loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
θα σου πρότεινα να πηγαίνεις συχνά στην τουαλέτα να χεζεις για να καταλάβεις τον λόγο που σου έδωσε ο θεός κωλοτρυπιδα..... λουγκραΕισαι και βλημα.Καλλιτερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα σου πρότεινα να πηγαίνεις συχνά στην τουαλέτα να χεζεις για να καταλάβεις τον λόγο που σου έδωσε ο θεός κωλοτρυπιδα..... λουγκραΕισαι και βλημα.Καλλιτερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πήγαινε να πασπαλισεις κανα κουραμπιέ και εσυ λουγκραΠρός ΛΙΛΑ και ΤSIRINTANIS:Έχει νόημα?![]()
![]()
![]()
![]()
Ο n.smirni76 με 17.951 μηνύματα είναι πιο κάτω στην κατάταξη,
από τα 7.953 δικά μου,
με τις ίδιες ψήφους...![]()
Για εμένα είναι παράλογο σε διαγωνισμό μαλακίας να προηγείται ένας πούστης.
Οι πούστηδες κάνουν πουστριλίκια, ενώ οι μαλάκες κάνουν μαλακίες.
Γράφεις επίτηδες ανορθόγραφα το όνομά μου για να τσιμπήσεις ψήφους, Γιώργο;
Παρόμοια πονηριά έχει κάνει και ο Στέκας, που τον antisthenis στη λίστα των διαγωνιζομένων τον γράφει χωρίς το h, και καλά για να μπερδευτούν οι ψηφοφόροι και να μην ψηφίσουν τον antisthenis για μαλάκα.
Γλειφτάκι ο Στέκας.
Μην τολμήσετε και μου φατε τον τιτλο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επειδή εχεις ζωηρή φαντασία και![]()
![]()
στον εγκέφαλο, όταν κλειδώσει η ψηφοφορία τότε στις τυχόν ισοβαθμίες των 20 πρώτων θα γίνει κατάταξη και με βάση το πλήθος των μηνυμάτων.
Κατάλαβες τίποτα χαζούλη τρικαλινέ?
Ασε μας ρε Στεκα με το προγραμμα σου.Στεναχωρηθηκαμε με την Εθνικη σημερα και με τον Μισσα.Δε μπορουσες να περιμενεις απο αυριο;Θα υπάρξει ανακοίνωση με το πληρες προγραμμα των αγώνων των ομίλων στο τελος του μήνα.
Ασε μας ρε Στεκα με το προγραμμα σου.Στεναχωρηθηκαμε με την Εθνικη σημερα και με τον Μισσα.Δε μπορουσες να περιμενεις απο αυριο;
Στο μεταξύ ο κ. nikos_plat διαπρέπει ως επιδοματολόγος, αλλά οι ψηφοφόροι ψηφίζουν μαλακίες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν αμφιβάλλαμε ότι έχεις στρατό από κλώνους μωρή συριζαίικη πανούκλα.
Δεν αμφιβάλλαμε ότι έχεις στρατό από κλώνους μωρή συριζαίικη πανούκλα.