jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Ναι για αυτο εφτασα στους 50 ψηφους, σε μια φαση επεσα στους 30 και τωρα πηγα 46..
ειναι αδιαβλητος "διαγωνισμος"
αληθεια με εκεινη την αναφορα τι εγινε;
Ναι για αυτο εφτασα στους 50 ψηφους, σε μια φαση επεσα στους 30 και τωρα πηγα 46..
και ειδικα καποιοι που συχναζουν στον Πικερ εχουν εντοπιστει ;) :S :S :SΜετα ομως τυπε θα τη λενε οι ιδιοι αυτοι στον Πικερ για ναυαγια αλλα φαινεται κοτζαμ μαντραχαλοι να ξημεροβραδιαζονται με κλωνους το θεωρουν καλυτερο απο το να πανε να πηδηξουν καθολου να ξελαμπικαρουν.
πικερ style :S :S :SΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΙ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΩ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
Οξαποδω![]()
αρα εσυ τυπε προσωπικα δεν διασφαλιζεις απολυτως τιποτα.δεν μπορεις κιολας γιατι εισαι απλο μελος.ξερεις η δεν ξερεις οτι υπαρχουν μελη που εχουν και 10 κλωνους;θες να πεις τωρα οτι ο αντισθενης πχ καθεται και ελεγχει αν ψηφισε ο ταδε με 20 κλωνους;
τυπε η ψηφοφορια ειναι διατρητη,και πιστεψε με ,στον πουτσο μου για μενα,πολλοι απο αυτους που δεχτηκαν πολλους ψηφους ειναι αυτοι που γαμανε ως επι το πλειστον.υπαρχουν συγκεκριμενα μελη που εχουν εμπαθεια.
καλα θα κανεις να αναθεωρησεις τα μεχρι τωρα και να βρεις αλλη φορμουλα που θα εξασφαλιζει το αδιαβλητο αλλιως δεν τον βλεπω τον διαγωνισμο σου να κανει παρελαση :S :S :S ;)
ειναι αδιαβλητος "διαγωνισμος"
αληθεια με εκεινη την αναφορα τι εγινε;
Ποια απ ολες τις αναφορες? Γενικα κανω αναφορες αλλά δε βλέπω να λειτουργουν οι κανονες του site.. ειναι σαν το ελληνικο δημόσιο
στον στεκα τον 5ο![]()
δεν εφτιαξαν τους κλωνους για να ψηφισουν.τους ειχαν απο πριν και τους χρησιμοποιουν εναντιον αλλων μελων,οπως γινεται κυριως στην ενημερωση και στις κριτικες.αυτοι λοιπον εχουν φαγωθει να βγαλουν μαλακες οσους γαμανε πραγματικα και οχι στα λογια.διαφωνει κανειςΤύπε δεν πιστευω ότι καποιος θα φτιαξει κλωνους μονο και μονο για να ψηφίσει εδώ, αλλα και να υπάρχουν θα είναι από ελαχιστοι ως λίγοι.
Και εδω που τα λεμε 350 ψήφοι με τοσα χιλιαδες μελη θα ήταν παραλογο να πιστευεις οτι οτι 10 ατομα εφτιαξαν 35 κλωνους για να ψηφίσουν.
δεν εφτιαξαν τους κλωνους για να ψηφισουν.τους ειχαν απο πριν και τους χρησιμοποιουν εναντιον αλλων μελων,οπως γινεται κυριως στην ενημερωση και στις κριτικες.αυτοι λοιπον εχουν φαγωθει να βγαλουν μαλακες οσους γαμανε πραγματικα και οχι στα λογια.διαφωνει κανεις:S :S :S
Σε ζηλεύουνε και σε φθονούνε.Σταματήστε να με ψηφίζετε ρε μαλάκες!
Δεν είμαι μαλάκας!
Εσείς είστε μαλάκες!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ερχεται πουτσα για καποιουςΟι κλώνοι μόνο :S :S :S
τυπε και ενας που εχει 10 κλωνους να σε ψηφισε,θα ησουν 10 ψηφους κατω :S :S :SΔηλαδη εμενα με ψηφισε ενας και οι 45 κλώνοι του?
Τύπε δεν πιστευω ότι καποιος θα φτιαξει κλωνους μονο και μονο για να ψηφίσει εδώ, αλλα και να υπάρχουν θα είναι από ελαχιστοι ως λίγοι.
Και εδω που τα λεμε 350 ψήφοι με τοσα χιλιαδες μελη θα ήταν παραλογο να πιστευεις οτι οτι 10 ατομα εφτιαξαν 35 κλωνους για να ψηφίσουν.
δεν εφτιαξαν τους κλωνους για να ψηφισουν.τους ειχαν απο πριν και τους χρησιμοποιουν εναντιον αλλων μελων,οπως γινεται κυριως στην ενημερωση και στις κριτικες.αυτοι λοιπον εχουν φαγωθει να βγαλουν μαλακες οσους γαμανε πραγματικα και οχι στα λογια.διαφωνει κανεις:S :S :S
Οι απάντηση βρίσκεται εδώ, τώρα Online: 2135 επισκέπτες & 325 μέλη ..
Ενεργά μέλη είναι τα ίδια κάθε μέρα πάνω κάτω :S :S :S