barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.159
- Πόντοι
- 5.506
γι αυτο τυπε προσπαθω εγω να διατηρησω ενα υψηλο επιπεδο στο μπου και τα εχω καταφερει
Εσύ ρε τύπε είσαι ένας και μοναδικός.
Λέμε τώρα.
γι αυτο τυπε προσπαθω εγω να διατηρησω ενα υψηλο επιπεδο στο μπου και τα εχω καταφερει
Τύπε θα μας πεις πως το καταφέρνεις αυτό; έχει γεμίσει το σαϊτ με μπαχαλάκηδες :S :S :S
Εσύ ρε τύπε είσαι ένας και μοναδικός.
Λέμε τώρα.
τυπε οι μπαχαλακηδες δεν ειναι προβλημα,θα τους δειξουμε μια φωτο του λιλα και θα εξαφανιστουν αμεσως απο την τρομαρα τους :S :S :S
τυπε και οι αλλοι σκληροι χυστες κανουν πολυ καλη δουλεια στο να κραταμε μια σοβαροτητα στο μπου
Τα λόγια σου γάργαρο νερό στα χείλη διψασμένου ταξιδιώτη στην έρημο.
Για πες μας ποσό Μαλακας είσαι...εεεε Σορρυ πες μας πως σου ήρθε αυτή η θεωρία;Θεωρώ ότι έγραψες επίτηδες αυτήν την ουρανομήκη μαλακία στο άλλο θρεντ ώστε να σπεύσουν οι συναγωνιστές να σε ψηφίσουν.
Δηλαδή προβολή και εξυπηρέτηση σου έκανα.
Μην ξεχάσεις να τους ειδοποιήσεις όλους τυπε..!!Αυτοί θα ψηφίσουν Δευτέρα τυπε.... απο μεσημερι και μετά....
Μην ξεχάσεις να τους ειδοποιήσεις όλους τυπε..!!
Μα επειδή είναι λίγοι κ καλοί έχει αξία η συμμετοχή μου.Εννοείται τυπε.... αν και είναι λίγοι και καλοί, θα σε στηρίξουν όπως μου είπαν.
Σε παραδίδω εις την κρίσιν των ψηφοφόρων.Για πες μας ποσό Μαλακας είσαι...εεεε Σορρυ πες μας πως σου ήρθε αυτή η θεωρία;
Ναι οκ αλλά κ πάλι δεν απάντησες στο ερώτημα..!Σε παραδίδω εις την κρίσιν των ψηφοφόρων.
Μα γιατί να σου χαλάσω την φαντασίωση; Ότι πεις!!Αποκι πονας και φταιει ο στεκας!!!
Μα γιατί να σου χαλάσω την φαντασίωση; Ότι πεις!!
Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς τύπε :SΝαι οκ αλλά κ πάλι δεν απάντησες στο ερώτημα..!
Του χρονου παντως θα γινει μεγαλο τουρνουα... γιωργος γασπαρης, νασος αθανασιαδης, αμπελαλες, εγω, αχιλλεας, φλερτερ, μοταρδος, οι διαχρονικες σταθερες μαλακοαξιες νιουκιεμ, ντοπαμινα, τζχωννυ κλπ, οι τετραδατοι αποκις, πουσταλεκος, και φυσικα οι μπιγκ φορ πικερ, λιλα, βανακιας και νικος πλατ...
Ισως το καλυτερο τουρνουα ολων των εποχων το μιστερ μαλακας 2018!!!
Αποκι πονας και φταιει ο στεκας!!!
Eαν επαναλαβω την ερωτηση θα την καταλαβεις τοτε? Μην χαλαω το πληκτρολογιο τσαμπα.Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς τύπε :S