stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
αρχιζω να το πιστευω
Οπως πιστευεις ότι θα μείνεις 3ος στον ομιλο......
αρχιζω να το πιστευω
ενημερωνω για τους κλωνους σου θα δεις τι θα γινει
καλα θα φας καλα απο τη διοικηση τελευταια φορα που ασχολεισαι με την διοργανωση πιστεψε με
το εχω παρει προσωπικα
Το καταλαβαμε εχεις λιγους φιλους και ΚΑΛΟΥΣ. Οι δικοι μας οι φιλοι ειναι μαυρα πουλια ενω εσενα μαυρες ψωλες που σαρεσουν. Να ναι καλα ο Αγιος ΑλεξηςΠουσταρα βανακια εγω δεν εχω 300+ κλωνους όπως εσύ.... αρχινοθείας είσαι και φανηκε με τόσα ποστς σου εδω μέσα.
Ηδη ρε πουστρα εχω βγει 1ος. Γλυτωσε τον κοσμο απο τον κοπο κ αυτοκοντα. Να ναι καλα ο Αγιος Αλεξης φροντισε για τους γονους πουτρακια δεξιωνΝα σε δω αν θα γελας όταν θα παιξεις με τον px75.....
ολο το σαιτ εχει καταλαβει το ρολο σου και στο λενε
περνω χιλιαδες μηνυματα συμπαραστασης
του χρονου η μπουεφα θα δωθει στο λαο
τα ονοματα των υποψηφιων θα προκυψουν οχι απο εναν αλλα θα υπαρξει μια βδομαδα προτασεων οπου ο καθενας θα μπορει να προτεινει οποιον επιθυμει και θα συναποφασισουμε για ολους τους συμμετεχοντες
θα παθεις καζο μεγαλο
Ο βανακιας θα τιμωρηθεί τυπε.... και αποκις λιγοτερο επειδή είναι βλάκας.
οι κανονεσ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΕΚΑ
ηδη συνομιλω με τον πικερ για το πως θα σε κανουμε να τρελαθεις
απο του χρονου θα στησεις κανα κυππελλο 5*5 τοπικο
Ηδη ρε πουστρα εχω βγει 1ος. Γλυτωσε τον κοσμο απο τον κοπο κ αυτοκοντα. Να ναι καλα ο Αγιος Αλεξης φροντισε για τους γονους πουτρακια δεξιων
οι κανονεσ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΕΚ
ηδη συνομιλω με τον πικερ για το πως θα σε κανουμε να τρελαθει
Να δεις λακο που θα ανοιγει ο Αγιος Αλεξης στα 15+ γονων δεξιων.Οταν σκαβεις τον λακο του αλλου πέφτεις μέσα απόκι....να το θυμάσαι αυτό.......