stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Αχχχχχχχ θα μπω με τον Τζωννυ?
Αυτη την στιγμή και 2 σας είστε επικεφαλεις σε ομιλο
Αχχχχχχχ θα μπω με τον Τζωννυ?
μήπως ρε αρχηγέ να μην έβαζες φωτογραφίες να μη μας κόβεις την όρεξη;; καθρέφτη δεν έχεις σπίτι σου ;;Κορμαρα εχω
παιζει να βρεθει ο λιλας με τον πικερ πριν τον τελικο?Αυτη την στιγμή και 2 σας είστε επικεφαλεις σε ομιλο
Αυτη την στιγμή και 2 σας είστε επικεφαλεις σε ομιλο
μήπως ρε αρχηγέ να μην έβαζες φωτογραφίες να μη μας κόβεις την όρεξη;; καθρέφτη δεν έχεις σπίτι σου ;;
http://[URL unfurl="true"]www.pneumon.org/assets/images/pneumon/2008/4/img4-13.jpg[/img[/URL]]
εγκεφαλογραφημα ΛΙΛΑ σε στιγμη μεγαλης :jerking2: εντασης
[/quote] :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: ;D ;D ;D ;D :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :boobies:
Εχει πολλα θεματα με το τοπι εδώ μεσα ,πηγαινε να ασχοληθείς.μήπως ρε αρχηγέ να μην έβαζες φωτογραφίες να μη μας κόβεις την όρεξη;; καθρέφτη δεν έχεις σπίτι σου ;;
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/profile_pictures/44749_1449304091.JPG[/img[/URL]]
δει εινα βοας
δεν ειναι κροταλιας
ειναι ο αρχηγος
της αρχι-μ@λ@κιας
[/quote]Αχ Τζοννυ ποσες μαλακιες εχεις βαρεσει με τις φωτο μου ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :effemine: :boobies:
Ολο γυρω από αυτές κωλοτριβεσαι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies:
παιζει να βρεθει ο λιλας με τον πικερ πριν τον τελικο?
Λιλάκο βάλε νέο χορευτικό,είσαι ΚΟΡΜΑΡΑ,η φαντασίωση του 80% των μελών του σαιτ,μη μασάς.Δώσε θέαμα στο λαό σου
δε πάμε απλά για μιά νίκη,αλλά για τον ολοκληρωτικό θρίαμβοολοι μαζι για την μεγαλη νικη
δε πάμε απλά για μιά νίκη,αλλά για τον ολοκληρωτικό θρίαμβο
ΚΟΡΜΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!Αχχχχχχχχχχχχχ Τζωννυυυυυυυ αξέχαστες στιγμες