Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017;

• nikos_plat

Ψήφοι: 55 32,5%
  • pussy wagon

Ψήφοι: 114 67,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    169

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Μετα ομως τυπε θα τη λενε οι ιδιοι αυτοι στον Πικερ για ναυαγια αλλα φαινεται κοτζαμ μαντραχαλοι  να ξημεροβραδιαζονται με κλωνους το θεωρουν καλυτερο απο το να πανε  να πηδηξουν καθολου να ξελαμπικαρουν.
και ειδικα καποιοι που συχναζουν στον Πικερ εχουν εντοπιστει ;) :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΙ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΩ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
Οξαποδω  :rockon:
πικερ style :S :S :S

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
αρα εσυ τυπε προσωπικα δεν διασφαλιζεις απολυτως τιποτα.δεν μπορεις κιολας γιατι εισαι απλο μελος.ξερεις η δεν ξερεις οτι υπαρχουν μελη που εχουν και 10 κλωνους;θες να πεις τωρα οτι ο αντισθενης πχ καθεται και ελεγχει αν ψηφισε ο ταδε με 20 κλωνους;
τυπε η ψηφοφορια ειναι διατρητη,και πιστεψε με ,στον πουτσο μου για μενα,πολλοι απο αυτους που δεχτηκαν  πολλους ψηφους ειναι αυτοι που γαμανε ως επι το πλειστον.υπαρχουν συγκεκριμενα μελη που εχουν εμπαθεια.
καλα θα κανεις να αναθεωρησεις  τα μεχρι τωρα και να βρεις αλλη φορμουλα που θα εξασφαλιζει το αδιαβλητο αλλιως δεν τον βλεπω τον διαγωνισμο σου να κανει παρελαση :S :S :S ;)

Τύπε δεν πιστευω ότι καποιος θα φτιαξει κλωνους μονο και μονο για να ψηφίσει εδώ, αλλα και να υπάρχουν θα είναι από ελαχιστοι ως λίγοι.

Και εδω που τα λεμε 350 ψήφοι με τοσα χιλιαδες μελη θα ήταν παραλογο να πιστευεις οτι οτι 10 ατομα εφτιαξαν 35 κλωνους για να ψηφίσουν.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796
ειναι αδιαβλητος "διαγωνισμος"

αληθεια με εκεινη την αναφορα τι εγινε;

Ποια απ ολες τις αναφορες? Γενικα κανω αναφορες αλλά δε βλέπω να λειτουργουν οι κανονες του site.. ειναι σαν το ελληνικο δημόσιο

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Τύπε δεν πιστευω ότι καποιος θα φτιαξει κλωνους μονο και μονο για να ψηφίσει εδώ, αλλα και να υπάρχουν θα είναι από ελαχιστοι ως λίγοι.

Και εδω που τα λεμε 350 ψήφοι με τοσα χιλιαδες μελη θα ήταν παραλογο να πιστευεις οτι οτι 10 ατομα εφτιαξαν 35 κλωνους για να ψηφίσουν.
δεν εφτιαξαν τους κλωνους για να ψηφισουν.τους ειχαν απο πριν και τους χρησιμοποιουν εναντιον αλλων μελων,οπως γινεται κυριως στην ενημερωση και στις κριτικες.αυτοι λοιπον εχουν φαγωθει να βγαλουν μαλακες οσους γαμανε πραγματικα και οχι στα λογια.διαφωνει κανεις :think: :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
δεν εφτιαξαν τους κλωνους για να ψηφισουν.τους ειχαν απο πριν και τους χρησιμοποιουν εναντιον αλλων μελων,οπως γινεται κυριως στην ενημερωση και στις κριτικες.αυτοι λοιπον εχουν φαγωθει να βγαλουν μαλακες οσους γαμανε πραγματικα και οχι στα λογια.διαφωνει κανεις :think: :S :S :S

Οι κλώνοι μόνο  :S :S :S

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :boobies:

Συνημμένα

• ΑΧ ΤΖΩΝΝΥ 1.gif
    ΑΧ ΤΖΩΝΝΥ 1.gif
    661,9 KB · Εμφανίσεις: 36

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796
Δηλαδη εμενα με ψηφισε ενας και οι 45 κλώνοι του?

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

Οι απάντηση βρίσκεται εδώ, τώρα Online:  2135 επισκέπτες  &  325 μέλη ..

Ενεργά μέλη είναι τα ίδια κάθε μέρα πάνω κάτω  :S :S :S

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566

Δεν το αποκλείω να ισχύει σε καποιο βαθμό αλλά μου φαινεται υπερβολικό τυπε.

Από το 2011 μεχρι το 2016 παντα το κύπελο το επερνε πραγματικός μαλακας (εξαιρω τον τραμ).

Ο πορνοπαππος, ο μπολτεμορ, ο μπιλλυ, ο πικερ που πηραν την κουπα δηλαδη δεν ηταν μαλάκες αλλα πραγματικοί γαμιαδες με 100αδες κριτικές? Δεν το νομίζω....

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Οι απάντηση βρίσκεται εδώ, τώρα Online:  2135 επισκέπτες  &  325 μέλη ..

Ενεργά μέλη είναι τα ίδια κάθε μέρα πάνω κάτω  :S :S :S

Ο ιδιος αριθμός δεν συνεπαγεται τα ιδια μελη καθε μερα τυπε.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?
Απαντήσεις
5K
Εμφανίσεις
139K
?
Απαντήσεις