Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017;

• nikos_plat

Ψήφοι: 55 32,5%
  • pussy wagon

Ψήφοι: 114 67,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    169

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.647
Πόντοι
5.506
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.566
Πόντοι
566
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
ο πικερ  ειναι  σκληρος  δεν μου αρεσει ο ντοπας  εγω θελω ομιλο  με τραμουντανα και λακη 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
κουμουνιστες  συριζαιους τους εχω  και το αφεντικο   στεκα  φοβασαι βαλε με εκει να  τους διαλυσω

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
θα με ψηφισουν για να περασω στην επομενη φαση στεκα αυτο θελω

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ρε στεκαααααα....εγω εφαγα 20 μαζεμενους   :S :S :S :S
μαλλον ειμαι ντοπαρισμενος

Μην ανησυχείς τύπε.

Είναι οι ίδιοι κλώνοι του ενός κορμού που μέσα σε δυο ώρες ψήφισαν και εμένα...

Αδιάβλητος διαγωνισμός και Επίτιμες Μαλακίες..... :jerking:

Από την ψηφοφορία λοίπουν αδικαιολογήτως:

• gl και κλώνοι

• beverly και κλώνοι

• Village

• ΖΟΡΜΠΑΣ

και ίσως άλλοι Μαλάκες που μου διαφεύγουν τώρα όπως πχ ο

• loafer

......

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.497
Πόντοι
14.615
Εσυ τυπε θα επρεπε να φας 4 κομμουνιστές/συριζαιους  :grin:

asia_fun
nikos_plat
antisthenis
Οξαποδω
apoc
Mexikanos_
Έχω ανάμικτα συναισθήματα που θεωρούμαι το ίδιο μαλάκας με τους αναρχοκομμουνιστοσυριζανελ.
Από τη μια ντρέπομαι, από την άλλη όμως ξεχωρίζω κι εγώ σε κάτι, έστω σε διαγωνισμό μαλακίας.

Φέτος έχουν μπερδευτεί οι ψηφοφόροι και κατάντησαν ψηφίζουν για μαλάκα έναν πούστη, τον Λίλα.
Πέρσι όμως ήταν ένας Λάκης με νοοτροπία φασιστικής χοιρινής εμμένειας με καναδυο κολαούζους του, ήταν 2-3 κεφάτοι κομμουνιστοσυμμορίτες, οπότε ο εστεμμένος Picker περιβαλλόταν από άξιους Ηρακλειδείς του στέμματος.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.566
Πόντοι
566
Έχω ανάμικτα συναισθήματα που θεωρούμαι το ίδιο μαλάκας με τους αναρχοκομμουνιστοσυριζανελ.
Από τη μια ντρέπομαι, από την άλλη όμως ξεχωρίζω κι εγώ σε κάτι, έστω σε διαγωνισμό μαλακίας.

Φέτος έχουν μπερδευτεί οι ψηφοφόροι και κατάντησαν ψηφίζουν για μαλάκα έναν πούστη, τον Λίλα.
Πέρσι όμως ήταν ένας Λάκης με νοοτροπία φασιστικής χοιρινής εμμένειας με καναδυο κολαούζους του, ήταν 2-3 κεφάτοι κομμουνιστοσυμμορίτες, οπότε ο εστεμμένος Picker περιβαλλόταν από άξιους Ηρακλειδείς του στέμματος.

Ειπαμε ειναι νωρις για ομιλους, απλα σου εδειξα με ποιους μπορουσες να πεσεις.

Παντως πρεπει να καμαρώνεις τυπε, εισαι πολύ κοντα να καταφέρεις να μπεις σε ομιλο.

Δεν είναι και λίγο πραγμα....

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
για 2 ψηφους εχασα πρωτη θεση απο λακη  στον ομιλο  θα ειχα ευκολωτερο αντιπαλο και θα πηγιανα για μεγαλα πραγματα

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.497
Πόντοι
14.615
Ειπαμε ειναι νωρις για ομιλους, απλα σου εδειξα με ποιους μπορουσες να πεσεις.

Παντως πρεπει να καμαρώνεις τυπε, εισαι πολύ κοντα να καταφέρεις να μπεις σε ομιλο.

Δεν είναι και λίγο πραγμα....
Θα ήθελα να ήξερα ποιοι με ψηφίζουν, ώστε να καταλάβω αν πρέπει να λυπάμαι ή αν πρέπει να χαίρομαι.
Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν είναι μικρό πράγμα να διακρίνεσαι σε διαγωνισμό μαλακίας, ανεξάρτητα από το ποιοι σε ψηφίζουν.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.483
Πόντοι
24.596
Ελα ρε φιλε τωρα...καταρχην ο καθε μαλακας εδω μεσα πρεπει να εχει μινιμουμ 20 κλωνους.Κατα δευτερον η διαδικασια ειναι για τον πουτσο με το καθε μελος να εχει δικαιωμα να αλλαζει συνεχως τις ψηφους του και να μπορει να ψηφιζει μεχρι 12 ατομα...προφανως θα ειναι ο Νασος μεσα και πολλα αλλα μια χαρα ατομα.
ετσι τυπε :hi: :S :S :S

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.566
Πόντοι
566
Θα ήθελα να ήξερα ποιοι με ψηφίζουν, ώστε να καταλάβω αν πρέπει να λυπάμαι ή αν πρέπει να χαίρομαι.
Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν είναι μικρό πράγμα να διακρίνεσαι σε διαγωνισμό μαλακίας, ανεξάρτητα από το ποιοι σε ψηφίζουν.

Δεν έχει μεγάλη σημασία τυπε, οσους κοντραρεις λογικά σε ψηφίζουν.

Εγω φέτος πάω πολύ καλά, ισως επειδή αναγνωρίζεται η προσφορά μου ως ιδρυτή και προεδρου της BOUEFA και της αψογης διοργάνωσης των αγώνων.

Αν πας σε προηγούμενα χρονια θα δεις πως οι επιλογές ήταν πολύ λιγότερες και δεν υπήρχε η φάση των ομίλων (ξεκινησε το 2013 νομίζω), τα προημιτελικα, ημιτελικά και ο μεγαλος και μικρός τελικός.

Απλώς τότε υπηρχαν μαλάκες μεγαλύτερου διαμετρίματος. Και τωρα υπάρχουν ισχυροί μαλάκες αλλά περιορίζονται σε 1 θεμα να γραφουν ή δεν γραφουν πολύ.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?
Απαντήσεις
5K
Εμφανίσεις
139K
?
Απαντήσεις