ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
νασο την αλλη εβδομαδα ειναι ο ομιλος μας
γεια σας
παρακαλουθω το σαη απο το 2013. Θα ηθελα με το πρωτο ποστ μου μετα απο 4ετη ζυμωση να στηριξω την υποψηφιοτητα του τρισμεγιστου μαλακα, αξιου διαδοχου της κληρονομιας του διαγαλαξιακου μαλακα πορνοπαππου, του κυριου μουνοβανακια
πιστευω Γιωργο οτι θα ειναι ο πιο καθαρος ομιλος,χωρις καμια νοθεια :S :S :Sνασο την αλλη εβδομαδα ειναι ο ομιλος μας
τυπε πως ειστε και οι δυο συνδεδεμενοι ταυτοχρονα;εχεις 2 pc σπιτι :S :S :SΕυχαριστούμε πολύ το παλληκάρι που θέλησε να τιμήσει το θεσμό.
δεν πειραζει τυπε,θα ξηγηθουν οι φιλοι σου Δευτερα 7 παρα 15 :S :S :S
γεια σας
παρακαλουθω το σαη απο το 2013. Θα ηθελα με το πρωτο ποστ μου μετα απο 4ετη ζυμωση να στηριξω την υποψηφιοτητα του τρισμεγιστου μαλακα, αξιου διαδοχου της κληρονομιας του διαγαλαξιακου μαλακα πορνοπαππου, του κυριου μουνοβανακια
τυπε πως ειστε και οι δυο συνδεδεμενοι ταυτοχρονα;εχεις 2 pc σπιτι :S :S :S
γεια σας
Δεν εχω πολλους φίλους νασο, λιγους και καλούς....
δεν πειραζει τυπε,θα ξηγηθουν οι φιλοι σου Δευτερα 7 παρα 15 :S :S :S
στεκα πρεπει η αλλιως δεν θα εχεις την ευκαιρια για το δωρο μου
Μην ασχολεισαι τυπε μου αλλο...ολοι εχουμε καταλαβει τι παιζει εδω μεσα.Ασετον Στεκα,τον Βανακια και τον καθε μαλακα που κουβαλαει αυτα τα μυαλα μονους τους να τα λενε.
στεκα πρεπει η αλλιως δεν θα εχεις την ευκαιρια για το δωρο μου
μπαροκ να περασω τον ομιλο και σου εχω μια κοπελα να σου γνωρισω
Ειναι ντιγκινταγκας αυτος κουμπαρεμπαροκ να περασω τον ομιλο και σου εχω μια κοπελα να σου γνωρισω