Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017;

• nikos_plat

Ψήφοι: 55 32,5%
  • pussy wagon

Ψήφοι: 114 67,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    169

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Πίκερ αμφιταλαντεύτηκα ανάμεσα σε εσένα και ντόπα. Τελικά ψήφισα ντόπα, γιατί εσύ είσαι ένας αυθεντικός, εμμονικός, μοναχικός και αγνός μπουρδελιάρης

Προτείνω να μπει και μια ψηφοφορία για τον πιο αγνό, μοναχικό και αυθεντικό μπουρδελιάρη. Ο τίτλος σου ανήκει
αυτος ειναι φωτογραφικος διαγωνισμος
και θα γινει απευθειας αναθεση

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.323
Πόντοι
2.420
Ρε Βανάκια ηλίθιος είσαι η παλαβός;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Για να καταλάβεις πόσο γελοίος είναι ο διαγωνισμός, πέρυσι βγήκα Μίστερ Μαλάκας εγώ που έχω να τελειώσω χωρίς γυναίκα από το 2010. Και με ψηφίζουν κάτι γελοία υποκείμενα σαν τον rigormortis που την παίζουν κάθε μέρα.  :birdman:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Ο διαγωνισμός είναι για τον πούτσο, όλοι το έχουμε καταλάβει αυτό. Να μη βγαίνει όμως ο κάθε ηλίθιος rigormortis να λέει τέτοιες μαλακίες. Το βασίλειο των κλώνων επικρατεί εδώ μέσα ανέκαθεν!

Αυτό είναι αλήθεια. Φταίνε και οι developers της ιστοσελίδας. Εφόσον καταγράφουν IP, έπρεπε να μην επιτρέπουν εγγραφή νέου μέλους όπου η IP του θα συμπίπτει με υφιστάμενη IP. Βέβαια με ένα restart του ρούτερ, αλλάζει η IP, αλλά δεν θα το έκαναν όλοι, ή αν το έκαναν κάποια στιγμή θα το ξεχνούσαν... κάνοντας login - logoff από το έναν λογαριασμό στον άλλο. Γιατί πολλοί από εδώ μέσα παίζουν τους λογαριασμούς σαν τα φλιπεράκια.

Κάθε φορά που κάνει login ένας χρήστης, έπρεπε να γίνεται έλεγχος εάν η IP του συμπίπτει με κάποια άλλη υφιστάμενη IP στην βάση δεδομένων τους. Καρκίνωμα μεγάλο οι κλώνοι....

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Αυτό είναι αλήθεια. Φταίνε και οι developers της ιστοσελίδας. Εφόσον καταγράφουν IP, έπρεπε να μην επιτρέπουν εγγραφή νέου μέλους όπου η IP του θα συμπίπτει με υφιστάμενη IP. Βέβαια με ένα restart του ρούτερ, αλλάζει η IP, αλλά δεν θα το έκαναν όλοι, ή αν το έκαναν κάποια στιγμή θα το ξεχνούσαν... κάνοντας login - logoff από το έναν λογαριασμό στον άλλο. Γιατί πολλοί από εδώ μέσα παίζουν τους λογαριασμούς σαν τα φλιπεράκια.

Κάθε φορά που κάνει login ένας χρήστης, έπρεπε να γίνεται έλεγχος εάν η IP του συμπίπτει με κάποια άλλη υφιστάμενη IP στην βάση δεδομένων τους. Καρκίνωμα μεγάλο οι κλώνοι....

Κάποια fora το εφαρμόζουν αυτό.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Για να καταλάβεις πόσο γελοίος είναι ο διαγωνισμός, πέρυσι βγήκα Μίστερ Μαλάκας εγώ που έχω να τελειώσω χωρίς γυναίκα από το 2010. Και με ψηφίζουν κάτι γελοία υποκείμενα σαν τον rigormortis που την παίζουν κάθε μέρα.  :birdman:

Ο καθένας ψηφίζει εδώ μέσα όποιον έχει πλακωθεί μαζί του ή όποιον ζηλεύει. Εμένα πχ. με μισεί και με ψηφίζει όλη η Χρυσή Αυγή γιατί δεν αρέσουν οι αλήθειες που λέω σε εθνικά και διεθνή ζητήματα ή για άλλους πολιτισμούς και χώρες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο καθένας ψηφίζει εδώ μέσα όποιον έχει πλακωθεί μαζί του ή όποιον ζηλεύει. Εμένα πχ. με μισεί και με ψηφίζει όλη η Χρυσή Αυγή γιατί δεν αρέσουν οι αλήθειες που λέω σε εθνικά και διεθνή ζητήματα ή για άλλους πολιτισμούς και χώρες.

Χαίρω πολύ, ακριβώς αυτό συμβαίνει. Πάντως εγώ σε πάω, να το ξέρεις. Συμφωνώ στα περισσότερα μαζί σου.  :hi:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί δεν σε ψηφίζουν οι αριστεροί;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί δεν σε ψηφίζουν οι αριστεροί;

Θα σου πω εγώ. Για τον ίδιο λόγο που δεν ψηφίζουν εμένα. Γιατί εδώ μέσα είναι πολύ περισσότεροι οι ακροδεξιοί και αναγκαστικά οι αριστεροί και οι φιλελεύθεροι συμμαχούν, γιατί έστω και σε λίγα θέματα συμφωνούν μεταξύ τους.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Θα σου πω εγώ. Για τον ίδιο λόγο που δεν ψηφίζουν εμένα. Γιατί εδώ μέσα είναι πολύ περισσότεροι οι ακροδεξιοί και αναγκαστικά οι αριστεροί και οι φιλελεύθεροι συμμαχούν, γιατί έστω και σε λίγα θέματα συμφωνούν μεταξύ τους.

Συμμαχία με την αριστερά δεν πρέπει να γίνεται σε καμία περίπτωση!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
εμενα μου φαινονται πιο πολλοι οι αριστεροι...

ισως κανουν πιο πολυ θορυβο με τις μπουρδες τους
:vomit:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επίσης, ακόμα και αυτοί που λένε ότι ψηφίζουν ΝΔ εδώ μέσα αναπτύσσουν ακροδεξιά ρητορική - βλ. Stekas72 - η οποία στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τις σημερινές θέσεις της ΝΔ. Και βλέπεις ότι όλοι αυτοί συμπαθούν τους Χρυσαυγίτες και συμμαχούν μαζί τους, ενώ ας πούμε ο Μητσοτάκης είναι ιδεολογικά πολύ πιο κοντά στο ΠΑΣΟΚ παρά στη Χρυσή Αυγή!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
O Μεξικάνος θαυμαστής του Μαδούρο έχει πάρει τον πούλο από δω  ?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?
Απαντήσεις
5K
Εμφανίσεις
138K
?
Απαντήσεις