lexritis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Ποιοσχειναι ο λακης ρε τυπε;;;;
o αιωνιος μαλακας του σαητ τουτου
Ποιοσχειναι ο λακης ρε τυπε;;;;
τελευταια φορα που ειναι ο στεκας
ομως ο στεκας ΞΕΧΝΑΕΙ οτι του χρονου θα πεσει βοιδοπουτσα
Ασε μας ρε βανακια με του χρονου..... σε ειδαμε και φετος με τους εκατονταδες φίλους σου!
Εφαγες κατι πουτσαρες ναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
περασες κατευθειαν στα τελικα Αλεκο.ετοιμασου να το σηκωσεις κιολας :S :S :S
σφεκα εγω ειμαι παλιο μελος και ποτε δεν μπηκα σε διαγονισμο μαλακα. ειμαι σοβαρος παω εκλησια εχω λεφτα κανω γαμο τα ντισιματα και ειμαι και μεγας μπηχτης εσυ ουτε ενα διαγονισμος δεν μπρης να κανης :S :S
Πουστρακο στεκα εαν δεν βγω πρωτος θα γινει πανικος...!Νομίζω ότι μπηκες στο νοημα του διαγωνισμού. Λες μαλακιες για να μαζεψεις ψήφους με το τσουβάλι.
Νομίζω ότι μπηκες στο νοημα του διαγωνισμού. Λες μαλακιες για να μαζεψεις ψήφους με το τσουβάλι.
Τυπε ειπα να σε ξεκουρασω...! Τουλαχιστον εγω θα ειμαι μαιμου μαλακας σε ενα στημενο παιχνιδι του πουστροστεκα κ των λιγων(κλωνων)αλλα καλων φιλων του.Apoc ηταν θεμα χρόνου κάποια στιγμή να βγεις και μαλακας της χρονιάς..Το μόνο που σε γλυτωνε τόσο καιρό ηταν οτι υπήρχαν και άλλοι σαν εσένα..
Μετα την στέψη σου θα σε φωνάζουμε και μαλακα επίσημα!!!!
Απο τους 500+ την τελευταια φορα εαν πεσω κατω απο 480 θα ειναι φιασκο.Αποκαμμενε, ξεκινα να γυμναζεις μπρατσα να σηκωσεις το βαρυτιμο τροπαιο.
Απο τους 500+ την τελευταια φορα εαν πεσω κατω απο 480 θα ειναι φιασκο.
Το ιδιο ειπα στην γυναικα σου αλλα ρε τυπε δεν την βολευε. Αυριο που θα ειμαι με την γυναικα του στεκα ενω εκεινος θα πλενει πιατα θα της το πω.Δεν εχεις αναγκη, το δεξι ειναι ηδη γυμνασμενο ( ) το αριστερο δουλεψε αρκετα.
Το ιδιο ειπα στην γυναικα σου αλλα ρε τυπε δεν την βολευε. Αυριο που θα ειμαι με την γυναικα του στεκα ενω εκεινος θα πλενει πιατα θα της το πω.
Ο Θεονήστικος παντεσπάνι ονειρεύεται.
Βολέψου με το κύπελλο, προτείνω να το κάνουμε προσομείωση μουνιού μπας και έχετε κάπου να το χώνετε εσείς οι