Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017;

• nikos_plat

Ψήφοι: 55 32,5%
  • pussy wagon

Ψήφοι: 114 67,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    169

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Eννοειται οτι στηριζουμε Στέκα.
Κανενας στο ψευτοθρεντ του βανάκια

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

ΜΗΝΥΜΑ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως και προσωπικώς τον Stekas72, και τους λίγους, αλλά εκλεκτούς φίλους του.

Ανακαλώ όλα όσα έχω πει εναντίον του, και του ζητώ συγγνώμη, όταν μετά από την ένταση της δουλειάς λειτουργούσε σαν σάκκος του μποξ για εμένα, χρησιμοποιώντας σε βάρος του χαρακτηρισμούς και εκφράσεις που δεν του άξιζαν.

Σε ένα σάη για μπουρδέλα δεν νοείται η έννοια φιλία, αλλά τον θεωρώ φίλο μου πλέον.

Όσο για την ετικέτα, ανάμεσα σε άλλες, του κομμουνιστή που μου επεσύναψαν πολλοί, αλλά όχι όλοι, ευτυχώς:

Δεν ήμουν, δεν είμαι, και δεν θα γίνω ποτέ. Δεν ψήφισα ποτέ αυτό το κόμμα, και περίμενα να τελειώσει όλο αυτό γιατί από πέρσι ο Λάκης φαγώθηκε με αυτή την παπαριά, και για αυτό του μόστραρα την φάτσα του Κιμ...

Είμαι υπέρ ενός κοινωνικού Κράτους (θυμήσου τί σου έγραψα για Ομπάμα) πρώτα και μόνον για τους Έλληνες, που δεν θα αφήνει κανέναν να πεινάσει, αλλά και κανέναν να παρασιτεί, ούτε να χέζει εκεί που τρώει, όπως κάνουν οι απάτριδες και επήλυδες που ξερνούν αντί να γράφουν.

Τα λέμε του χρόνου! (όταν μπαίνουν οι υποψήφιοι, καλό είναι να είναι επικαιροποιημένοι οι κατάλογοι για την τρέχουσα χρονιά, όχι 10 έτη πριν ή αν δεν έχουν εγγραφές για το τρέχον έτος βλέπε mexicanos, και είναι το μόνο που συμφωνώ με την Κατίνα, όταν το έγραψε πέρσι).

Υ/Γ

Κατίνα, σου χρωστώ κέρασμα. ;)

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    4,4 KB · Εμφανίσεις: 16

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Επισκέπτης
ΜΗΝΥΜΑ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως και προσωπικώς τον Stekas72, και τους λίγους, αλλά εκλεκτούς φίλους του.

Ανακαλώ όλα όσα έχω πει εναντίον του, και του ζητώ συγγνώμη, όταν μετά από την ένταση της δουλειάς λειτουργούσε σαν σάκκος του μποξ για εμένα, χρησιμοποιώντας σε βάρος του χαρακτηρισμούς και εκφράσεις που δεν του άξιζαν.

Σε ένα σάη για μπουρδέλα δεν νοείται η έννοια φιλία, αλλά τον θεωρώ φίλο μου πλέον.

Όσο για την ετικέτα, ανάμεσα σε άλλες, του κομμουνιστή που μου επεσύναψαν πολλοί, αλλά όχι όλοι, ευτυχώς:

Δεν ήμουν, δεν είμαι, και δεν θα γίνω ποτέ. Δεν ψήφισα ποτέ αυτό το κόμμα, και περίμενα να τελειώσει όλο αυτό γιατί από πέρσι ο Λάκης φαγώθηκε με αυτή την παπαριά, και για αυτό του μόστραρα την φάτσα του Κιμ...

Είμαι υπέρ ενός κοινωνικού Κράτους (θυμήσου τί σου έγραψα για Ομπάμα) πρώτα και μόνον για τους Έλληνες, που δεν θα αφήνει κανέναν να πεινάσει, αλλά και κανέναν να παρασιτεί, ούτε να χέζει εκεί που τρώει, όπως κάνουν οι απάτριδες και επήλυδες που ξερνούν αντί να γράφουν.

Τα λέμε του χρόνου! (όταν μπαίνουν οι υποψήφιοι, καλό είναι να είναι επικαιροποιημένοι οι κατάλογοι για την τρέχουσα χρονιά, όχι 10 έτη πριν ή αν δεν έχουν εγγραφές για το τρέχον έτος βλέπε mexicanos, και είναι το μόνο που συμφωνώ με την Κατίνα, όταν το έγραψε πέρσι).

Υ/Γ

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ΜΗΝΥΜΑ

Υ/Γ

:2funny: :2funny: :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ψηφιζουμε εδω γιατι συμφωνα με τα αποτελεσματα του αγωνα
ass_kavlos   286
nikos_plat   224
Σύνολο ψηφοφόρων:    510

περναει ο ας καυλος ενω ο στεκας μηδενισε τις ψηφους για να περασει ο νικος πλατ

ανεξαρτητα το τι κανει ο καθενας πιστευω πρεπει να γινει σεβαστο το αποτελεσμα που ψηφισαν ολοι και οχι να αλλαζει το λαμογιο ο στεκας την ψηφοφορια

ντροπη του να κανει τετοια πραματα

τουλαχιστον η νοθεια του ας μην ηταν τοσο εξοφθαλμη

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=269593.msg7992490#new]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=269593.msg7992490#new[/url]

και κλαμα ο στεκας :heavymetalbig:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
α ρε αρχινοθεια δεξιε στεκα

καταφερες να διαιρεσεις το σαιτ ακομα και για τον μιστερ  :jerking:

κατι σαν το μνημονιο αντιμνημονιο

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ και πηγαινε να βοσκεις γιδια

γιδοβοσκε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
α ρε αρχινοθεια δεξιε στεκα

καταφερες να διαιρεσεις το σαιτ ακομα και για τον μιστερ  :jerking:

κατι σαν το μνημονιο αντιμνημονιο

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ και πηγαινε να βοσκεις γιδια

γιδοβοσκε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ μπορείς να πας με το βανάκιάα, συριζαίοι ειστε και οι δυο, συνεννοείστε.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.331
Πόντοι
4.636
[size=20pt]puss[τ]y wagon...[/size]

[size=20pt]Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017
[/size]

winner.jpg

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
[size=80pt]ΚΛΕΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.[/size]  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Επισκέπτης
λιλασ

Συνημμένα

• Λιλας κουτσουρο στη σουφρα.jpg
    Λιλας κουτσουρο στη σουφρα.jpg
    867,6 KB · Εμφανίσεις: 48

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?