ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Δωσε πόνοοοοοδωστε τον διαγωνισμο στο λαο
να ψηφισουμε
απλα ενημερωθηκα οτι μετα τις προτροπες μου στον λαο ανοιξανε πολλοι δημοκρατες λογαρισμο μονο και μονο για να καταδικασουν με τη ψηφο τους τη δεξια
σπαμε στεκες και μπιλιαρδα
Κανείς δεν τα βαζει με το ACD της BOUEFA. Οι κλωνοι ψηφοι θα ακυρωθουν και θα υπάρξουν ποινές.
θα γινει της καταλονιας αποψε
Η ερευνα είναι σε προχωρημένο στάδιο!
Γαμω το μουνι των κλώνων (δεξιών) να τους βγουν τα αγόρια πουστρακια από τα 15 τους χάρη στον ΑΓΙΟ ΑΛΕΞΙΟΘα υπαρξουν και ποινες πουσι βανακια!!!!!!
Καποιοι θα ξεκινησουν την μαχη στον επόμενο όμιλο με βαθμους ποινής!
Η ερευνα είναι σε προχωρημένο στάδιο!
Συμφωνουμε βανακια....η Μαδριτη θα επιβάλει τον νόμο!!!!
Δωσε πόνοοοοο
Αποκι εχεις περάσει...
Θα λάβω τα μέτρα μου κ εκτός από αυτό έχω συντροφιά ρε μουνι πανό. ΣΤΕΚΑΣ BAROK ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΑποκι εχεις περάσει...αλλα ακόμα δεν το εχεις καταλάβει.
Δεν πειραζει, ειναι σαν τα μνημονια που σκιζει ο τσιπρας!!!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ BOUEFA
Οι υπηρεσίες της BOUEFA μεσω του Anticloning Control Department (ACD)ανακοινώνει πως εντοπίστηκαν ψήφοι κλώνων κατα την τελευταία ωρα ψηφοφορίας. Αυτές οι ψηφοι θα ακυρωθούν παρά ταυτα, ενώ θα υπάρξουν ποινες στους υπαίτιους.
Θα ακολουθήσει και νεα ανακοινωση.
Τα πάντα ξερει αυτός είναι παντογνώστης ειδικά μετά τις 12 το βράδυ χαχαΠώς το συμπεραίνεις αυτό; :S
Γνωρίζεις κάτι που δεν μας λες;
Έκλεισες ήδη την ψηφοφορία; Ακόμα ανοικτή είναι...
εντοπίστηκαν ψήφοι κλώνων
Γαμω το μουνι των κλώνων (δεξιών) να τους βγουν τα αγόρια πουστρακια από τα 15 τους χάρη στον ΑΓΙΟ ΑΛΕΞΙΟΑποκι εχεις περάσει...αλλα ακόμα δεν το εχεις καταλάβει.
Δεν πειραζει, ειναι σαν τα μνημονια που σκιζει ο τσιπρας!!!!