Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2015

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιόν/α επιλέγετε για Mister Malaka bourdela.com 2015?

• billy13

Ψήφοι: 102 56,4%
  • Picker

Ψήφοι: 79 43,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    181
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686

κοιτα εδώ ποσο καλος είναι στις θετικες επιστημες ο βολταιρος :coffee:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Από εκεί φαίνεται η ασχετίλα του !

Ενα αυτοκίνητο , μέχρι να να αποκτήσει
την επιθυμητή ταχύτητα π.χ. 80 χλμ , αναγκαστικά σε κάποια
χρονική στιγμή θα έχει τη  ζητούμενη μικρότερη ταχύτητα ,π.χ.  60 χλμ
Δηλαδή η συνάρτηση είναι ΣΥΝΕΧΗΣ.

Εκτός αν είχε αποκτήσει την ταχύτητα πριν διανύσει το  διάστημα.
Αφού όμως άλλαξε πορεία , η ταχύτητα θα έγινε μηδεν
πριν αλλάξει κατευθυνση , και έτσι θα ισχύσεει το πιο πάνω, δηλαδή
πριν αποκτήσει την επιθυμητή ταχύτητα ,σε κάποια στιγμή
θα είχε την ζητούμενη μικρότερη ταχύτητα .

Αυτό είναι και θεμελιώδες θεώρημα του Διαφορικού Λογισμού.
Δλδ,αν η συνάρτηση είναι συνεχής , τότε
η παράγωγος θα λάβει όλες τις τιμές που υπάρχουν
στο διάστημα που ορίζεται με άκρα τις τιμές της παραγώγου
στα άκρα του διαστηματος που οριζεται η συνάρτηση .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Τύπε λαδάκη η 2η φωτό δεν είναι λιμενικό  :S :S,είναι ελλεινίδα του πν  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:.Λογικά τώρα θα είναι έγκυος από κάποιον σάπιο πιρφόρο του ναυτικού που θα του τρώει τα λεφτά και θα τον ξεφτιλίζει όπου βρεθεί  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Tουλάχιστον αυτή η μαλακία του πουστρο-στέκα έχει το θετικό ότι ξεχωρίζουν οι μύστες από τους πιρφόρους  :birdman: :birdman: :rockon: :rockon: που ξεφτιλίζονται και στο ίδιο τους το θρεντ.Στη φάπα θα σας έχω μια ζωή πιρφόροι και κλωνάρια  :orchestra: :2funny: :2funny:

Πρεπει να κανεις δηλώσεις kostakis27, η μαλακία σου δεν περνα απαρατήρητη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τύπε λαδάκη η 2η φωτό δεν είναι λιμενικό  :S :S,είναι ελλεινίδα του πν  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:.Λογικά τώρα θα είναι έγκυος από κάποιον σάπιο πιρφόρο του ναυτικού που θα του τρώει τα λεφτά και θα τον ξεφτιλίζει όπου βρεθεί  :2funny: :2funny: :2funny:

Ενώ ο kostakis27 με ενα δεκαρικο και κατι ψηλά τρωει την πουράτζα. :2funny: :2funny: :2funny:

Xθες βράδι κατά τις 01:30 έκανα μια απαξιωτική βόλτα στη Λιοσίων  :rockon: :rockon:,ο καιρός ήταν ιδανικός για μπουρδελότσαρκα και είχα τεράστια ανάγκη μια καινούρια σκληρή πουράτζα.Μπαίνοντας στο Λιοσίων 76β που είχα πολύ καιρό να πετύχω ανοιχτό,ο δροσερός τσάτσος μου παρουσίασε την σιτεμένη όλγα,μια πουράτζα γύρω στα 50 με κοντό καροτί μαλλί,ωραία πεσμένα 2,5αρια βυζιά,σπασμένο πρόσωπο και σώμα με πιασίματα.Φορούσε ένα κόκκινο φορεματάκι και με κοίταξε μ'ένα λάγνο βλέμμα λέγοντάς μου πως δεν θα το μετανιώσω  ;) ;).Έδωσα ένα δεκάρικο και ότι ψιλά είχα και πέρασα στο δωμάτιο.Ο χώρος είναι πολύ κυριλέ για τα δεδομένα της περιοχής.Μετά από λίγο έρχεται και η πουράτζα.Γδύνεται και αρχίζει να με χαιδεύει αισθησιακά.Έχω καυλώσει απίστευτα και ξεκινάω να γλείφω με μανία τα βυζιά της και να χουφτώνω την κωλάρα της.Μετά με ξαπλώνει και αρχίζει να με γλείφει αυτή σε όλο το κορμί μέχρι τις πατούσες  :grin: :grin:.Αφού μου καραμελώνει τις μπάλες ξεκινάει ένα βαθύ λαρυγγωτό τσιμπούκι το οποίο ήταν αργό και απολαυστικό.Την παίρνω αγκαλιά και την γλείφω στον λαιμό ενώ τον έτριβα ακα στην μουνάρα της.Αν και φαινόταν αρκετά ρομαντική δεν με άφησε να της τον χώσω έτσι  :S :S,ίσως επειδή ήταν η πρώτη μας φορά.Πέρασμα καπότας και σκίσιμο στο πλάι,ενώ μου έγλειφε τα δάχτυλα.Γύρισμα στα 4 και σφυροκόπημα μέχρι να καταθέσω.Αράξαμε για λίγο μετά στο κρεβάτι και μου έλεγε πόσο της αρέσει να την γαμάνε πιτσιρικάδες :orchestra:.Δυστυχώς δεν παίχτηκαν ρομαντικά γλωσσόφιλα τα οποία είχα τεράστια ανάγκη αλλά πιστεύω την επόμενη φορά θα είναι πολύ πιο ρομαντική :hi:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Ενώ ο kostakis27 με ενα δεκαρικο και κατι ψηλά τρωει την πουράτζα. :2funny: :2funny: :2funny:

Έτσι ρε πιρφόρε,αυτή είναι η διαφορά μας,εγώ γουστάρω να γαμάω με 10ρικα και ψιλά κι εσύ γουστάρεις να σε στραπονάρουν κωλ-γκερλ με 200ευρα  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
ειναι πισοπορτακιας ο στεκας? :think:

Ναι μύστη και έχει δηλώσει ότι γουστάρει να τον στραπονάρουν μόνο κωλ-γκερλ  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:.Πιάτσα δεν κατεβαίνει ποτέ του,σε μπουρδέλο δεν πατάει και μετά θέλει να κάνει και ψηφοφορίες για μίστερ μαλάκας  :jerking: :jerking: :jerking: :tickedoff: :headbang:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
ειναι πισοπορτακιας ο στεκας? :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αφού έχει γεννηθεί στην Αυστραλία και
δεν παει τώρα με την κρίση
ενώ η Αυστραλία και λεφτά εχει και μουναρες..

australian-girl_world-cup-2014-top10.jpg

photographer_uploaded_1_6_1355489804_2012.jpg

λετε ο Στέκας ...να ... :effemine:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ναι μύστη και έχει δηλώσει ότι γουστάρει να τον στραπονάρουν μόνο κωλ-γκερλ  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:.Πιάτσα δεν κατεβαίνει ποτέ του,σε μπουρδέλο δεν πατάει και μετά θέλει να κάνει και ψηφοφορίες για μίστερ μαλάκας  :jerking: :jerking: :jerking: :tickedoff: :headbang:
κατι για στεκες ειχα ακουσει οτι ειναι καλος στο γαλλικο

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Έτσι ρε πιρφόρε,αυτή είναι η διαφορά μας,εγώ γουστάρω να γαμάω με 10ρικα και ψιλά κι εσύ γουστάρεις να σε στραπονάρουν κωλ-γκερλ με 200ευρα  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:

:fuck1: :fuck1: :fuck1: τα καλύτερα μουνια και εσυ τις πατσαβούρες  :jerking: :jerking: :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Μιλα για παρτη σου kostakis27  :gay:, εσυ με τα πακια στο μεταξουργείο και εγω με μουνάρες  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Λαλακι τα εχουμε πει αυτά, μια χαρα περνάω εδώ, αν γαμηθούν όλα τοτε θα φυγω. :birdman:

Επισκέπτης
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
o kostakis ειναι καλτ γιαυτο πηγαινει μεταξουργειο...εσυ αμφιβαλλω αμα εχεις παει ποτε με γυναικα επι πληρωμη απλα ειδες φως και μπηκες στο σαιτ  :s&m_1:

Καλά κρασιά, επεσες μεσα τυπε... :jerking:

Ο kostakis είναι ο  μαλακας που θελει ρομαντζο με τανες, αφου τελειωσουν τα πακια ερχεται η σειρά του  :2funny: :2funny: :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σε αυτον τον ομιλο θα χασουμε γιατι συνηθως αυτοι που ψηφιζω βγαινουν, αν και στον προηγουμενο ζοριστηκε και βγηκε δευτερος  :2funny: :2funny:
δεν ψηφιζουμε κωστακη πιρφοροι κλωναρια τραμπουκα θελετε μου φαινεται γλιτσες :wanker: :wanker:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για όλα αυτά τα περιστατικα ευθυνεται ο αςς καβλος ο οποιος μπαινει εδώ μεσα και προσπαθει να κανει φασαρίες και βαζει τα μελη μεταξυ τους να τσακώνονται εχω αναφερει το θεμα στους συντονιστες να φάει μπαν αρκετες φορές λαδάκη και οι λοιποι οποτε βλέπετε μηνυματα του προσβλητικα καντε του αναφορές αυτος σας βαζει σε φασαρίες δεν το βλέπετε???????

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το θρεντ αυτό είναι για χαβαλέ και για να γελάσουμε αλλα υπάρχουν μελη που θελουν να δηλητηριάσουν αυτή την ατμοσφαιρα εγω προσωπικα κανω έκκληση σε ολους να συνεργαστούμε να αρχισουν οι αναφορές μπας και απαλαχθουμε από τον ενοχλητικό. Οποιος θέλει κοινο μέτωπο  :ak: :ak:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Το θρεντ αυτό είναι για χαβαλέ και για να γελάσουμε αλλα υπάρχουν μελη που θελουν να δηλητηριάσουν αυτή την ατμοσφαιρα εγω προσωπικα κανω έκκληση σε ολους να συνεργαστούμε να αρχισουν οι αναφορές μπας και απαλαχθουμε από τον ενοχλητικό. Οποιος θέλει κοινο μέτωπο  :ak: :ak:
παλια στην τσατ εποχη ειχε μπει ένα προφιλ το οποιο μιλαγε με υφος πανα/ νικ07 κτλ και εβριζε μανες ευχοταν θανατους και κατι ακραια πραγματα στη ροχαλα και αλλα μελη

τοτε ειχες κατηγορηθει ότι ηταν κλωνος σου

μηπως είσαι εσυ πισω απ όλα αυτά τα προφιλ?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom