Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017;

• nikos_plat

Ψήφοι: 55 32,5%
  • pussy wagon

Ψήφοι: 114 67,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    169
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
τελευταια φορα που ειναι ο στεκας

Και ο Λακης προσπαθησε να φτιαξει παραγκα κοντρα στην BOUEFA και είδες τι επαθε βανακια.

Κανεις δεν τα βαζει με τον Ιδρυτή και Προεδρο της BOUEFA. Θα επρεπε να το εχεις καταλαβει με τοσα μπιλιαρδα, τσοχες, στεκες, μπαλες που εβαλες στον κωλο σου!

Το παθημα δεν σου εγινε μαθημα ... σε περιμένουν χειρότερα ......

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ομως ο στεκας ΞΕΧΝΑΕΙ οτι του χρονου θα πεσει βοιδοπουτσα

Ασε μας ρε βανακια με του χρονου..... σε ειδαμε και φετος με τους εκατονταδες φίλους σου!

Εφαγες κατι πουτσαρες ναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Ασε μας ρε βανακια με του χρονου..... σε ειδαμε και φετος με τους εκατονταδες φίλους σου!

Εφαγες κατι πουτσαρες ναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

σφεκα στα γραψαν κιαλοι ο διαγονισμος σοθ ειναι τραγοδια. εισε η ντροπη της δεξιας παραταξης. ουτε ενα διαγονισμο της προκοπης δεν μπορης να κανης. εγω του χρονου θα στιριξω αυτους που θα σου παρουν το διαγονισμο κι ας ειναι κι αριστερη :rockon: :rockon: :rockon:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
σφεκα εγω ειμαι παλιο μελος και ποτε δεν μπηκα σε διαγονισμο μαλακα. ειμαι σοβαρος παω εκλησια εχω λεφτα κανω γαμο τα ντισιματα και ειμαι και μεγας μπηχτης :rockon: :rockon: εσυ ουτε ενα διαγονισμος δεν μπρης να κανης :S :S

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
σφεκα εγω ειμαι παλιο μελος και ποτε δεν μπηκα σε διαγονισμο μαλακα. ειμαι σοβαρος παω εκλησια εχω λεφτα κανω γαμο τα ντισιματα και ειμαι και μεγας μπηχτης :rockon: :rockon: εσυ ουτε ενα διαγονισμος δεν μπρης να κανης :S :S

Νομίζω ότι μπηκες στο νοημα του διαγωνισμού.  Λες μαλακιες για να μαζεψεις ψήφους με το τσουβάλι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αλεκο του χρονου θα εισαι στο συμβουλιο

θα χρειαστουμε τις γνωσεις σου

αερα αερα να φυγει η χολερα χολερα

σπαμε στεκες και μπιλιαρδα :heavymetalbig:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Apoc ηταν θεμα χρόνου κάποια στιγμή να βγεις και μαλακας της χρονιάς..Το μόνο που σε γλυτωνε τόσο καιρό ηταν οτι υπήρχαν και άλλοι σαν εσένα..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μετα την στέψη σου θα σε φωνάζουμε και μαλακα επίσημα!!!!
Τυπε ειπα να σε ξεκουρασω...! Τουλαχιστον εγω θα ειμαι μαιμου μαλακας σε ενα στημενο παιχνιδι του πουστροστεκα κ των λιγων(κλωνων)αλλα καλων φιλων του.

ΥΓ: Οσο κ να μην το παραδεχεσαι δεν υπαρχει μεγαλυτερος μαλακας απο σενα.

Αφιερωμενο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.166
Πόντοι
5.506
Αποκαμμενε, ξεκινα να γυμναζεις μπρατσα να σηκωσεις το βαρυτιμο τροπαιο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δεν εχεις αναγκη, το δεξι ειναι ηδη γυμνασμενο (  :jerking: :jerking: ) το αριστερο δουλεψε αρκετα.
Το ιδιο ειπα στην γυναικα σου αλλα ρε τυπε δεν την βολευε. Αυριο που θα ειμαι με την γυναικα του στεκα ενω εκεινος θα πλενει πιατα θα της το πω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.166
Πόντοι
5.506
Το ιδιο ειπα στην γυναικα σου αλλα ρε τυπε δεν την βολευε. Αυριο που θα ειμαι με την γυναικα του στεκα ενω εκεινος θα πλενει πιατα θα της το πω.

Ο Θεονήστικος παντεσπάνι ονειρεύεται.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βολέψου με το κύπελλο, προτείνω να το κάνουμε προσομείωση μουνιού μπας και έχετε κάπου να το χώνετε εσείς οι  :jerking: :jerking:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?
Απαντήσεις
5K
Εμφανίσεις
138K
?
Απαντήσεις