loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
μμμμ αυτο σαν απειλή μου φάνηκε. Τρέμω ολόκληρος.ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΛΑΦΙΝΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ(sorry αυτό σε πρόδωσε πιτσουνάκι μου)
μμμμ αυτο σαν απειλή μου φάνηκε. Τρέμω ολόκληρος.ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΛΑΦΙΝΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ(sorry αυτό σε πρόδωσε πιτσουνάκι μου)
Πιθανον να υπαρχουν μεγάλα συμφέροντα.....
κερδίσει τον τίτλο του Επιτίμου (χρησίμου) Μαλάκα του σάη.....
Επιτέλους...
Ετοιμασου για μπαλίτσα.....
Γιατί επέλεξες να παίξεις μπαλίτσα στον όμιλο B της Δ/κσης...?
ΟΜΙΛΟΣ B
antisthenis
ZeroTolerance
stekas72
barock
tramountana
apoc
Ampelales
Mexikanos_
Τι να κανουμε, εκει έπεσα βάση της καταταξής μου...
η παραγκα δουλεψε φουλ για να βγαλει και τον Εκλεκτικο,μαζι με μενα και καποιους αλλους στους ομιλους και γιατιοχι και πρωτους.εχουν γνωση οι φυλακες.οποιος εχει το θαρρος της γνωμης του να βγει και να πει οτι 'τυπε Νασο η ταδε,εισαι μαλακας για αυτο και αυτον τον λογο'.περιμενω :S :S :Sενταξει ρε στεκα
πλακα πλακα ο διαγωνισμος
αλλα πως γινεται ρε μαστορα ο εκλεκτικος να μπαινει μια βδομαδα πριν
να μπαινει σε ομιλο 4ος
να μηδενιζεται 2 φορες ο διαγωνισμος ενω ηταν πρωτος ο λιλακος
και στην τριτη που προηγειται - αληθεια πως; - να κυλανε ολα "ομαλα";
δεν θα απαντησεις το ξερω αλλα θα σε ρωταω μεχρι να δωσεις απαντηση
αυτη ρε μαστορα δεν ειναι νοθεια ειναι απατη
Δεν ξερω τι εγινε περυσι και προπερσυ αλλα φετος ειναι ξεκαθαρο τι γινεται ακομα και στον πιο ασχετο...ο ολος διαγωνισμος ειναι μια παρωδια σε ολα τα επιπεδα απο τη διοργανωση μεχρι τους συμμετεχοντες.Καλυτερα να αλλαξει η BAROUFA τον τιτλο σε Μιστερ Κλωνοποιος 2017 να ειναι και πιο αντιπροσωπευτικος...
Παλι τα ιδια θα λεμε; δε βγαζει νοημα τυπε. Και για σενα αν θες τη προσωπικη μου γνωμη και για αλλα αξιολογα ατομα που ανεφερες. Η εξηγηση που δινω εγω ειναι οτι προκειται για ψηφους προερχομενες απο ασχετους με το αντικειμενο του σαιτ, που δε γαμανε ουτε με αιτηση η για αδερφες. Τουρλου τουρλου.η παραγκα δουλεψε φουλ για να βγαλει και τον Εκλεκτικο,μαζι με μενα και καποιους αλλους στους ομιλους και γιατιοχι και πρωτους.εχουν γνωση οι φυλακες.οποιος εχει τα θαρρος της γνωμης του να βγει και να πει οτι 'τυπε Νασο η ταδε,εισαι μαλακας για αυτο και αυτον τον λογο'.περιμενω :S :S :S
η για κομπλεξες που νομιζουν οτι η πιατσα τους ανηκει και τους ενοχλει αφανταστα καποιος να εχει καλυτερο τροπο γραφης απο τον δικο τους ;) :S :S :SΠαλι τα ιδια θα λεμε; δε βγαζει νοημα τυπε. Και για σενα αν θες τη προσωπικη μου γνωμη και για αλλα αξιολογα ατομα που ανεφερες. Η εξηγηση που δινω εγω ειναι οτι προκειται για ψηφους προερχομενες απο ασχετους με το αντικειμενο του σαιτ, που δε γαμανε ουτε με αιτηση η για αδερφες. Τουρλου τουρλου.
Καλα εκει παμε για αλλες καταστασεις. Οπως και για κλωνους. Δε χρειαζεται να λεμε τα αυτονοητα, οτι ενας μαντραχαλος μπορει να καθεται να φτιαχνει και να ασχολειται συνεχεια με τη δημιουργια κλωνων.η για κομπλεξες που νομιζουν οτι η πιατσα τους ανηκει και τους ενοχλει αφανταστα καποιος να εχει καλυτερο τροπο γραφης απο τον δικο τους ;) :S :S :S
πως χαρακτηριζεται λοιπον ενας τυπος 30,40,50 ετων που ολη μερα καθεται και φτιαχνει κλωνουςΚαλα εκει παμε για αλλες καταστασεις. Οπως και για κλωνους. Δε χρειαζεται να λεμε τα αυτονοητα, οτι ενας μαντραχαλος μπορει να καθεται να φτιαχνει και να ασχολειται συνεχεια με τη δημιουργια κλωνων.
Διχασμενη προσωπικοτητα..;;πως χαρακτηριζεται λοιπον ενας τυπος 30,40,50 ετων που ολη μερα καθεται και φτιαχνει κλωνους:S :S :S
ετσι ακριβως τυπε :S :S :SΔιχασμενη προσωπικοτητα..;;![]()