Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017;

• nikos_plat

Ψήφοι: 55 32,5%
  • pussy wagon

Ψήφοι: 114 67,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    169

Επισκέπτης
παιδια επειδη παρατραβηξε βλεπω ο ενας απο τους δυο να φευγει.Ξερετε οτι δε θελω να γινει αυτο γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ η παραμονη στο bou.Αν παρα ταύτα συμβεί το μοιραίο περιμενω να σας συνατντησω στο fb,που εχει περισσοτερη πλακα.Σε πμ σας στελνω το λογ/μο μου.Πριν φυγω παντως και εγω(ετσι το κοβω και συντομα) θα ξεφτυλισω ασχημα μια πραγματικη ΠΟΥΣΤΡΑ,μπροςστην οποια ΛΙΛΑΣ ,ΑΛΕΚΟΣ κτλ ειναι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
παιδια επειδη παρατραβηξε βλεπω ο ενας απο τους δυο να φευγει.Ξερετε οτι δε θελω να γινει αυτο γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ η παραμονη στο bou.Αν παρα ταύτα συμβεί το μοιραίο περιμενω να σας συνατντησω στο fb,που εχει περισσοτερη πλακα.Σε πμ σας στελνω το λογ/μο μου.Πριν φυγω παντως και εγω(ετσι το κοβω και συντομα) θα ξεφτυλισω ασχημα μια πραγματικη ΠΟΥΣΤΡΑ,μπροςστην οποια ΛΙΛΑΣ ,ΑΛΕΚΟΣ κτλ ειναι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ

εμενα δεν με νοιαζει αν φυγω τυπε.καναμε αθωα πλακα στον σκατοπουστα,και εκεινος ξεσκιστηκε ολο το καλοκαιρι να με διωξει απο το σαϊτ.και τωρα πληρωνει τις συνεπειες της πουστιας του.καλα να παθει το αρχιδι
εμενα και να με διαγραψει ο αντισθενης δεν εχω προβλημα,παλι θα επισκεπτομαι το σαϊτ και παλι θα ενημερωνομαι.αλλα η ικανοποιηση μου ειναι που φανηκε ποσο αρχιδι ειναι ο σκατοπουστας.μεχρι τον αντισθενη δεν δισταζει να προσβαλλει με τις χειροτερες προσβολες

αντι,κανε οτι εσυ νομιζεις σωστο ρε φιλε για το σαϊτ σου.και να με διαγραψεις κανενα προβλημα    :hi: :hi: :hi:

Επισκέπτης
εμενα δεν με νοιαζει αν φυγω τυπε.καναμε αθωα πλακα στον σκατοπουστα,και εκεινος ξεσκιστηκε ολο το καλοκαιρι να με διωξει απο το σαϊτ.και τωρα πληρωνει τις συνεπειες της πουστιας του.καλα να παθει το αρχιδι
εμενα και να με διαγραψει ο αντισθενης δεν εχω προβλημα,παλι θα επισκεπτομαι το σαϊτ και παλι θα ενημερωνομαι.αλλα η ικανοποιηση μου ειναι που φανηκε ποσο αρχιδι ειναι ο σκατοπουστας.μεχρι τον αντισθενη δεν δισταζει να προσβαλλει με τις χειροτερες προσβολες

αντι,κανε οτι εσυ νομιζεις σωστο ρε φιλε για το σαϊτ σου.και να με διαγραψεις κανενα προβλημα    :hi: :hi: :hi:
μαλλον φιλε δε καταλαβες τι γραφω.Τον ΑΝΤΙ τον γραφω στ αρχιδια μου γιατι μπορω και μπαινω ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.Εμενα με ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ TO NA ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ,κατανοητό?Αν παλι διώξει το σιχαμα θα παρουμε ΟΛΟΙ τ αρχίδια μας.Προσπάθησε να το καταλαβεις οτι πολυς κοσμος ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ!!!!!σΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ πμ

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
μαλλον φιλε δε καταλαβες τι γραφω.Τον ΑΝΤΙ τον γραφω στ αρχιδια μου γιατι μπορω και μπαινω ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.Εμενα με ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ TO NA ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ,κατανοητό?Αν παλι διώξει το σιχαμα θα παρουμε ΟΛΟΙ τ αρχίδια μας.Προσπάθησε να το καταλαβεις οτι πολυς κοσμος ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ!!!!!σΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ πμ

φιλε κατσε στο σαϊτ,και σου υποσχομαι πολλη περισσοτερη διασκεδαση και χωρις το σιχαμα τον βρωμοπουστα   :grin: :grin: :grin:

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
ΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ-ΛΑ    :grin: :grin: :grin: :gay: :effemine:
ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ-ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  :2funny: :2funny: :2funny:  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Συνημμένα

• Warn στον σκατοπουστα.png
    Warn στον σκατοπουστα.png
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 30

Επισκέπτης

αντι,κανε οτι εσυ νομιζεις σωστο ρε φιλε για το σαϊτ σου.και να με διαγραψεις κανενα προβλημα    :hi: :hi: :hi:

Τυπε η κοντρα σου με τον Λιλα σε ολα τα νηματα καταντησε κουραστικη για πολλους εδω. Αν την "κανεις" απο το site εσυ και κανα 2 -3 που συντηρειται αυτη την κατασταση πιστευω οτι δεν θα χαλασει πολλα μελη.  Ο Λιλας ειναι οτι ειναι αλλα το κολλημα σου με την παρτη του ειναι ακατανοητο. Περαστηκα σου παντως οτι αποφαση κι αν παρεις.

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ  ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΌΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

τυπε αμα σου διαγραψουν εσενα τον λογαριασμο θα κυρηξει εθνικο πενθος το πακισταν    :S :S :S

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Τυπε η κοντρα σου με τον Λιλα σε ολα τα νηματα καταντησε κουραστικη για πολλους εδω. Αν την "κανεις" απο το site εσυ και κανα 2 -3 που συντηρειται αυτη την κατασταση πιστευω οτι δεν θα χαλασει πολλα μελη.  Ο Λιλας ειναι οτι ειναι αλλα το κολλημα σου με την παρτη του ειναι ακατανοητο. Περαστηκα σου παντως οτι αποφαση κι αν παρεις.

κανενα κολλημα φιλε.χεσμενο τον εχω και πλακα του καναμε
δεν σε ειδα να κανεις παρατηρησεις ομως οταν ποσταρε φωτο με τραβελια και πουστηδες και ελεγε οτι ηταν η μανα μου και ο πατερας μου
οταν θα μπαινει στα θρεντ και θα σας προσβαλλει ολους εσας τους υπολοιπους οπως κανει ακομα και τωρα να τα θυμηθεις τοτε τα περαστικα που θα τον τρωτε στη μαπα
εμενα φιλε ειλικρινα στο καυλι μου αμα φαω μπαν.εκανα πολυ ωραιο χαβαλε με μερικα ενταξει παιδια απο εδω μεσα,διαβασα πολυ ενδιαφεροντα θρεντ επισης απο τους ιδιους ανθρωπους,και διαβασα ενημερωση απο τους πορνοενημερωτες
εαν με μπαναρουν,εγω θα κανω τα ιδια πραγματα εκτος απο τον χαβαλε και εσεις θα συνεχισετε για παντα να τρωτε τις προσβολες του σκατοπουστα

δεν σε χαλασε    :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
εχεις απολυτο δικιο,η θεματολογια του σαιτ ειναι τοσο υψηλού επιπεδου(π.χ. πως πρεπει να βγαζουμε το προφυλακτικο,καθε ποτε πρεπει να πηγαινουμε τη γιδα στο τραγο κτλ)ώστε η συγκεκριμένη αντιμαχία να φαντάζει παράταιρη και στερούμενη σοβαρότητας.Ασε μας ρε φιλαράκο,ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
εχεις απολυτο δικιο,η θεματολογια του σαιτ ειναι τοσο υψηλού επιπεδου(π.χ. πως πρεπει να βγαζουμε το προφυλακτικο,καθε ποτε πρεπει να πηγαινουμε τη γιδα στο τραγο κτλ)ώστε η συγκεκριμένη αντιμαχία να φαντάζει παράταιρη και στερούμενη σοβαρότητας.Ασε μας ρε φιλαράκο,ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ

οχι φιλε μην το λες μια χαρα ειναι το σαϊτ.οποιος δεν θελει απλα σε συμμετεχει
αλλα ο φιλος το καλοκαιρι εκανε το παπουτσι οταν ο σκατοπουστας ποσταρε τραβελους και πουστηδες σαν τα μουτρα του και κοροϊδευε γονεις
δεν πειραζει,εγω και μπαν να φαω,θα διαβαζω τις προσβολες που θα συνεχισει να κανει ο σκατοπουστας σε σοβαρα κατα τα αλλα μελη και θα γελαω με οσους δεν τους αρεσε η πλακα που εκανα εγω στον βρωμοπουστα

Επισκέπτης
κανενα κολλημα φιλε.χεσμενο τον εχω και πλακα του καναμε
δεν σε ειδα να κανεις παρατηρησεις ομως οταν ποσταρε φωτο με τραβελια και πουστηδες και ελεγε οτι ηταν η μανα μου και ο πατερας μου
οταν θα μπαινει στα θρεντ και θα σας προσβαλλει ολους εσας τους υπολοιπους οπως κανει ακομα και τωρα να τα θυμηθεις τοτε τα περαστικα που θα τον τρωτε στη μαπα
εμενα φιλε ειλικρινα στο καυλι μου αμα φαω μπαν.εκανα πολυ ωραιο χαβαλε με μερικα ενταξει παιδια απο εδω μεσα,διαβασα πολυ ενδιαφεροντα θρεντ επισης απο τους ιδιους ανθρωπους,και διαβασα ενημερωση απο τους πορνοενημερωτες
εαν με μπαναρουν,εγω θα κανω τα ιδια πραγματα και εσεις θα τρωτε τις προσβολες του σκατοπουστα

δεν σε χαλασε    :grin: :grin: :grin:

Δεν τα προλαβενω ολα τα του site τυπε. Αλλα οπου και να μπω βλεπω φωτο του Λιλα κουραδες κτλ και ειναι δικα σου ποσταρισματα. Ε, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΒΕΡΕΘΗΚΑΜΕ.  Το πιανεις ?

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Δεν τα προλαβενω ολα τα του site τυπε. Αλλα οπου και να μπω βλεπω φωτο του Λιλα κουραδες κτλ και ειναι δικα σου ποσταρισματα. Ε, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΒΕΡΕΘΗΚΑΜΕ.  Το πιανεις ?

για κοιτα τωρα τελευταια ποιος ποσταρε τι,και ξαναελα να μου τα πεις αυτα
δυο αναφορες του εκανα του σκατοπουστα μονο αποψε

ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ;

και πριν γραψεις φιλε,να τα προλαβαινεις,αλλιως να μην κατηγορεις

Επισκέπτης
ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙς ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΘΡΕΝΤ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΝΤΟΥΡΟ ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΕΜΑ.ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ
ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΝΑΡΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙς ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΘΡΕΝΤ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΝΤΟΥΡΟ ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΕΜΑ.ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ
ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΝΑΡΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ

φιλε δεν χρειαζεται να δινεις εξηγησεις

οταν ο σκατοπουστας θα μπαινει εδω μεσα και θα λεει οτι ολα τα μελη του μπου ειναι προβληματικοι επειδη πανε με πουτανες οπως και εχει γραψει στο παρελθον,τοτε ο τυπος θα καταλαβει πολλα  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Οταν ξυπνησει το πρωι ο Στεκας να βγαλει βολτα τη σαλαμανδρα και να φτιαξει πρωινο στη κυρια Στεκα θα παθει εγκεφαλικο ετσι οπως του γομωσατε το thread... :S :S :S

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
για κοιτα τωρα τελευταια ποιος ποσταρε τι,και ξαναελα να μου τα πεις αυτα
δυο αναφορες του εκανα του σκατοπουστα μονο αποψε

ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ;

και πριν γραψεις φιλε,να τα προλαβαινεις,αλλιως να μην κατηγορεις