jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Εγω απολαμβανω το ματσακι από την εξεδρα βανακια... χαιρομαι που τα πας καλά, το κυπελο σε περιμένει!!!!
ρε στεκα αφου ειναι προγγραματισμενο τι μας παιδευεις
Εγω απολαμβανω το ματσακι από την εξεδρα βανακια... χαιρομαι που τα πας καλά, το κυπελο σε περιμένει!!!!
ρε στεκα αφου ειναι προγγραματισμενο τι μας παιδευεις
Δεν μας ειπες τι εγινε στον δικο μου αγωνα χλεχλεμπουρα?Τιποτα δεν ειναι προγραμματισμενο τζωνυ.... δεν ειδες πως περασες στην επομενη φαση με την βοηθεια του βανακια ενω όλοι περιμεναν τον αλεκο?
Δεν μας ειπες τι εγινε στον δικο μου αγωνα χλεχλεμπουρα?
ΧΘΕΣ ΨΗΦΙΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥ
Τιποτα δεν ειναι προγραμματισμενο τζωνυ.... δεν ειδες πως περασες στην επομενη φαση με την βοηθεια του βανακια ενω όλοι περιμεναν τον αλεκο?
εσυ προς το παρον απολαμβανης τα χυσια που εριξαν στην μαπα σου τα μελη του σιτε με το αποτελεσμα της χτεσηνης ψηφοφοριας. μαλακα ε μαλακα :S :S
Κατσε φρονιμα πουστρΑλεκο και παρε μερικες πιπες από τον βανακια...
Το κομμουνι σε εσωσε, ρουφα τα χυσια του τωρα...
παρε ομπρελα να φυλαχτης απο το φτισιμο που τρως.
βγαλε τον πικερ δε τραβαη και βαλε οποιον γουσταρης. ξερης εσυ απο νοθειες και πουστιες, αφου κρυφοπουστας εισε
Οι φιλοι σου οι λιγοι κ οι καλοι δεν ειναι ελευθερη ψηφο βλακα.Και σημερα ο λαος του μπου ελευθερα ψηφίζει βρε μπουφο.... ωραιο αποτελεσμα παντως...
Και στον ομιλό σου ελευθερα ψηφισε, οποτε όλα καλά.
Οι φιλοι σου οι λιγοι κ οι καλοι δεν ειναι ελευθερη ψηφο βλακα.
παρε ομπρελα να φυλαχτης απο το φτισιμο που τρως.
βγαλε τον πικερ δε τραβαη και βαλε οποιον γουσταρης. ξερης εσυ απο νοθειες και πουστιες, αφου κρυφοπουστας εισε
αυτο περιμενες εσυ ζωο αλλα δε σου βκηκε. ρουφα το αυγο μαζι τα το μαλακησμενο παρεακι. ξες εσυ ποιους ενοαω :S :S
τυπε μπαν ειναι μολις τωρα το ειδα :S :S :S
Bukowski4 τύπε :S
Τύπε πρέπει να φτιαχτεί θρεντ: ημερήσια ενημέρωση για μπαν :S :S :S
μπλοουτζομπ ακα τυπε?Αλεκο, ανδρας με ξενα αρχίδια δεν θα γινεις ποτε.... ο βανακιας σε εσωσε, κανε αυτό που ξερεις καλά!!!
εγω πιστευω το βραβειο πρεπει να το παρει ο πιατσουλαςτυπε με τοσα μπαν βλεπω στο τελος να μενει μονο ο πιπαλεκος και ο λιλας στο σαϊτ :S :S :S
εγω πιστευω το βραβειο πρεπει να το παρει ο πιατσουλας