giorgosmercurio
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Βανάκια ποιόν αν ψηφίσω θα σε πειράξει περισσότερο?
μπαροκ ερχεσαι μαζι μου θα παμε χαριλαου τρικουπη να χεσουμε γραφεια πασοκ
μπαροκ μαλαΚΑς ΜΕΓΑλος
η μπουεφα βγαινει απο το μπουφος;
Στέκα σκέψου πως και εγώ και ο Tasos78 ψηφίσαμε ΜΟΝΟ τον εαυτό μου και πάλι δεν φτάνει. Θα χρειαστείς τους κλώνους σου για να με περάσεις αρχιμαλάκα. Θέλω πραγματικά τον τίτλο πάντως. Μην τυχόν κάνεις καμιά στραβή και τον δώσεις σε άλλον!
πικερ εκανα κατι κακο στον στεκα πηγα με την αδερφη της γυναικας του
Θα φροντισει ο Στεκας κ οικλωνοι τουλιγοι αλλα καλοι φιλοι του μολις μαθει οτι χθες πηδαγα την γυναικα του και δεν ηταν στο κομμωτηριο τελικα.
Tην αληθεια γραφω ρε βλακα. Αλλα κ την δικια σου εκδοχη να παρουμε παλι η γυναικα του ηταν μαζι μου κ οχι στο Κομμωτηριο. Που να μαθεις με ποιον ηταν η δικια σου Αλλα ρουφιανος δεξιος δεν ειμαι οποτε μην με ρωτησεις. Ρωτα εκεινη ποιος τηνΘα γράφεις την αλήθεια.
Θα φροντισει ο Στεκας κ οικλωνοι τουλιγοι αλλα καλοι φιλοι του μολις μαθει οτι χθεςπηδαγα τηνη φίλη της γυναικας του με στραπωναρε και δεν ηταν στο κομμωτηριο τελικα.
Αντε αφου θες την πραγματικη αληθεια τυπε ημουν μαζι με την γυναικα σου κ την φιλη της που μου ειπε οτι ηταν η γυναικα του barok. Τυπε να δοκιμασεις δεν ξερεις τι χανεις.Ο Μπαροκ σχεδον το βρηκε... η αληθεια μετά την σχετική διορθωση.
φιλους δεν εχω, μόνο Κλωνους λιγους και καλους ....
Αντε αφου θες την πραγματικη αληθεια τυπε ημουνμαζι με την γυναικα σου κ την φιλη της που μου ειπε οτι ηταν η γυναικα του barok. Τυπε να δοκιμασεις δεν ξερεις τι χανεις.
Το ξερουμε τυπε αλλα κανουμε τους χαζους.
Tην αληθεια γραφω ρε βλακα. Αλλα κ την δικια σου εκδοχη να παρουμε παλι η γυναικα του ηταν μαζι μου κ οχι στο Κομμωτηριο. Που να μαθεις με ποιον ηταν η δικια σου Αλλα ρουφιανος δεξιος δεν ειμαι οποτε μην με ρωτησεις. Ρωτα εκεινη ποιος την
Μαζι με τον βανακια, τον λιλα και τον πικερ είναι η πραγματικη αληθεια.
Eτσι ειπε στον κερατα στεκα η γυναικα του να μην την σαπισει στο ξυλο ο μπασταρδος. Βαραει γυναικες. Εγω κ οι γυναικες σας ξερουμε την αληθεια κ αυτο αρκει. Γραψε οτι θελεις. Ξερω ειναι βαρυ να πηδαει αριστερος (βαπτισμενος απο μερικους εδω μεσα) γυναικα δεξιου .Έτσι, θα λες την αλήθεια, [size=60pt]η γυναίκα του στέκα σου έκανε τον κώλο ΤΑΛΗΡΟ.[/size]
Eτσι ειπε στον κερατα στεκα η γυναικα του να μην την σαπισει στο ξυλο ο μπασταρδος. Βαραει γυναικες. Εγω κ οι γυναικες σας ξερουμε την αληθεια κ αυτο αρκει. Γραψε οτι θελεις. Ξερω ειναι βαρυ να πηδαει αριστερος (βαπτισμενος απο μερικους εδω μεσα) γυναικα δεξιου .
Αποδειξε το τυπε με την ψηφο σου σε μενα. Θελω να περασω τον Γασπαρη.Με τις μαλακίες που λες μάλλον όντως τρως στραπόνιασμα...
Το ξερω αλλα θελω να σε βγαλω εκτος υποψηφιοτητας τυπε μουδεν παιζουμε μαζι