Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ειστε φιλαρακια ?
Γιατι είμαι εγω ψωνιο ρε τυπε?
Ειστε φιλαρακια ?
Ειναι αληθεια οτι ο Bouefas πηρε θεση υπερ καποιων υποψηφιων κι αυτο κανει τον θεσμο αναξιοπιστο. Νομιζω πως του χρονου τη διοργανωση πρεπει να αναλαβει μια "επιτροπη σοφων" του site για να διατηρησει ο θεσμος την αιγλη και την αξιοπιστια του.
Γιατι είμαι εγω ψωνιο ρε τυπε?
Με τον Εκτορ λεω, γινατε φιλαρακια ?
την επιτροπη των σοφων θα απαρτιζεται απο τον λιλα τον ιπποτη69 τον ηλιαδη και τον νικολκροςΗ επιτροπή σοφων λες να έχει και τον αβράμη μέσα τυπε
παντως εγω τα ειχα πει στον ΜΠΟΥΕΦΑ αρκετα ποστ πιο πριν ότι αμα δε βγάλει την πιστοποιηση από τους επιθεωρητες εδώ να είναι διαθεσιμη στα μελη να την βλέπουν ολο τέτοια προβλήματα θα έχει αλλα δε με ακουσε θεωρει ότι είμαι μλκας ακομα και αν δεν προκριθηκα οκκκκ νο προμπ νο στρεες εγω να βοηθησω ηθελα.
την επιτροπη των σοφων θα απαρτιζεται απο τον λιλα τον ιπποτη69 τον ηλιαδη και τον νικολκρος
Τύπε τι παίζει με την BOUEFA ??
Υπάρχει διαβλητότητα στο διαγωνισμό ??
Δεν πιστεύω να βάζεις κλωνάρια να ψηφίσουν τον κωστάκη για να βγει πρώτος ??
Καμια διαβλητότητα τυπε.
Φαντάσου ότι η ΝΔ ζήτησε την τεχνική βοήθεια της BOUEFA μετά το φιασκο της 22/11.
Τα κλωναρια κόβωνται στο anticloning control, ενώ οι Bouefa Reitzers συλαμβάνουν οποιοδηποτε παραβάτη των κανονισμών.
Ειναι αληθεια οτι ο Bouefas πηρε θεση υπερ καποιων υποψηφιων κι αυτο κανει τον θεσμο αναξιοπιστο. Νομιζω πως του χρονου τη διοργανωση πρεπει να αναλαβει μια "επιτροπη σοφων" του site για να διατηρησει ο θεσμος την αιγλη και την αξιοπιστια του.
εσυ τυπε με ποσα κλωναρια ψηφισες τον κωστακη?Καμια διαβλητότητα τυπε.
Φαντάσου ότι η ΝΔ ζήτησε την τεχνική βοήθεια της BOUEFA μετά το φιασκο της 22/11.
Τα κλωναρια κόβωνται στο anticloning control, ενώ οι Bouefa Reitzers συλαμβάνουν οποιοδηποτε παραβάτη των κανονισμών.
Καμια διαβλητότητα τυπε.
Η επιτροπή σοφων λες να έχει και τον αβράμη μέσα τυπε
παντως εγω τα ειχα πει στον ΜΠΟΥΕΦΑ αρκετα ποστ πιο πριν ότι αμα δε βγάλει την πιστοποιηση από τους επιθεωρητες εδώ να είναι διαθεσιμη στα μελη να την βλέπουν ολο τέτοια προβλήματα θα έχει αλλα δε με ακουσε θεωρει ότι είμαι μλκας ακομα και αν δεν προκριθηκα οκκκκ νο προμπ νο στρεες εγω να βοηθησω ηθελα.
εσυ τυπε με ποσα κλωναρια ψηφισες τον κωστακη?
Εάν τελικά επικρατήσει ο κωστάκης τότε το ψάρι θα βρωμάει από τα χείλη τύπε.
Θα επιβεβαιωθούν οι όποιες αμφιβολίες έχουν οι ψηφοφόροι / πυρφόροι της BOUEFA και ενδεχομένως να αντιδράσουν βιαίως.
Το επιπεδο των αγώνων ανεβηκε με την Bouefa, διοργανώθηκαν αγώνες με ενδιαφέρον, αξιοπιστία και πολύ θέαμα.
Στην Bouefa υπάρχουν εγκριτοι και αμερόλυπτοι σύμβουλοι που γνωρίζουν τον θεσμό ενώ υπάρχει άψογη συνεργασία με την διοίκηση του site.
Θα αντιδρασουν οι μυστες ή οι πυρφόροι τυπε; Τελικά θα επικρατήσει όπως πάντα ο καλύτερος, δεν ξερουμε ποιός θα είναι...
Υπαρχουν παραπονα και σοβαρες καταγγελιες κατα της Bouefa. Το site βραζει, πολλα μελη ειναι απογοητευμενα με τη φετινη διοργανωση. Και για να σου το πω στα ισια κι ας θυμωσεις, υπαρχουν πολλοι που ζητουν να "καμωμεν επαναστασις" και να αναλαβουμε να σωσουμε το κυρος του θεσμου του Mr Μαλακα. Απλα δεν εχει βρεθει αυτος που θα ηγηθει ενος τετοιου εγχειρηματος.
Το νου σου, oι Μπολντοτυποι αυξανονται και σε λιγο δεν θα μπορει να τους ελεγξει κανης.
και ο αχαχουχας στους μπολντοτυπους ανηκει?Το κινημα των μπολντοτυπων σιγα σιγα θα καθιερώσει νεα ταξη πραγματων στο σάιτ. ;)
Υπαρχουν παραπονα και σοβαρες καταγγελιες κατα της Bouefa. Το site βραζει, πολλα μελη ειναι απογοητευμενα με τη φετινη διοργανωση. Και για να σου το πω στα ισια κι ας θυμωσεις, υπαρχουν πολλοι που ζητουν να "καμωμεν επαναστασις" και να αναλαβουμε να σωσουμε το κυρος του θεσμου του Mr Μαλακα. Απλα δεν εχει βρεθει αυτος που θα ηγηθει ενος τετοιου εγχειρηματος.
Το νου σου, oι Μπολντοτυποι αυξανονται και σε λιγο δεν θα μπορει να τους ελεγξει κανης.
Διαπιστώνω μία καθολική συμπάθεια προς το πρόσωπο του κωστάκης27 τύπε αν και σε αυτές τις περιπτώσεις ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.
Μπορεί να είναι "κάλπικη" και να του την ρίξουν πούστικα.
Θα δείξει πάντως. Θα σεβαστούμε το όποιο αποτέλεσμα και μακάρι να κερδίσει ο καλύτερος