You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 155K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
pussy wagon..
Σε προμοταρο ...
Είσαι είδος υπό εξαφάνιση...
Όλοι την ψήφο μας στον
pussy wagon....
Για έναν σούπερ ντουπερ μίστερ μαλακα 2017...
Θυμιζω ότι οι κομμουνιστοσυμμοριτες θα παρουσιαστουν Κυριακή και κυρίως Δευτέρα, μετα το πολυτεχνείο ολοι θα ψηφισουν πικερ .... από το pc του βανακια φυσικά....
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
προμοτάρο τον pussy wagon...Θυμιζω ότι οι κομμουνιστοσυμμοριτες θα παρουσιαστουν Κυριακή και κυρίως Δευτέρα, μετα το πολυτεχνείο ολοι θα ψηφισουν πικερ .... από το pc του βανακια φυσικά....
πήρε 18 ψήφους από τον αγώνα μου σήμερα...
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
προμοτάρο τον pussy wagon...
πήρε 18 ψήφους από τον αγώνα μου σήμερα...
Ειναι ψιχουλα τυπε... ο βανακιας εχει ξεσκιστεί να φτιαχνει κλώνους, δεν θελει με τιποτα τον τίτλο!
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
τον έχει τον τίτλο στο τσεπάκι...Ειναι ψιχουλα τυπε... ο βανακιας εχει ξεσκιστεί να φτιαχνει κλώνους, δεν θελει με τιποτα τον τίτλο!
δεν βλέπεις τι καμπάνια κάνω...?
Επισκέπτης
Λες να έχουν πάει στην πορεία να πετάξουν πετραδάκια στην Αμερικανική πρεσβεία?Θυμιζω ότι οι κομμουνιστοσυμμοριτες θα παρουσιαστουν Κυριακή και κυρίως Δευτέρα, μετα το πολυτεχνείο
Το θέμα όμως είναι ότι αυτά τα παλιοτόμαρα γιατί δεν έχουν πέτσα επάνω τους, μόνο τομάρι, δε σκέφτονται ότι η πλειοψηφία των εκδιδόμενων κοριτσιών προέρχονται από το πρώην ανατολικό μπλοκ....
Κι αυτός είναι ο λόγος που εγώ φαίνομαι ως πυρφόρος είτε αγαπούλης για ορισμένους εδώ μέσα...
Το ότι έχω μερικά χρωματιστά κωλόχαρτα και πάω όπου πάω δε με εμποδίζει να φερθώ ανθρώπινα σε αυτές τις ψυχές είτε το αναγνωρίζουν είτε όχι. Δεν τις πήρε η χαρά να έλθουν εδώ είτε σε άλλες δυτικές χώρες και να πηδιώνται από τον καθέναν....
Δεν αγιοποιώ την Αμερική, καριόλια είναι κι αυτοί και κάνουν τη δουλειά τους, αλλά ο καπιταλισμός σου πάρεχει αρκετά συν, εκμεταλλεύσου τα ρε μεγάλε........
Επισκέπτης
Το ότι έχω μερικά χρωματιστά κωλόχαρτα και πάω όπου πάω δε με εμποδίζει να φερθώ ανθρώπινα σε αυτές τις ψυχές είτε το αναγνωρίζουν είτε όχι.
Και εγω ρε τυπε που νομιζα οτι πας να αδειασεις τα αρχιδια σου...με συγκινησες τωρα. :'(
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Κι αυτός είναι ο λόγος που εγώ φαίνομαι ως πυρφόρος είτε αγαπούλης για ορισμένους εδώ μέσα...
Ο λόγος είναι ότι είσαι τύπε.
Επισκέπτης
Hellraiser76, κι αυτό είναι στο πρόγραμμα προφανώς, τώρα το πώς εσύ θα φερθείς είναι δικός σου λογαριασμός, όσο για σένα Ταγματάρχη κράτησε τις απόψεις και τα μπουρμπουάρ για τους οικείους σου ;) (εκεί στο άλλο θρεντ με τα έξτρα δώρα που λέγαμε - στο υπενθυμίζω) εκτός κι αν θίχτηκες πολιτικά.......
Επισκέπτης
Κλείνοντας τη σημερινή μου επίσκεψη στο νήμα, κοιτάχτε να βγάλτε κανένα φράγκο αντί να ασχολιέστε με ανούσια πράγματα, τσακωμούς και λοιπές @@ριες....
Τώρα τι κάνει ο καθένας μας εδώ μέσα, αν δε σας ενοχλεί ας κόψει και το λαιμό του στην τελική. Koιτάχτε την πάρτη σας ;)
Τώρα τι κάνει ο καθένας μας εδώ μέσα, αν δε σας ενοχλεί ας κόψει και το λαιμό του στην τελική. Koιτάχτε την πάρτη σας ;)
Συνημμένα
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Το "πιρφόρος" γράφεται με γιώτα.Λες να έχουν πάει στην πορεία να πετάξουν πετραδάκια στην Αμερικανική πρεσβεία?
Το θέμα όμως είναι ότι αυτά τα παλιοτόμαρα γιατί δεν έχουν πέτσα επάνω τους, μόνο τομάρι, δε σκέφτονται ότι η πλειοψηφία των εκδιδόμενων κοριτσιών προέρχονται από το πρώην ανατολικό μπλοκ....
Το ότι έχω μερικά χρωματιστά κωλόχαρτα και πάω όπου πάω δε με εμποδίζει να φερθώ ανθρώπινα σε αυτές τις ψυχές είτε το αναγνωρίζουν είτε όχι. Δεν τις πήρε η χαρά να έλθουν εδώ είτε σε άλλες δυτικές χώρες και να πηδιώνται από τον καθέναν....
Δεν αγιοποιώ την Αμερική, καριόλια είναι κι αυτοί και κάνουν τη δουλειά τους, αλλά ο καπιταλισμός σου πάρεχει αρκετά συν, εκμεταλλεύσου τα ρε μεγάλε........
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
pussy wagon - 123 (78.3%)
Picker - 34 (21.7%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 156
τυπε τι θες στο θεμα των μαλακηδων ? :S :S
δε πας να πυρφορησεις καμια πουτανα
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
αστονα μας κανει και γελαμε
στις πουτανες δεν γραφει ο πιρφορος εχει φαει πορτα
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Το "πιρφόρος" γράφεται με γιώτα.
Αν είσαι ο Πορνομετανάστης, ναι.
Αλλά αυτός είναι μοναδικός έτσι κι αλλιώς...
Οπότε είναι Πυρφόρος
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
αστονα μας κανει και γελαμε
στις πουτανες δεν γραφει ο πιρφορος εχει φαει πορτα
άφησα για λίγο της πουτάνες και έπιασα εσάς τα πουστράκια....
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Καθόλου αγαπούλης δεν είσαι παίκτη! Το να δείχνουμε μια στοιχειωδώς ανθρώπινη συμπεριφορά και στα κορίτσια του χώρου, δε νομίζω να είναι κάτι παράλογο... Τώρα αν αυτό για κάποιους είναι πιρφορισμός, πάω πάσο και δεν το σχολιάζω...Κι αυτός είναι ο λόγος που εγώ φαίνομαι ως πυρφόρος είτε αγαπούλης για ορισμένους εδώ μέσα...
Το ότι έχω μερικά χρωματιστά κωλόχαρτα και πάω όπου πάω δε με εμποδίζει να φερθώ ανθρώπινα σε αυτές τις ψυχές είτε το αναγνωρίζουν είτε όχι.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
..........Καθόλου αγαπούλης δεν είσαι παίκτη! Το να δείχνουμε μια στοιχειωδώς ανθρώπινη συμπεριφορά και στα κορίτσια του χώρου, δε νομίζω να είναι κάτι παράλογο... Τώρα αν αυτό για κάποιους είναι πιρφορισμός, πάω πάσο και δεν το σχολιάζω...
.....χάθηκε νά πείτε Νεάτερνταλ με εγκέφαλον τριγωνικής τυρόπιττος ??
Παρόμοια θέματα
- Κλειδωμένο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 43K
?
- Απαντήσεις
- 5K
- Εμφανίσεις
- 166K