Καλούμε τους παίκτες να μην παρεκτρέπονται. Να δείξουν σεβασμό στους αντιπάλους τους, ο καλύτερος θα πάρει το βαρυτιμο τρόπαιο του MR MALAKAS 2017. Η BOUEFA παρακολουθεί στενα την διεξαγωγή των αγώνων και πατάσσει οσους δεν τειρούν το fair play.
τεταρτος και καταιδρωμενος θα βγεις οσο και να χτυπιεσε
ο νικητης του ομιλου θα παιξει τελικο με βανακια. Το κρισιμο ερωτημα ειναι αν αυτος θα ειναι ο leftins η ο πικερ. Ειναι ενα ερωτημα δυσκολο, το οποιο ολοι οι φιλοι που παρακολουθουν καιρο το site θα σκεφτουν μεσα στο Σαββατοκυριακο και θα παρουσιασουν την ετυμηγορια τους Δευτερα.
Στέκα σκέψου πως και εγώ και ο Tasos78 ψηφίσαμε ΜΟΝΟ τον εαυτό μου και πάλι δεν φτάνει. Θα χρειαστείς τους κλώνους σου για να με περάσεις αρχιμαλάκα. Θέλω πραγματικά τον τίτλο πάντως. Μην τυχόν κάνεις καμιά στραβή και τον δώσεις σε άλλον!
Στέκα σκέψου πως και εγώ και ο Tasos78 ψηφίσαμε ΜΟΝΟ τον εαυτό μου και πάλι δεν φτάνει. Θα χρειαστείς τους κλώνους σου για να με περάσεις αρχιμαλάκα. Θέλω πραγματικά τον τίτλο πάντως. Μην τυχόν κάνεις καμιά στραβή και τον δώσεις σε άλλον!
Θεωρω οτι θα τον δωσει στον Βανακια. Ζηλεψα ομως κ εγω και θελω να παω κοντρα στον Γασπαρη οποτε τον θελω κ εγω. Μουνοπανο ΣΤΕΚΑ δωσε μου τον τιτλο εσυ κ οι λιγοι αλλα καλοι φιλοι σου!!
Θα φροντισει ο Στεκας κ οι κλωνοι του λιγοι αλλα καλοι φιλοι του μολις μαθει οτι χθες πηδαγα τηνμε στραπόνιαζε η γυναικα του και δε χόρτασα, δεν ηταν στο κομμωτηριο τελικα.