ΜΗΝΥΜΑ
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως και προσωπικώς τον Stekas72, και τους λίγους, αλλά εκλεκτούς φίλους του.
Ανακαλώ όλα όσα έχω πει εναντίον του, και του ζητώ συγγνώμη, όταν μετά από την ένταση της δουλειάς λειτουργούσε σαν σάκκος του μποξ για εμένα, χρησιμοποιώντας σε βάρος του χαρακτηρισμούς και εκφράσεις που δεν του άξιζαν.
Σε ένα σάη για μπουρδέλα δεν νοείται η έννοια φιλία, αλλά τον θεωρώ φίλο μου πλέον.
Όσο για την ετικέτα, ανάμεσα σε άλλες, του κομμουνιστή που μου επεσύναψαν πολλοί, αλλά όχι όλοι, ευτυχώς:
Δεν ήμουν, δεν είμαι, και δεν θα γίνω ποτέ. Δεν ψήφισα ποτέ αυτό το κόμμα, και περίμενα να τελειώσει όλο αυτό γιατί από πέρσι ο Λάκης φαγώθηκε με αυτή την παπαριά, και για αυτό του μόστραρα την φάτσα του Κιμ...
Είμαι υπέρ ενός κοινωνικού Κράτους (θυμήσου τί σου έγραψα για Ομπάμα) πρώτα και μόνον για τους Έλληνες, που δεν θα αφήνει κανέναν να πεινάσει, αλλά και κανέναν να παρασιτεί, ούτε να χέζει εκεί που τρώει, όπως κάνουν οι απάτριδες και επήλυδες που ξερνούν αντί να γράφουν.
Τα λέμε του χρόνου! (όταν μπαίνουν οι υποψήφιοι, καλό είναι να είναι επικαιροποιημένοι οι κατάλογοι για την τρέχουσα χρονιά, όχι 10 έτη πριν ή αν δεν έχουν εγγραφές για το τρέχον έτος βλέπε mexicanos, και είναι το μόνο που συμφωνώ με την Κατίνα, όταν το έγραψε πέρσι).
Υ/Γ
Κατίνα, σου χρωστώ κέρασμα. ;)