ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.945
- Πόντοι
- 24.596
πως;διαγνωση; :S :S :Sτο χτυπησα νασο
πως;διαγνωση; :S :S :Sτο χτυπησα νασο
θα παιξει gangbang και bukkake Γιωργο η ενας -ενας; :S :S :Sνασο στον ομιλο μας αν περασω θα κανω δωρο σε 10 τυχερους την γυναικα μου
ποιους θα διαλεξεις Γιωργο; :S :S :Sενας ενας αν περασω τον ομιλο αν δεν τον περασω ακυρη η προσφορα
περαστικα τυπε Γιωργο :S :S :Sγλυστρησα νασο σε κατι νερα στο δρομο αλλες 15 νερες θελω και περπαταω κανονικα
Αδιάφορος όμιλος.
Να αρχίσει ο επόμενος και να ετοιμάζεται ο όμιλος του Νάσου.
να περασω τον ομιλο νασο θα διαλεξω αυτους που θα μου δωσουν ψηφους αρκετους
Ο λαός του site θα πρεπει να αφυπνιστεί και να πεταξει έξω τους κομμουνστοσυμμορίτες.
Ο ομιλος έχει μαλακες πρωτης γραμμης, μεξικανος και αποκις...εχουν αναγκη την ψήφο σας!!!
και τους δεξιοσυμμοριτες
αν δεν προκυψει καποιο ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ εισαι πρωτος στον ομιλο
δεν σε λες και κομμουνοσυμμοριτη ουτε το αλλο το ραμολι που ειναι δευτερος
Τι να κανουμε τζωνυ... εσυ με τον πχ σαρωσατε και πεταξατε εξω τον Λιλα, τωρα εγώ με τον τραμυ προηγουμαστε από μεξικανο και αποκι...
Γεγονος που οφείλεται στις μεθοδευσεις των κομμουνιστοσυμμοριτων, ψηφιζουν στοχευμενα τους ιδεολογικούς αντιπάλους και μονο...
μετα απο 2 "ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ"
ο τραμουντογερος ειναι διακομματικος μαλακαςΤι να κανουμε τζωνυ... εσυ με τον πχ σαρωσατε και πεταξατε εξω τον Λιλα, τωρα εγώ με τον τραμυ προηγουμαστε από μεξικανο και αποκι...
Γεγονος που οφείλεται στις μεθοδευσεις των κομμουνιστοσυμμοριτων, ψηφιζουν στοχευμενα τους ιδεολογικούς αντιπάλους και μονο...
Δηλαδη παραδεχεσαι οτι ενα ατομο μπορει να ριξει πολλους ψηφους; Εγω ξερω ενα προσωπο μια ψηφος. Αμα ειναι ετσι να γυρισουμε 100 χρονια πισω που ριχνανε ενας ψηφοφορος 5 ψηφοδελτια στη καλπη. Αφου λοιπον παραδεχεσαι οτι δε μπορεις να το ελεγξεις αυτο, τοτε κλειστο το μαγαζι και βαλε τελος απο μονος σου να ξεμπερδευεις.Πραγματικά είσαι μαλακας τζωνυ.... το τεχνικό προβλημα λυθηκε εντος 24ωρου, λογικό ηταν να γίνει μηδενισμός....
Ετοιμασου, μαλλον θα παιξουμε μαζί μπαλίτσα.... φημες λενε πως ο βανακιας θα σε προστατευσει μαυριζοντας εμενα....
Δηλαδη παραδεχεσαι οτι ενα ατομο μπορει να ριξει πολλους ψηφους; Εγω ξερω ενα προσωπο μια ψηφος. Αμα ειναι ετσι να γυρισουμε 100 χρονια πισω που ριχνανε ενας ψηφοφορος 5 ψηφοδελτια στη καλπη. Αφου λοιπον παραδεχεσαι οτι δε μπορεις να το ελεγξεις αυτο, τοτε κλειστο το μαγαζι και βαλε τελος απο μονος σου να ξεμπερδευεις.
Πραγματικά είσαι μαλακας τζωνυ.... το τεχνικό προβλημα λυθηκε εντος 24ωρου, λογικό ηταν να γίνει μηδενισμός....