stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.541
- Πόντοι
- 566
Ειδες πώς ξετσουτσουνιασε τωρα που δεν περασε στους 16??????????
Ολοι κρινονται αλεξ... ο τζονυς εκανε την παπια αρκετο καιρό...
Ειδες πώς ξετσουτσουνιασε τωρα που δεν περασε στους 16??????????
Με ψηφισες δλδ?
Στα προκριματικα?ειμαι υπο σκεψη
ειμαι υπο σκεψη
Στα προκριματικα?
Ούτε εγω εσενα.
Ούτε εγω εσενα.
καλα μην ζορίζεσαι...
Συνεχιζουμε να ψηφίζουμε τον αγαπημενο μας μαλακα
Ποιος ειναι αυτος billy13 που σαρωσε τα προκριματικα και τωρα σαρωνει στον ομιλο του?
σαν την δανια το 92 που πηρε το ευρω ειναι απο το πουθενα παει να σηκωσει την κουπα
παντως εχει κριθει ηδη το αποτελεσμα οποτε θα μπορουσαμε να παμε στον επομενο ομιλο
εδω δεν εχει αλλο νοημα
Τυπε, η φιλεναδα μας (σε αυτακια) απο την ωρα που κριθηκε το αποτελεσμα, ξετσουτσουνιασε, απο χαρα αραγε ή απο τσατιλα???
τι ποιος ειναι;ο πιο μαλακας του φορουμ.με ενα σωρο παραπλανητικες και άχρηστες 'ενημερώσεις ' και χίλιες μυριες παπαριες.Ποιος ειναι αυτος billy13 που σαρωσε τα προκριματικα και τωρα σαρωνει στον ομιλο του?
σαν την δανια το 92 που πηρε το ευρω ειναι απο το πουθενα παει να σηκωσει την κουπα
παντως εχει κριθει ηδη το αποτελεσμα οποτε θα μπορουσαμε να παμε στον επομενο ομιλο
εδω δεν εχει αλλο νοημα
Ακομη κι ετσι να ειναι, οπως βλεπεις δεν το γνωριζουν πολλοι.τι ποιος ειναι;ο πιο μαλακας του φορουμ.με ενα σωρο παραπλανητικες και άχρηστες 'ενημερώσεις ' και χίλιες μυριες παπαριες.
Ακομη κι ετσι να ειναι, οπως βλεπεις δεν το γνωριζουν πολλοι.
Και αναρωτιουνται πώς βγαινει πρωτος.
Συνεπως, ποιοι τον ψηφιζουν? Αυτοι που γνωριζουν το θεμα. Εγω ας πουμε ΔΕΝ το γνωριζω, οπως και πολλα αλλα μελη.
Το θεμα ειναι, ποσους κλωνους εχουν φτιαξει αυτοι που τον εχουν αχτι?
Ωραια αλλά και παλι δεν αντιλαμβανομαι πως βγαινει πρωτος καποιος που η πλειοψηφια των μελων δεν τον γνωριζει καν.Δεν χρειάζεται να έχεις άχτι έναν ψεύτη, που άλλα βλέπει κι άλλα γράφει.
Αν έχεις αρχίδια και αξίες στη ζωή σου τον απαξιώνεις.
Και να 'ταν ο μόνος εδώ μέσα.
:-