jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
δημητρη φιλε μου
δημητρη φιλε μου
δημητρη εσυ γιατι δεν ζητωκραυγαζεις για το νωντα? μηπως εισαι με τους αλλους?
Και ο kostasopseftis86 με το bmw που μπορουσε να ειναι ταυτοχρονα σε 3 διαφορετικα μερη ουτε στη λισταΤυπε εχει ο Λορεντσοταπιδης ο μεγαλυτερος φιδεμπορας ολων των εποχων 22 ψηφους και ο Νασος μια απο τις μεγαλυτερες τυπαρες του σαιτ εχει 32...απο αυτο μονο καταλαβαινεις ποσο για το πουτσο ειναι η ψηφοφορια.
σωστο...Και ο kostasopseftis86 με το bmw που μπορουσε να ειναι ταυτοχρονα σε 3 διαφορετικα μερη ουτε στη λιστα
σωστο...
μεγαλη παραληψη πως ξεφυγε αυτος?
τεραστιος μαλακας και εκνευριστικο τρολλ
Και ο kostasopseftis86 με το bmw που μπορουσε να ειναι ταυτοχρονα σε 3 διαφορετικα μερη ουτε στη λιστα
ναιεφαγε καρτα αυτος
Ελα ρε τυπε και εγω νομιζα οτι μονο στο Επιστροφη στο παρελθον γινονταν αυτα....τι μοντελο ηταν η μπεμπα με ενδιαφερει.
Tου '71 :SΕλα ρε τυπε και εγω νομιζα οτι μονο στο Επιστροφη στο παρελθον γινονταν αυτα....τι μοντελο ηταν η μπεμπα με ενδιαφερει.
Τυπε αυτος ειχε βγαλει 1εκατ ευρω πριν γινει 25 ετων λογικο ειναι να διαθετει τετοιο αυτοκινητο. :S :S :S
Tου '71 :S
απο τους 12 που ψηφισα οι 5 ειναι στην εικοσαδα και παλευουν να μπουν αλλοι τρεις μια χαρα
τυπε εγω δεν ειμαι στεκας με τα κλωναρια του
Κρατα τα κλωναρια σου για τους ομίλους πουσι
Τυπε αυτος ειχε βγαλει 1εκατ ευρω πριν γινει 25 ετων λογικο ειναι να διαθετει τετοιο αυτοκινητο. :S :S :S
τυπε τα κλωναρια τα εχετε οι δεξιοι αλλα στην εικοσαδα θα μπειτε πολλοι τετοιοι
Το ενα δεν αντικρούει το άλλο ρε πούσι?
Ειναι σαν να λεμε πουτανιάρης και κουμμουνιστής, που χαρηκε με την διαλυση της ΕΣΣΔ για να γαμάει Ρωσίδες και Ουκρανές.
τυπε ο λαος ξερει τι να ψηφισει παρα τις νοθειες σας