apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
ιακωβε τυπε σου τελείωσαν τα φίδια;;
ιακωβε τυπε σου τελείωσαν τα φίδια;;
Ποτέ λήγει η ψηφοφορία; Προλαβαίνω να φτιάξω μερικούς φίλους κ εγώ;
αυτό είναι ένα μεγαλύτερο γενικό πρόβλημα που η διοίκηση δεν κάνει τίποτα η δεν θέλει να κάνει . Ξερει μόνο να πρασινίζει και να μπαναρει άσχετους με το οποίο νήμα να διαγράφονται σε δευτερόλεπτα νήματα κ φυσικά να κωφεύουν ακόμα κ στα pm αδίκων μπαναρισμενων. Όπως είπες κ Εσυ Καληνύχτα και έφεξε!Το ζόρι βγάζει λάδι/κλώνους... :S
Κινητοποιήθηκαν οι εφεδρείες κλώνων με 80+ σε στοίχιση κατά φάλαγγα, κατόπιν "προεδρικής" εντολής για να μην υποστεί το ξεβράκωμα.
Και μετά λέμε για άτομα που λογκάρουν με διαταραγμένο εγώ.
Το άτομο είναι ψηφοφόρος στην "πραγματική" του ζωή στις εθνικές εκλογές, και πατέρας...
Καταλαβαίνεις τί αρχές πρεσβεύει, και τί διαπαιδαγώγηση θα μεταλαμπαδεύει...
Α, ξέχασα: θα κάνει και τον σταυρό του πάντα σαν καλός χριστιανός πριν το φαγητό στο σπίτι,
ξορκίζοντας την ψυχοπαθολογία του... :S
Αυτή η παρέλαση κλώνων, αποτελεί "δημοκρατική" έκφραση όπως έγινε με τα likes στις κριτικές...;
Αν κάποιος εξακολουθεί να είναι καλοπροαίρετος, και καλοκάγαθος,
καληνύχτα και έφεξε.
Βανάκια ο Στεκαss είναι ο καλύτερος μαθητής σου.
μωρη αστερω που ησουν ;
εβαζες μπουκαλια στην σουφρα σου;
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=264722.0;attach=958103;image[/img[/URL]]
[/quote]
[img width=500][URL unfurl="true"]https://78.media.tumblr.com/3d239cb876876e350f6b3bc518800613/tumblr_nevex2HJAc1t0ofb1o1_400.gif[/img[/URL]]
:hi:
υγ. δεν ξέρω αν γίνεται αυτό από πίσω... εμένα κάποτε που προσπάθησε κάποιος να μου βάλει με το ζόρι ένα μπουκάλι ουίσκι που ήταν και τετράγωνο... θυμάμαι ότι έβρισκε σε κόκαλο... ήταν αδύνατο να συμβεί... εκτός από τον πόνο. δυστυχώς ήταν και η τελευταία μέρα που τον είδα αυτόν, έφυγα τρέχοντας από το σπίτι του, αλλά ήταν ο πρώτος που πήγα σε σπίτι και καλά για καθάρισμα και μου άρεσε τόσο που τώρα το ψάχνω και μέσω αγγελιών.
υγ. δεν ξέρω αν γίνεται αυτό από πίσω... εμένα κάποτε που προσπάθησε κάποιος να μου βάλει με το ζόρι ένα μπουκάλι ουίσκι που ήταν και τετράγωνο... θυμάμαι ότι έβρισκε σε κόκαλο... ήταν αδύνατο να συμβεί... εκτός από τον πόνο. δυστυχώς ήταν και η τελευταία μέρα που τον είδα αυτόν, έφυγα τρέχοντας από το σπίτι του, αλλά ήταν ο πρώτος που πήγα σε σπίτι και καλά για καθάρισμα και μου άρεσε τόσο που τώρα το ψάχνω και μέσω αγγελιών.
81 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα!
Αποκαταστάθηκε η τάξη, να ευχαριστήσουμε τα μέλη που έστω και τελευταία στιγμή άσκησαν το εκλογικό τους καθήκον. Να ευχαριστήσω και τους φίλους μου που αφιέρωσαν λίγα δευτερόλεπτα από τον πολύτιμο χρόνο τους.
μενει εξω ο πρηξοπουτσης σαπιοτραμουντανας...
ψηφισαν 165 μελη ολη την εβδομαδαΟ Στεκας προτιμουσε Μεξικανο τυπε μου... :S :S :S
Μια μικρή διόρθωση..!!ψηφισαν 165 μελη ολη την εβδομαδα
και κυριακη προς δευτερα εχουμε 295
καλα ειπα οτι ολη τη δουλεια την κανουν
οι κλώνοι της τελευταιας στιγμης...
ψηφισαν 165 μελη ολη την εβδομαδα
και κυριακη προς δευτερα εχουμε 295
καλα ειπα οτι ολη τη δουλεια την κανουν
οι ψηφοφοροι της τελευταιας στιγμης...
Μια μικρή διόρθωση..!!
και ο τραμουντανας?Είναι απόλυτα λογικό, είμαστε λαός της τελευταίας στιγμής, ευτυχώς έστω και τώρα αποκαταστάθηκε η τάξη και παλεύουν για την πρωτιά του ομίλου δυο ιερά τέρατα μαλακίας.
και ο τραμουντανας?
ο εκατομμυριουχος με τις κονσερβες
απο τις Βρυξελλες και το σαπιο λαπτοπ 20ετιας
τι θα γινει ο τραμουντανας μου λες?