ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
οπαδοι του λιλα ψηφιστε με στον ομιλο μου
ε τότε να στείλουμε Τζώνυ για ευθανασία ώστε να παρει τη θέση του ο Λίλας σαν α επιλαχώνΓια ποιο λογο; Για να κανουμε την χαρη στον βανακια που αποκλειστηκε ο λιλας για τον τζοννυ;
οπαδοι του λιλα ψηφιστε με στον ομιλο μου
ε τότε να στείλουμε Τζώνυ για ευθανασία ώστε να παρει τη θέση του ο Λίλας σαν α επιλαχών
το ίδιο,αν και μου είσαι πολύ συμπαθήςοπαδοι του λιλα ψηφιστε με στον ομιλο μου
Να προσεχουμε ομως την ανασταση δικαιων και αδικων μην μας χαλάσει τα σχεδια.
Στρέβλωση της δημοκρατίας το αποτέλεσμα τούτοBOUEFA
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
OMILOS A ΨΗΦΟΙ
1 px75 178
2 Jhonny64 158
--------------------------------
3 Λιλα 151
4 n.smirni76 138
5 Εκλεκτικός 104
6 zeljko 37
7 giasou 35
8 ADMIRAL GR 33
SYNOLO 834
MELH 366
AVERAGE 2,28
πρόεδρε μόλις σε ψήφησαΤο εχει αναγκη τυπε... μην ξεχναμε και τον αποκι...
μιλα μας για τις σκεψεις σου τυπε :S :S :SΣτρέβλωση της δημοκρατίας το αποτέλεσμα τούτο
Τύπε εγώ Λιλά ψήφισα και είμαι περήφανος για την ψήφο μου. Άλλοι πρέπει να ντρέπονται για τις ψηφους και τους κλώνους τους.μιλα μας για τις σκεψεις σου τυπε :S :S :S
Στρέβλωση της δημοκρατίας το αποτέλεσμα τούτο
ΜΕ ΤΟ ΒΑΝΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΣ?Γιατί τυπε; επειδή είχαμε ανατροπή;
Τύπε εγώ Λιλά ψήφισα και είμαι περήφανος για την ψήφο μου. Άλλοι πρέπει να ντρέπονται για τις ψηφους και τους κλώνους τους.
Θεωρώ ότι η διαδικασία ήταν απολύτως διαβλητή.
ΜΕ ΤΟ ΒΑΝΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΣ?
Τύπε καταρχάς θεωρώ αδιανόητο ο Λιλας να έμεινε απέξω. Φαντάσου αύριο να μείνει η Αργεντινή του Μέσι εκτός Μουντιάλ. Κάτι τέτοιο συνέβη και εδώ.Γιατί τυπε; επειδή είχαμε ανατροπή;
Για ποιο λογο; Για να κανουμε την χαρη στον βανακια που αποκλειστηκε ο λιλας για τον τζοννυ;
ΠΕΣΤΑ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΕΤύπε καταρχάς θεωρώ αδιανόητο ο Λιλας να έμεινε απέξω. Φαντάσου αύριο να μείνει η Αργεντινή του Μέσι εκτός Μουντιάλ. Κάτι τέτοιο συνέβη και εδώ.
Δεύτερον, ακούγονται πολλά για κλώνους με ΑΙ όπου θα παίρνουν μονοι τους αποφάσεις και αλλα τέτοια.
Γενικά, οι ηλεκτρονικές ψηφοφορίες δεν ειναι αξιόπιστες πιστεύω. Είναι καλές για λιγότερο σοβαρά θεάματα όπως π.χ. Survivor όχι για εδώ.
ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΊς ΈΧΩ ΤΟ ΠΌΝΟ ΜΟΥρε μαστορα εγω στηριζα την αρχιπ@@στρα μεχρι τελους
γιατι εισαι κακος
ο αρχινοθειας φταιει που μηδενισε 2 φορες την ψηφοφορια ενω ο λιλας ηταν πρωτος
τοσες φορες εκραξα τον αρχινοθεια γιαυτο