αρκετές απουσίες στο σχολείο, ώστε να βρίσκεται με την αγαπημένη του.

Οι προειδοποιήσεις της αστυνομίας δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψουν τη Divers να συνεχίζει να βλέπει τον ανήλικο. Έτσι, οδηγήθηκε στη φυλακή για τρία χρόνια, καθώς της απαγγέλθηκαν εφτά κατηγορίες που αφορούσαν τη σεξουαλική εμπλοκή της με το νεαρό παιδί. Επίσης, της έχει απαγορευτεί να δουλέψει στο μέλλον σε χώρο με παιδιά.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τι διαολο σεξ φχαριστιοταν με το παιδι γαμω τα μυαλα της :S

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.087
Πόντοι
1.206
URL]]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
πώς γίνεται πάντα αυτές που πάνε με μικρούς να είναι τόσο μουνάρες;  :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
εγώ πρώτη γυμνασίου θυμάμαι να έχω γίνει ένα με το πουλί μου  :think: 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αναλογα πως ηταν κι ο δεκατετραχρονος...μερικοι ειναι πολυ ανεπτυγμενοι

εγω ας πουμε στα 14 ημουν διπλασιος απ οτι ειναι ο γκαστεζ τωρα :birdman:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αναλογα πως ηταν κι ο δεκατετραχρονος...μερικοι ειναι πολυ ανεπτυγμενοι

εγω ας πουμε στα 14 ημουν διπλασιος απ οτι ειναι ο γκαστεζ τωρα :birdman:

ησουν απλα χοντρος, γτ το περηφανευεσαι? :think:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
φιλε εχουν αλαξει να ξερεις οι εποχες τωρα στα 14 ξεκινανε τα κοριτσακια τις πιπες και στα 15 ξεπαρθενιασμα
Και τότε έτσι ήταν τα κοριτσάκια. Τα αγοράκια αργούσαμε να ξυπνήσουμε.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Άσε  που  παλιά  γαμιόντανε  από  κώλο για  να  είναι παρθένες  από μπρος !

Επισκέπτης
Τη πήγαν φυλακή λέει....άκου πράγματα...... :2funny:

Όποιος τη φυλάκισε αυτή τη μουνάρα να του σαπίσει το πουλί και να μην του ξανασηκωθεί πότε λέμε!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Τους έπιασε ο σύζυγος στα πράσα
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το σύζυγο της Susanne Divers γυρνώντας στο σπίτι. Όχι μόνο βρήκε τη γυναίκα του στο κρεβάτι αγκαλιά με άλλον, αλλά ο εραστής της ήταν ένα δεκατετράχρονο παιδί!

Η σχέση της με τον ανήλικο ξεκίνησε από ένα πάρτι, στο οποίο γνωρίστηκαν και κράτησε συνολικά περίπου ένα μήνα. Αρχικά έστελναν ερωτικά μηνύματα μεταξύ τους και αργότερα αντάλλαξαν γυμνές φωτογραφίες και κάπως έτσι έγινε το κακό. Ο νεαρός ήταν τόσο ενθουσιασμένος με την κατάκτησή του, που έγραψε στο status του στο facebook «έχω το καλύτερο κορίτσι στον κόσμο». Μόνο που δεν ήταν κορίτσι, αλλά 26χρονη γυναίκα και μάνα δυο παιδιών. Επίσης, έκανε αρκετές απουσίες στο σχολείο, ώστε να βρίσκεται με την αγαπημένη του.
Οι προειδοποιήσεις της αστυνομίας δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψουν τη Divers να συνεχίζει να βλέπει τον ανήλικο. Έτσι, οδηγήθηκε στη φυλακή για τρία χρόνια, καθώς της απαγγέλθηκαν εφτά κατηγορίες που αφορούσαν τη σεξουαλική εμπλοκή της με το νεαρό παιδί. Επίσης, της έχει απαγορευτεί να δουλέψει στο μέλλον σε χώρο με παιδιά.

Κι εμείς κάναμε κοπάνα (εκείνα τα χρόνια) για να πάμε για...καφέ... (ναααααααααααααα στα μούτρα μας  :hammer:)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ρε γμτ...........Οταν καναμε εμειs κοπανα, πηγαιναμε στο παρκο να ταισουμε τιs παπιεs και να καπνισουμε κρυφα κανα τσιγαρακι.........
Τι σου ειναι η ποθτανα η εξελιξη  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom