Zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2013
- Like
- 71
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα σας. Μπορεί να μου πει κάποιος πώς γίνεται το screenshot με το τι ψήφισες;
πατας το πληκτρο alt και το πληκτρο F4 ταυτοχρονα
Καλησπέρα σας. Μπορεί να μου πει κάποιος πώς γίνεται το screenshot με το τι ψήφισες;
Se euxaristw Malaka mou!
Αλλά και εγώ σπαθί ήμουν απέναντί σου,
και για απόδειξη σου έχω screenshot από την ψήφο μου...
Μόνο κάποιος που δεν του έκοβε, δεν θα ψιλιάζονταν από την ισοβαθμία με τον μουνοβάγονο,
όλη την εβδομάδα...
Ξέρεις τί μου κάνει εντύπωση όμως;
Ότι ένας Μαλάκας 24 καρατίων σαν εσένα αδικήθηκε από τους "κλώνους",
(μπήκες στο 90" και κάλπασες),
και αυτό εδώ
που απλά δεν υπάρχει....
Ή είναι κάποια καμμένη και καημένη.
πατας το πληκτρο alt και το πληκτρο F4 ταυτοχρονα
κινητό έχεις?Όταν το κάνω αυτό κλείνει ο internet explorer. Καμία άλλη ιδέα;
Όταν το κάνω αυτό κλείνει ο internet explorer. Καμία άλλη ιδέα;
τυπε τωρα που του εξηγησες θα φανει σε λιγο το ονομα μου αναμεσα σε αυτους που ψηφισε :S :S :SΣτο πληκτρολογιο σου πατας Prtscn (θα αντιγραψει οτι δειχνει η οθονη σου την στιγμη που πατας το κουμπι) , ανοιγεις το προγραμμα ζωγραφικης πατας επικόλληση και δουλευεις εκει. :S :S :S
Αν δεν πιανει πριν το Prnscn πατα το F-lock
τυπε τωρα που του εξηγησες θα φανει σε λιγο το ονομα μου αναμεσα σε αυτους που ψηφισε :S :S :S
Είμαι της άποψης ότι κάθε δημοσιότητα είναι καλή. Σας έχω και μια έκπληξη απόψε. Τα υπόλοιπα στο νόμο του Picker.
Το ίδιο ακριβώς θα ψηφίσει και ο Tasos78. Θέλω πολύ τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο.
Είμαι της άποψης ότι κάθε δημοσιότητα είναι καλή. Σας έχω και μια έκπληξη απόψε. Τα υπόλοιπα στο νόμο του Picker.
Εγω μπηκα στο 90 επειδη εσυ και ο αλλος κλαιγοσασταν να με συμπεριλαβει στην λιστα για να με ψηφισετε με τους κλωνους σας αλλιως δεν θα ημουν ουτε στα προκριματικα
Εσυ assβλακε αναρωτηθηκες γιατι δεν σε εχουν κανει ακομα ban? Αφου ετσι και αλλιως ουτε γαμας σε μπουρδελα ουτε σε γνωριζει κανεις στο σαιτ αν υπαρχεις και γραφεις ολο μαλακιες νομιζοντας οτι εισαι και εξυπνος.
Μεχρι και ο Boldemort σε ειχε κανει ξεφτιλα οσο εγραφε και αυτος γαμουσε σε στουντιο και δουλεια εχει σε αντιθεση με εσενα που εισαι ενας αεργος και ανεργος.
Καλη συνεχεια στην διοργανωση,να ξερεις ειμαστε μαζι σου. Εισαι ο μαλακας της καρδιας μας συνεχισε να μας διασκεδαζεις μεχρι την τελικη νικη!
Δίκαιος ο νέος θρίαμβος του pussy wagon.
BOUEFA
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Οξαποδω - 158 (15.7%)
dmtrsxxx - 172 (17.1%)
Duke Nukem - 60 (6%)
ass_kavlos - 222 (22.1%)
alex71 - 52 (5.2%)
Chevalier Fidèle - 42 (4.2%)
ΖΟΡΜΠΑΣ - 72 (7.2%)
pussy wagon - 228 (22.7%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 436