You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 155K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
κ.διοργανωτά,επιτρέψτε μου είμαι ο πρώην μνηστήρ της!!
Νομιζω πως καπου χάνεις τύπε, μόνος λες ότι:
Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ AΡΑΒΩΝΙΑΡΗΣ ΤΟΥ ΛΙΛΑ
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Και όχι μονο αυτά κανω και αλλα πολλα
ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ κ.ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΑΝομιζω πως καπου χάνεις τύπε, μόνος λες ότι:
Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ AΡΑΒΩΝΙΑΡΗΣ ΤΟΥ ΛΙΛΑ
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Ο τραιαλ ειναι πουστης;;;;;
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
τον λες και ετσι
τώρα το πήρες είδηση εσυ?Να τα αστεράκια που ψάχναμε κ.διοργανωτά!!!Ο τραιαλ ειναι πουστης;;;;;
τον λες και ετσι
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
βασικα ειναι προδοτης και λιποτακτης
προδοσε τον αγωνα να βγει ο λιλας αρχι
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
όχι... απλώς γυαλίζει το πόμολο που και πουΟ τραιαλ ειναι πουστης;;;;;
νάτο και το δεύτερο ταλεντάκι κ.διοργανωτάόχι... απλώς γυαλίζει το πόμολο που και που
βασικα ειναι προδοτης και λιποτακτης
προδοσε τον αγωνα να βγει ο λιλας αρχι
τζώνυ να λες όλη την αλήθεια ,όχι τη μισή. 1.πήγα και ζήτησα επισήμως τη σουφρα του Λίλα,όταν όλοι οι άλλοι τον απαξιώνατε?
2.προκειμένου να τον προμοτάρω αφιλοκερδώς σε όλα τα νήματα του bou,δεχθηκα κίτρινη?μόνο εγώ και ο εντούρο υπέστημεν ποινή για πΑρτυ του!εσύ και ο δημητριάδης τι έχετε κάνει? 3.παρά ταύτα με έχει διαρκώς στο κλάσιμο?εντάξει για τον εντούρο ξέρω ότι έχει μια εμμονή αλλα΄ και σε σένα σε κάθε σχόλιο σου απαντάει.έχεις δεί τη βρωμιάρα να απαντάει στα δικά μου?Κρίμα κι άδικο ρε τζώνυ!!!Με έχει πάρει το παράπονο
2.προκειμένου να τον προμοτάρω αφιλοκερδώς σε όλα τα νήματα του bou,δεχθηκα κίτρινη?μόνο εγώ και ο εντούρο υπέστημεν ποινή για πΑρτυ του!εσύ και ο δημητριάδης τι έχετε κάνει? 3.παρά ταύτα με έχει διαρκώς στο κλάσιμο?εντάξει για τον εντούρο ξέρω ότι έχει μια εμμονή αλλα΄ και σε σένα σε κάθε σχόλιο σου απαντάει.έχεις δεί τη βρωμιάρα να απαντάει στα δικά μου?Κρίμα κι άδικο ρε τζώνυ!!!Με έχει πάρει το παράπονο
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
μάλλον επειδή είσαι κλώνος μωρή αμυγδαλιάτζώνυ να λες όλη την αλήθεια ,όχι τη μισή. 1.πήγα και ζήτησα επισήμως τη σουφρα του Λίλα,όταν όλοι οι άλλοι τον απαξιώνατε?
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
εντάξει για τον εντούρο ξέρω ότι έχει μια εμμονή
Παντως ο enduro δεν κερδίζει ψήφους τυπε...
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Γιατι είμαι βρωμιαρα καλε?κανω μπιντε κάθε μηνατζώνυ να λες όλη την αλήθεια ,όχι τη μισή. 1.πήγα και ζήτησα επισήμως τη σουφρα του Λίλα,όταν όλοι οι άλλοι τον απαξιώνατε?
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
Καλώς την πούστ.......Γιατι είμαι βρωμιαρα καλε?κανω μπιντε κάθε μηνα
βάλε ένα χορευτικό να γουστάρουμεΓιατι είμαι βρωμιαρα καλε?κανω μπιντε κάθε μηνα
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Ειμαι πουστρα και μου αρεσει,ποιο είναι το πρόβλημα σου?δεν εχει τιποτα εδιαφερον στο τοπι να χαζεψεις?Καλώς την πούστ.......
κ.διοργανωτά ο συμφορουμίτης Tsirintanis είναι μαι πραγματικά αξιόλογη περίπτωση.ταλεντάρα...μη τον αγνοείτε!!!Παντως ο enduro δεν κερδίζει ψήφους τυπε...
Παρόμοια θέματα
- Κλειδωμένο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 43K
?
- Απαντήσεις
- 5K
- Εμφανίσεις
- 167K