Επισκέπτης
Ωραια αλλά και παλι δεν αντιλαμβανομαι πως βγαινει πρωτος καποιος που η πλειοψηφια των μελων δεν τον γνωριζει καν.
Τι λες ρε φίλε τώρα; Από τους πιο γνωστούς είναι ο billy13. Απλά εσύ και κάποιοι άλλοι δεν ασχολείστε με τα μπουρδέλα.
Ωραια αλλά και παλι δεν αντιλαμβανομαι πως βγαινει πρωτος καποιος που η πλειοψηφια των μελων δεν τον γνωριζει καν.
Ναι σωστα, εμεις ειμαστε του κατηχητικου.Τι λες ρε φίλε τώρα; Από τους πιο γνωστούς είναι ο billy13. Απλά εσύ και κάποιοι άλλοι δεν ασχολείστε με τα μπουρδέλα.
Ναι σωστα, εμεις ειμαστε του κατηχητικου.
Καλώς...Μαλακίες λες και το ξέρεις.
Η Ημερήσια Ενημέρωση για Μπουρδέλα, είναι η κορωνίδα εδώ μέσα.
Έχει τρομερή θέαση.
Δεν χρειάζεται να έχεις άχτι έναν ψεύτη, που άλλα βλέπει κι άλλα γράφει.
Αν έχεις αρχίδια και αξίες στη ζωή σου τον απαξιώνεις.
Και να 'ταν ο μόνος εδώ μέσα.
:-
Ακομη κι ετσι να ειναι, οπως βλεπεις δεν το γνωριζουν πολλοι.
Και αναρωτιουνται πώς βγαινει πρωτος.
Συνεπως, ποιοι τον ψηφιζουν? Αυτοι που γνωριζουν το θεμα. Εγω ας πουμε ΔΕΝ το γνωριζω, οπως και πολλα αλλα μελη.
Το θεμα ειναι, ποσους κλωνους εχουν φτιαξει αυτοι που τον εχουν αχτι?
Εσυ εισαι υπερ του Μπιλυ δηλαδη? Δεν ξερω, ρωταω.Αυτό μόνο η κουλή στέκα το ξέρει και το περηφανεύεται
Εσυ εισαι υπερ του Μπιλυ δηλαδη? Δεν ξερω, ρωταω.
Ακομη κι ετσι να ειναι, οπως βλεπεις δεν το γνωριζουν πολλοι.
Και αναρωτιουνται πώς βγαινει πρωτος.
Συνεπως, ποιοι τον ψηφιζουν? Αυτοι που γνωριζουν το θεμα. Εγω ας πουμε ΔΕΝ το γνωριζω, οπως και πολλα αλλα μελη.
Το θεμα ειναι, ποσους κλωνους εχουν φτιαξει αυτοι που τον εχουν αχτι?
Αυτό μόνο η κουλή στέκα το ξέρει και το περηφανεύεται
Φυσικά και είμαι υπερ του μπίλυ ο οποίος δεν θα έπρεπε να είναι καν στην λίστα αν σκεφτείς πόσοι τελειωμένοι πιρφόροι έχουν σκάσει μύτη στο σάιτ .Οι πραγματικοί μαλάκες φρόντισαν να μείνουν στην απ'έξω και σ αυτό θα συμφωνήσουν όλοι οι μύστες που διαβάζουν αυτό το φόρουμ .
Από ότι βλέπω, η νίκη του BILLY13 είναι μονόδρομος
Εγώ πάντως ψήφισα Boldemort και master21. Ο billy13 είναι καλό παιδί, η μόνη μαλακία του είναι που κάνει παρέα με τον Dude007.
Αυτά θα τα έλεγε ΜΟΝΟ κάποιος που είναι ερωτευμένος με τσούρκα του Μεταξουργείου