ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
εχω πολλους ασους στο μανηκι μου δυνατους
Δεν ειχα θυμαμαι τοτε λαπτοπ στο σπιτι, και πηγαινα σε ιντερνετ καφε και εμπαινα. Υπηρχαν πολλα τοτε. Εμπαινα καθημερινα ως επισκεπτης. Και ενα απογευμα, το θυμαμαι σαν τωρα. Παω στη πλατεια Αμερικης απο κατω, που εχει μια εκκλησια και ηταν να ερθει επισκεψη ο Οικουμενικος Πατριαρχης Βαρθολομαιος. Στη Κωνσταντινουπολη δεν ειχα παει ποτε, λεω ευκαιρια να τον δω απο κοντα τωρα. Κοσμος πολυς, χαμος, παω, σπρωχνομαι, χωνομαι σε καλη θεση και οταν περασε με χαιρετησε εγκαρδια. Εφυγα πολυ χαρουμενος και κατα το βραδακι πια, παω σε ιντερνετ καφε. Παω να μπω στο αγαπημενο μπου και μου βγαζει, Ακυρο. Απο τη προηγουμενη χαρα στην απογοητευση. Ε, την αλλη μερα εμαθα οτι εκλεισε και μετα πηρε τη σημερινη μορφη.
Ξέρουμε την ip σου τύπε.
Και τη Νταρια ειχα δει αφου εκοβε βολτες στη γειτονια (Κυψελη) εκεινη την εποχη.Κοντουλα με ωραιο σωμα και γυαλακια. Δε την ειχα παρει ποτε καθοτι δουλευε σε στουντιο μονο.Αντί για τον Οικουμενικό, θα μπορούσες να πεις ότι είδες την Ντάρια στην Ταϋλάνδη να κάνει Μουάι Τάι...
Και τη Νταρια ειχα δει αφου εκοβε βολτες στη γειτονια (Κυψελη) εκεινη την εποχη.Κοντουλα με ωραιο σωμα και γυαλακια. Δε την ειχα παρει ποτε καθοτι δουλευε σε στουντιο μονο.
τυπε από ρουμανια μας γραφεις ?
αμπελαλε τι εγινε με την ιερωδουλη και το παιδι σου
αμπελαλε τι εγινε με την ιερωδουλη και το παιδι σου
Προς το παρόν, αποκαμένος και μεξικανοβλαξ είναι πολύ χαμηλά για τα καντάρια μαλακίας που κουβαλάνε.