stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Καλος ο πουσταλεκος αλλα δεν ειναι ουτε ΒΑΝΑΚΙΑΣ ουτε ΝΙΚΟΣ_ΠΛΑΤ!!
Ακριβως έτσι τυπε!!!!!!!!!
Καλος ο πουσταλεκος αλλα δεν ειναι ουτε ΒΑΝΑΚΙΑΣ ουτε ΝΙΚΟΣ_ΠΛΑΤ!!
Α εγω παντως τον τιμησα τον πασοκο!!!
Τυπε είσαι εκπρόσωπος των λίγων αλλά καλών φίλων του στέκα;Καλα εκανες τυπε. Σκεψου ομως και τους συμπολιτες μας εκει εξω που τοσο θελουν να την ριξουν και αυτοι σ'ενα ΠΑΣΟΚΟ και δε βρισκουν το πουλμαν στο οποιο εχουν μαζευτει ολοι οι εναπομειναντες ΠΑΣΟΚΟΙ
Ο τζωνυς είναι προστατευόμενος είδος, είναι ο τελευταίος ΠΑΣΟΚος!
Τυπε είσαι εκπρόσωπος των λίγων αλλά καλών φίλων του στέκα;
τυπε ειμαστε μερικα φιλαρακια που παρακολουθουμε καιρο το site. Τι κουμαντα κανει ο Στεκας δε γνωριζουμε, αλλα κυκλοφορει μια φημη οτι γενικα οι φιλοι του Στεκα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα μιας παλαμης.
με ψηφηζουν οι αριστεροι του σιτε και οι κλωνη των ιακοβος, νασος αθανασιαδης, χελρεζερ κι εντουρο/κροςς. μιλαμε πρεπη να εχουν κανη απο 20 κλωνουςη καθεμια τους οι αδελφες......ψυχες
Γαμιωντας πας Πουσταλεκο βρωμοκουμουνι...
με ψηφηζουν οι αριστεροι του σιτε και οι κλωνη των ιακοβος, νασος αθανασιαδης, χελρεζερ κι εντουρο/κροςς. μιλαμε πρεπη να εχουν κανη απο 20 κλωνουςη καθεμια τους οι αδελφες......ψυχες
εγω ? :S παρτο πησω για θα σε παραφυση και κατα φυση
εγω κολομπαρας ειμαι σαν τον νασο που γαμη τον ιακοβο. εχουν σχεση το ηξερες ?
Γαμιωντας πας Πουσταλεκο βρωμοκουμουνι...
εγω ? :S παρτο πησω για θα σε παραφυση και κατα φυση
εγω κολομπαρας ειμαι σαν τον νασο που γαμη τον ιακοβο. εχουν σχεση το ηξερες ?
μονιμα καρφωμενο πουτσοκεφαλο τραβελου στον οισοφαγο του Αλεκος2με ψηφηζουν οι αριστεροι του σιτε και οι κλωνη των ιακοβος, νασος αθανασιαδης, χελρεζερ κι εντουρο/κροςς. μιλαμε πρεπη να εχουν κανη απο 20 κλωνουςη καθεμια τους οι αδελφες......ψυχες