Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017;

• nikos_plat

Ψήφοι: 55 32,5%
  • pussy wagon

Ψήφοι: 114 67,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    169
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.575
Πόντοι
566
Αν δει κανείς τον βανακια να του πειτε να φερει τις εισπραξεις σε anon και barock και μετά να παει στην παραγκα του :heavymetalbig:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.575
Πόντοι
566
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ BOUEFA

Προς το μέλη του site

Δεν είναι πρώτη φορά όπου παίκτες με χαμηλό ηθος προσπαθούν να στείσουν παράγκα και να προσβαλλουν το κύρος των αγωνων για το επαθλο του MR MALAKAS.

Περυσι ήταν ο zeliko - Λακης φέτος είναι ο pussy wagon ή βανακιας. Βλεπετε ότι ο μαυρος και ο κοκκινος φασίστας κανουν ακριβώς τα ίδια.

Εννοείται πως η BOUEFA δεν ασχολείται με το κουλοθεατρο κλώνων του βανακια, ας παιξει μόνος του.

Καλουμε τα μέλη του site να απεχουν από την παραγκα του και να τον καταδικαζουν σε οποιο θρεντ θέλουν.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
φλερταρεις με το κιτρινισμα σε λιγο και θα κλαις μετα μπουλη χαχαχα :2funny: :2funny: :2funny:

μπουαχαχα  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Φυσικά και θα κερδίσει, τι ρωτάς τα αυτονόητα?
Ηθική ικανοποίηση κατ' ελάχιστον, άσε που το φόρουμ μετά θα γίνει κονσερβοκουτάδικο......

XFKM

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
380
Πόντοι
26
Βλέπω αρκετό καιρό ο συνάδελφος α να κανει διάφορες τριπλες ώστε να παει τον συνάδελφο β σε κιτρίνισμα .
Ενω ο ίδιος προκαλεί χωρίς να έχει πάθει τίποτα.
Γιατί όλο αυτό;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.425
Πόντοι
5.506
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ BOUEFA

Προς το μέλη του site

Δεν είναι πρώτη φορά όπου παίκτες με χαμηλό ηθος προσπαθούν να στείσουν παράγκα και να προσβαλλουν το κύρος των αγωνων για το επαθλο του MR MALAKAS.

Περυσι ήταν ο zeliko - Λακης φέτος είναι ο pussy wagon ή βανακιας. Βλεπετε ότι ο μαυρος και ο κοκκινος φασίστας κανουν ακριβώς τα ίδια.

Εννοείται πως η BOUEFA δεν ασχολείται με το κουλοθεατρο κλώνων του βανακια, ας παιξει μόνος του.

Καλουμε τα μέλη του site να απεχουν από την παραγκα του και να τον καταδικαζουν σε οποιο θρεντ θέλουν.

:rockon:

Επισκέπτης
Μωυσής, ο Βαγόνης ως παλαιότερος και με ενεργή συμμετοχή (δεν έχει και δουλειά να κάνει - δες περίπου ίδια διαδικτυακή ηλικία έχω με δαύτον αλλά 3.5+ φορές λιγότερα σχόλια) υποθέτω να έχει καλύτερη αντιμετώπιση από τη Διαχείρηση. Βέβαια ο anon δεν προειδοποιήθηκε για τούτο θέμα.

XFKM

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
380
Πόντοι
26
Αυτό που βλέπω είναι οτι ο pussy vagon είναι υποψήφιος στον διαγωνισμό και προκαλεί σε πολλά μέλη του φόρουμ οποτε τον κραζουν σχεδόν όλοι.
Ο anon. Κανει περισσότερο χαβαλε και είναι ποιο αγαπητός απο πολλά μελη .
Κάποιος έκανε την αρχή να αρχίσει αυτή η κόντρα.
Το παλαιός καινούργιος δεν νομιζω να παιζει σοβαρό λόγο .
Όσο για την ποινή που πήρε ήτανε ομαδική σε άλλο νήμα.

Επισκέπτης
Παίζει και η παλαιότητα ρόλο μην το λες....
Η κόντρα μεταξύ τους ξεκίνησε σε ένα θρεντ ΧΧΧ γραφείου, τώρα δε θέλω να υποκαταστήσω κανέναν από τους δυο και να τα ποστάρω εγώ. Όμως ο Βαγόνης πάει και ψαρεύει από παντού ψήφους.......

Επισκέπτης
Αυτό που βλέπω είναι οτι ο pussy vagon είναι υποψήφιος στον διαγωνισμό και προκαλεί σε πολλά μέλη του φόρουμ οποτε τον κραζουν σχεδόν όλοι.
Ο anon. Κανει περισσότερο χαβαλε και είναι ποιο αγαπητός απο πολλά μελη .
Κάποιος έκανε την αρχή να αρχίσει αυτή η κόντρα.
Το παλαιός καινούργιος δεν νομιζω να παιζει σοβαρό λόγο .
Όσο για την ποινή που πήρε ήτανε ομαδική σε άλλο νήμα.

Μπραβο ρε τυπε με 49 ποστ και εβγαλες συμπερασμα για τον καθενα εδω μεσα...εντυπωσιακο. :S :S :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω το εκανα ειμαι ενοχος εγω το εκανα
καταδικαστε με ειμαι ενοχος