Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017;
Οξαποδω - 158 (15.7%)
dmtrsxxx - 172 (17.1%)
Duke Nukem - 60 (6%)
ass_kavlos - 222 (22.1%)
alex71 - 52 (5.2%)
Chevalier Fidèle - 42 (4.2%)
ΖΟΡΜΠΑΣ - 72 (7.2%)
pussy wagon - 228 (22.7%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 436
Ποιοι 20 ψήφοι διαφορα ρε τυροβλαχε??
Και οι 72 ψήφοι που πήρα ήταν από τα κλωνάρια σου και του άλλου του αεργου.
Σε μπουρδέλο έχεις πάει ποτέ? Εδώ γράφουμε για πουτανες όχι αμπελόφιλοσοφιες άντε δίνε του τώρα μπας και γλυτώσεις και το ξεφτυλικι του mr.malaka της χρονιας. Τόσα μηνύματα που υπερηφανεύεται ότι έχεις ποσταρει και ούτε ένα να αναφέρεται στην θεματολογία του σάιτ κλωνε.Δε βαρέθηκες να γράφεις ένα κάρο μαλακίες και να σπαμαρεις ολα τα θρεντ? Τα ψυχοφαρμακα σου και δίνε του από δω
Οι ψήφοι που σου δείχνει η φωτό παρακάτω, Ελλεϊνίδα...
Δες τώρα πόσο Τρολλδεμορμαλάκας είσαι κλώνε.
Οι δικές σου ψήφοι ήταν όλες από κλώνους. Οι δικές μου όμως κατ'εσέ, και οι 222, με την πλειοψηφία από αυτές στο τέλος μάλιστα, όχι...
Μου ρωτάς για μπουρδέλα που θέλεις να βεβαιωθείς τί gmt έχει στα Γιαννιτσά, την Καρδίτσα, τις Κουκουβάουνες, την κωλοτρυπίδα σου, και αλλαχού.
Κατά τα άλλα όμως, σε μπουρδέλα δεν έχω πάει. Δεν διαβάζεις ή δεν κατανοείς τί διαβάζεις... Δεν εξηγείται αλλιώς.
Κεχαγιά στον πούτσο μου δεν σε βάζω, όσο και αν κάνεις όλες αυτά τα ελλεϊνιδίστικα καραγκιοζιλίκια σου. Ό,τι γουστάρω θα γράφω αγαπητέ ρεσεψιονίστ... Να μην με διαβάζεις. Αν η συμβολή σου στο σάη είναι τέτοια, γιατί δεν είσαι ήδη τιμημένος;
Θα μας πεις για την θητεία σου μήπως όπως ο άλλος; Τί;
Αφού είσαι τόσο σίγουρος ότι έχω κλώνους, στον πούτσο μου λουλούδια, και γύρω γύρω μέλισσες μαλάκα μου... Θα μπω με άλλους, έτσι δεν είναι; Εσύ φαίνεται πως η διαδικτυακή σου γραφική περσόνα, έχει ταυτιστεί με το είναι σου.
Αυτό και μόνο δείχνει πόσο ρηχός μαλάκας είσαι, που ταυτίζεις κάτι ψεύτικο όπως το νικ σου ΤΟΡΒΑΣ, με τον ρεσεψιονίστ...
Αν σε μπανάρουν οι κολλητοί σου, τί θα κάνεις στην πραγματική ζωή ρε γραφικέ; Θα δέσεις τα σεντόνια θηλιά από το παράθυρο και θα βουτήξεις;
Ή θα πας στην Ρόδο ως Λιμενόμπατσος;
Τράβα τώρα να αλλάξεις κανά σεντόνι μη σε ξενυχτήσω, και σέρνεσαι πάλι. Μαλάκα.
Πες την μαλακία σου παρακάτω κλασσικά για να έχεις κάτι να πεις και εσύ...
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, ίδια επιχειρηματολογία, ίδιο τροπάρι:
O Λαδακης φίλε δεν έχει πάει ποτέ στα μπουρδελα απλά έχει ένα ποίημα και το λέει διάβασε παλιά ποστ από την ενημέρωση για μπουρδελα και έχει και το λεει..ότι γράψει εδώ μέσα είναι από το google search ή φυλής και το
μεταξουργείο ούτε καν ξερει π πεφτει
κωστα μαλακαδακη οταν εγω ημουν μελος στο σαιτ εσυ επιανες το πουλι σου με το τσιμπιδακι και ειχες ονειρωξεις με την δασκαλα σου στο σχολειο βλακα ε βλακα, κριμα που δεν σε ψηφισα για μρ μαλακα τους σιτε εισαι τοσο μαλακας που το google search το βλεπεις μεχρι και στον υπνο σου αχρηστε αεργε κατσε εδω κανε ολονυκτιες και γραφε μαλακιες ενω εγω γαμαω στη φυλης τα καλυτερα μουνια με ενα εικοσαρικο θες να σου δωσω μηπως κανα φραγκο να πας να γαμησεις μπας και παψεις να σε κοροιδευει ολο το σιτε με τις μαλακιες που γραφεις ρε ντενεκε ξεγανωτε????
Πραγματικά αδικήθηκες φέτος...