troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.647
- Πόντοι
- 5.506
γιωργαρε ξερεις εχεις στρατια πισω σου....τωρα χαλαρα καντους πλακιτσαεγω δεν ευνοουμαι στους ομιλους στην επομενη φαση κανω την εκπληξη παντα οξαποδω
γιωργαρε ξερεις εχεις στρατια πισω σου....τωρα χαλαρα καντους πλακιτσαεγω δεν ευνοουμαι στους ομιλους στην επομενη φαση κανω την εκπληξη παντα οξαποδω
Είσαι κρυφό ταλέντο Γιώργο.εγω δεν ευνοουμαι στους ομιλους στην επομενη φαση κανω την εκπληξη παντα οξαποδω
εγω δεν ευνοουμαι στους ομιλους στην επομενη φαση κανω την εκπληξη παντα οξαποδω
Είσαι κρυφό ταλέντο Γιώργο.
ο πικερ ειναι σκληρος δεν μου αρεσει ο ντοπας εγω θελω ομιλο με τραμουντανα και λακη
κουμουνιστες τους εχω
ρε στεκαααααα....εγω εφαγα 20 μαζεμενους :S :S :S :S
μαλλον ειμαι ντοπαρισμενος
Έχω ανάμικτα συναισθήματα που θεωρούμαι το ίδιο μαλάκας με τους αναρχοκομμουνιστοσυριζανελ.Εσυ τυπε θα επρεπε να φας 4 κομμουνιστές/συριζαιους
asia_fun
nikos_plat
antisthenis
Οξαποδω
apoc
Mexikanos_
Έχω ανάμικτα συναισθήματα που θεωρούμαι το ίδιο μαλάκας με τους αναρχοκομμουνιστοσυριζανελ.
Από τη μια ντρέπομαι, από την άλλη όμως ξεχωρίζω κι εγώ σε κάτι, έστω σε διαγωνισμό μαλακίας.
Φέτος έχουν μπερδευτεί οι ψηφοφόροι και κατάντησαν ψηφίζουν για μαλάκα έναν πούστη, τον Λίλα.
Πέρσι όμως ήταν ένας Λάκης με νοοτροπία φασιστικής χοιρινής εμμένειας με καναδυο κολαούζους του, ήταν 2-3 κεφάτοι κομμουνιστοσυμμορίτες, οπότε ο εστεμμένος Picker περιβαλλόταν από άξιους Ηρακλειδείς του στέμματος.
περισυ μπηκα 8 μαζι με τον ντοπα οξαπωδο
Θα ήθελα να ήξερα ποιοι με ψηφίζουν, ώστε να καταλάβω αν πρέπει να λυπάμαι ή αν πρέπει να χαίρομαι.Ειπαμε ειναι νωρις για ομιλους, απλα σου εδειξα με ποιους μπορουσες να πεσεις.
Παντως πρεπει να καμαρώνεις τυπε, εισαι πολύ κοντα να καταφέρεις να μπεις σε ομιλο.
Δεν είναι και λίγο πραγμα....
Έχω μαζέψει υλικό για το βράδυ που θα είναι κ ο Νάσος μαζί :S :S :S
Εντός 20αδας ο Νάσος;; Τι άλλο θα δούν τα μάτια μας![]()
![]()
ετσι τυπεΕλα ρε φιλε τωρα...καταρχην ο καθε μαλακας εδω μεσα πρεπει να εχει μινιμουμ 20 κλωνους.Κατα δευτερον η διαδικασια ειναι για τον πουτσο με το καθε μελος να εχει δικαιωμα να αλλαζει συνεχως τις ψηφους του και να μπορει να ψηφιζει μεχρι 12 ατομα...προφανως θα ειναι ο Νασος μεσα και πολλα αλλα μια χαρα ατομα.
Θα ήθελα να ήξερα ποιοι με ψηφίζουν, ώστε να καταλάβω αν πρέπει να λυπάμαι ή αν πρέπει να χαίρομαι.
Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν είναι μικρό πράγμα να διακρίνεσαι σε διαγωνισμό μαλακίας, ανεξάρτητα από το ποιοι σε ψηφίζουν.