stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.571
- Πόντοι
- 566
δεν παει το μαυαλο σου πουθενα τυπε; :S :S :S
Λιλα, pussy wagon, Ampelales, Digweed.... αυτους θεωρω υποπτους νασο....
δεν παει το μαυαλο σου πουθενα τυπε; :S :S :S
2 στα 4 μεσα εισαι τυπε :S :S :SΛιλα, pussy wagon, Ampelales, Digweed.... αυτους θεωρω υποπτους νασο....
Στη Μαδριτη που βρισκομαι για πορνοεκδρομη, ειδα σημερα στο μουσειο Reina Sofia,οτι ενα απο τα καλυτερα εργα του,θωρειται το "The Great Masturbator" του Salvador Dalí,που σε μεταφραση ειναι "Ο μεγαλος μαλακας".
Προτεινω λοιπον οποιος ανακυρηχθει "μιστερ μαλακας bourdela.com" για το 2017,να παρει για avatar αυτο το φημισμενο εργο του Νταλι, το οποιο θα παραδοθει τιμης ενεκεν στον επομενο "μιστερ μαλακας".
ειδες και Γκουερνικα τυπε;προφανωςΣτη Μαδριτη που βρισκομαι για πορνοεκδρομη, ειδα σημερα στο μουσειο Reina Sofia,οτι ενα απο τα καλυτερα εργα του,θωρειται το "The Great Masturbator" του Salvador Dalí,που σε μεταφραση ειναι "Ο μεγαλος μαλακας".
Προτεινω λοιπον οποιος ανακυρηχθει "μιστερ μαλακας bourdela.com" για το 2017,να παρει για avatar αυτο το φημισμενο εργο του Νταλι, το οποιο θα παραδοθει τιμης ενεκεν στον επομενο "μιστερ μαλακας".
ειδες και Γκουερνικα τυπε;προφανως![]()
![]()
![]()
Στη Μαδριτη που βρισκομαι για πορνοεκδρομη, ειδα σημερα στο μουσειο Reina Sofia....
Τυπε για δωσε μια συντομη ανταποκριση....
Ειχα παει Μαδριτη πριν καποια χρόνια, οι ισπανιδες παντως δεν ελεγαν και πολλά... εχει αλλάξει η κατάσταση?
Τυπε για δωσε μια συντομη ανταποκριση....
Ειχα παει Μαδριτη πριν καποια χρόνια, οι ισπανιδες παντως δεν ελεγαν και πολλά... εχει αλλάξει η κατάσταση?
Εχω την εντυπωση οτι ο πικερ ζαχαρωνει τη γυναικα του στεκα... :S
Τυπε μου σκετη απογοητευση..Μπαζα τριτης και τεταρτης κατηγοριας,χοντροκωλες αβυζες και ντυμενες σαν γυφτισες..Αυριο παω Βαρκελωνη,ελπιζω ναναι καλυτερα..
:-
2 στα 4 μεσα εισαι τυπε :S :S :S
Ναι φηφισα το κλωνο μου τον Ampelale για να μη βγει ο αλλος κλωνος μου που ναι στη λιστα.. χαχαχα τσακαλος εισαι Στεκα
Αν εκανα λαθος να με ψηφίσεις τυπε...![]()
αμπελαλε λιλα και εμενα ψηφισε