Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 157K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017;

• nikos_plat

Ψήφοι: 55 32,5%
  • pussy wagon

Ψήφοι: 114 67,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    169

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
έλεος με αυτό τον διαγωνισμό... δεν τελειώνει ποτέ? (μακάρι να κρατάγατε κι εσείς τόσο πάνω στο σεξ...)
νόμιζα ότι βγήκε ο μρ μαλάκας...
δεν θέλω να ψηφίζω για προκριματικά μόνο στον τελικό.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Ο Νικόλας εξελίσσεται σε εξαιρετικό μαλάκα.

Ν for Νικόλας.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ο Νικόλας εξελίσσεται σε εξαιρετικό μαλάκα.

Ν for Νικόλας.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Η μεγάλη ΜΑΛΑΚΟΜΑΧΙΑ θα είναι αυτή του τελικου.

AΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ pussy VS ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑ nick

Αδύνατη κάθε πρόβλεψη.
Ειλικρινά είναι τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ οι δύο αυτοί ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ,που δεν ξέρω ποιον ΜΑΛΑΚΑ απο τους δύο να ψηφίσω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Η μεγάλη ΜΑΛΑΚΟΜΑΧΙΑ θα είναι αυτή του τελικου.

AΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ pussy VS ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑ nick

Αδύνατη κάθε πρόβλεψη.
Ειλικρινά είναι τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ οι δύο αυτοί ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ,που δεν ξέρω ποιον ΜΑΛΑΚΑ απο τους δύο να ψηφίσω.

Nομίζω οτι πιο δίκαιο είναι να πάρουν ΚΑΙ οι δύο τρόπαιο, είναι τεράστιο το δίλλημα.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
οπως με ενημερωνουν μελη που παρακολουθουν καιρο το site πιστευουν οτι ο leftins ειναι απλα ενα καλοδουλεμενο τρολλ και θα ηταν αποτυχια του διαγωνισμου να φτασει τελικο.

ο asskavlos μου λενε ειναι κλαψομουνης απο τους λιγους και οι θεωρειες συνομωσιας που θα σκαρφιστει θα διασκεδασουν τα πληθη για μερες.

η επιλογη ειναι δυσκολη, οπως παντα τα μελη που παρακολουθουν καιρο το site θα παραδωσουν την ετυμηγορια τους παιρνοντας ολα τα περιθωρια χρονου που τους επιτρεπει η διαδικασια.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Nομίζω οτι πιο δίκαιο είναι να πάρουν ΚΑΙ οι δύο τρόπαιο, είναι τεράστιο το δίλλημα.

Οντως το διλλημα θα είναι τεραστιο, αλλά ενας θα παρει το κύπελο.

Ο Βανακιας είναι ο γνωστός κομμουνιστής χωμενος στο σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ, βολεμένος καλά και κομματοσκυλο. Περασε και ενα φεγγάρι από ελεγκτική εταιρεία, αλλα τον πεταξαν εξω με τις κλωτσιες. Θαυμαζει τους Ρουβικωνες και ας ρεζιλευουν την κυβερνησή του. Του αρεσουν τα πουτανακια από την πρωην ΕΣΣΔ, αλλα ταυτόχρονα θα ήθελε και την αναβίωση της ΕΣΣΔ.

Ο Νικολας πλατ ή λεφτις, είναι ο στόκος κομμουνιστής, τεμπέλης, κυνηγός επιδομάτων και συσσιτίων. Εχει πτυχίο ΤΕΙ Λογιστικής αλλά δεν σκαμπάζει τίποτα από Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα. Ψαχνει να τρυπώσει στο δημόσιο, χωρίς ο βλακας να ψηφιζει πλέον ΣΥΡΙΖΑ, νομιζοντας ότι καποτε θα διοριστεί. Τωρα θα τον βρείτε να βγαζει φωτοτυπίες στον Δημο Ελληνικού. Γραφει τις θεωρίες του εδώ σε ενα site για πουτάνες, αλλά ποτέ δεν έχει πάει με πουτανα.

Αντε να διαλέξεις τώρα.......

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
οπως με ενημερωνουν μελη που παρακολουθουν καιρο το site πιστευουν οτι ο leftins ειναι απλα ενα καλοδουλεμενο τρολλ και θα ηταν αποτυχια του διαγωνισμου να φτασει τελικο.

ο asskavlos μου λενε ειναι κλαψομουνης απο τους λιγους και οι θεωρειες συνομωσιας που θα σκαρφιστει θα διασκεδασουν τα πληθη για μερες.

η επιλογη ειναι δυσκολη, οπως παντα τα μελη που παρακολουθουν καιρο το site θα παραδωσουν την ετυμηγορια τους παιρνοντας ολα τα περιθωρια χρονου που τους επιτρεπει η διαδικασια.
:huh:

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.542
Πόντοι
4.636
puss{t}y wagon...

θα μας κουράσεις αλλά σίγουρα θα σηκώσεις το τρόπαιο...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

Ο Βανακιας είναι ο γνωστός κομμουνιστής χωμενος στο σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ, βολεμένος καλά και κομματοσκυλο. Περασε και ενα φεγγάρι από ελεγκτική εταιρεία, αλλα τον πεταξαν εξω με τις κλωτσιες. Θαυμαζει τους Ρουβικωνες και ας ρεζιλευουν την κυβερνησή του. Του αρεσουν τα πουτανακια από την πρωην ΕΣΣΔ, αλλα ταυτόχρονα θα ήθελε και την αναβίωση της ΕΣΣΔ.

Ο Νικολας πλατ ή λεφτις, είναι ο στόκος κομμουνιστής, τεμπέλης, κυνηγός επιδομάτων και συσσιτίων. Εχει πτυχίο ΤΕΙ Λογιστικής αλλά δεν σκαμπάζει τίποτα από Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα. Ψαχνει να τρυπώσει στο δημόσιο, χωρίς ο βλακας να ψηφιζει πλέον ΣΥΡΙΖΑ, νομιζοντας ότι καποτε θα διοριστεί. Τωρα θα τον βρείτε να βγαζει φωτοτυπίες στον Δημο Ελληνικού. Γραφει τις θεωρίες του εδώ σε ενα site για πουτάνες, αλλά ποτέ δεν έχει πάει με πουτανα.

μου άρεσε η παρουσίαση σου !
ίσως πρεπει να εισαχθει στον διαγωνισμό μια παρουσίαση των παιχτών γιατι ομολογώ οτι προσωπικα δεν ήξερα κανέναν απο τους δυο αυτους διαγωνιζόμενους και θα ψηφιζα στην τυχη

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
μου άρεσε η παρουσίαση σου !
ίσως πρεπει να εισαχθει στον διαγωνισμό μια παρουσίαση των παιχτών γιατι ομολογώ οτι προσωπικα δεν ήξερα κανέναν απο τους δυο αυτους διαγωνιζόμενους και θα ψηφιζα στην τυχη

Ευχαριστώ τυπε, αλλα δεν ξερω αν βοηθαει η παρουσιασή μου.

Παρε τον εναν και βάρα τον αλλον είναι η κατασταση.

Ποιον να ψηφίσεις? με ποια λογική?

Θα είναι πολύ δύσκολο.........

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
ο βανακιας το αξιζει στεκα λογο συνεπειας  και απο περισυ και φετος αποκλεισε τον πικερ 

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.360
Πόντοι
14.615

Τα είπες όλα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
με βαρια καρδια θα ψηφησω νικο πλατ. δεν τον θεορω και τοσο μαλακα ωστε να του αξιζη τιτλος περισοτερο χαζουλη θα τον ελεγα. :S :S :S :S αλλα αφου πρεπη να κανω το καθηκο μου κι επηδη ο πουστο στεκας δεν μας δινη την επιλογη λευκο-ακυρο :S θα ριξω την ψηφο στον νικολα :rockon: :rockon:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
με βαρια καρδια θα ψηφησω νικο πλατ. δεν τον θεορω και τοσο μαλακα ωστε να του αξιζη τιτλος περισοτερο χαζουλη θα τον ελεγα. :S :S :S :S αλλα αφου πρεπη να κανω το καθηκο μου κι επηδη ο πουστο στεκας δεν μας δινη την επιλογη λευκο-ακυρο :S θα ριξω την ψηφο στον νικολα :rockon: :rockon:

Τύπε βλέπω το έχεις φιλοσοφήσει πολύ το θέμα  :S :S :S

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Φαινεται πως καποιος προσπαθει να σωσει τον νικόλα .... ανεβαινει ο ας καβλος .....

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Σεβαστή η άποψή σου, και τιμή μου που ασχολήθηκες με την πάρτη μου σε ένα από τα 42 μηνύματά σου. :S

Παρόλα αυτά, επειδή βγαίνεις δημοσίως και λες ότι μου έδωσες την ψήφο σου,

και επιχειρηματολογείς, ασχέτως αν διαφωνούμε,

σε ευχαριστώ.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Ο nikos_plat έχει πέσει 30%, από το 87% που είχε με τις πρωτες 50 ψήφους.

Αν και οι δύο παίκτες είναι αριστεροί, ο nikos_plat είναι ο εμβληματικός στόκος κομμουνιστής που κάποιοι προσπαθούν να σώσουν.

Καλώ τον δημοκρατικό λαο να αποτρέψει τους κοκκινους φασίστες που επιχειρούν να σώσουν τον nikos_plat.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι