Επισκέπτης
ενας αχρηστος εισαι παρακμιακκκουλαααα σε κανανε καλα εδω μεα οι αλλοι
Γεια σε όλους. Ενημερώνομαι εδώ και κάποιους μήνες από το σιτε άλλα δεν είχα μπει στη διαδικασία να γραφτώ! Μήπως ξέρεις κάποιος αν κάποια κοπέλα στη Φυλής τα παίρνει στο πρόσωπο ? Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας και πάλι.
Γεια σε ολους διαβαζα εδω και μερες αυτλα που εγραφε το μελος παρακμιακοσ και αν και επειδη μενω εκτος αθηνων φοβαμαι μην φαω φολα και δεν περασω καλα και σιχαινομαι και το μεταξουργείο τελικα περασ; Με την κορινα. Της εδωσα 60 ευρω και μια κολωνια εσκαντα. Με αφησε να την παρω χωρίς προφυλαξη και οτνα κοντευα να τελειωσω κα πηγα να τραβηχτω μου φωναξε μη το θελω μεσα και τελειωσα μεσα της. Εγω αγχωθηκα αυτη οχι τελος παντων περασα ωραθα ευχαριστω παρακμιακε
μετα απο τοσα χρονια στο σιτε ηθρε η κουλαπαρακμουλα να νικησει τονε billy13 ;;;;;
[size=29pt]ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ !!![/size]βρε τσαρλατανε αρκουδιαρι τζουνιθ τονε κωδικο μου τονεφτιαξε ο ξαδερφος μου και μου τον εβαλε και εχει βαλει και τον αλαμπουρνεζικο τον τιτλο νταρκ αβετζε ξυπνα λιγο μπουνταλα
[size=29pt]ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ !!![/size]
[size=11pt]Πάρε τα αρχίδια μου τώρα μαλάκα !!!
Πάρε μια διαγραφή για να μάθεις να γράφεις με το κανονικό σου προφίλ!
[/size]
billy14...
... υποσχέσου μου ότι θα έχεις τα μάτια σου 14!
4 τελειωμένα γαμήσια την εβδομάδα με 40 ευρώ. Θα σας τσακίσω. Βγάλτε με και Μίστερ Μαλάκα του 2016. Τιμή μου θα είναι. :-*
Κακώς χάθηκε ο Βilly13 επειδή κάποιοι μαλάκες τον ψήφισαν για Μίστερ Μαλάκα. Εγώ δεν καταλαβαίνω από τέτοια. :-*
Ποιος σκατα ειναι αυτος ο Billy13 που παίζει σε ολα τα θρεντ?
ενας που του μαυριζαν συνεχως τις κριτικες αδικα και το ειδε συτο ο αντμιν που εκλαιγε στα θρεντ και εκανε το μαυρισμα επωνυμο εκτοτε και μετα μπηκε ο ντουντ που παλια τον λεγανε και μπεβερλυ και εβριζε κατι αλλα παιδια και ο μπιλυς ηταν παντα στο πλευρο του γιατι ετσι πρεπει να υποστηριζουμε παντα τους αδυνατους και μετα εγινε μπαν ο ντουντ και εμεινε ο μπιλυς και πηρε και πρωταθλημα μαλακιας 2016 αλλα μαλλον ηταν στημενο για το στοιχημα και μετα αποχωρησε οπως ολοι αηδιασμενος απο το σαιτ αλλα θα επιστρεψει καποτε κι αυτος οπως ο witch king of angmar στην μινας μοργκουλ και απο κει θα ξυνει τα αρχιδια του κοιταζοντας τον μαβερικ να τρωει προβειο κοντοσουβλι στην στοα και παλι με χρονια με καιρους παλι μαλακας θα ναι....αιωνια του η μνημη του αξιομακαριστου και αειμνηστου αδελφου ημωνΠοιος σκατα ειναι αυτος ο Billy13 που παίζει σε ολα τα θρεντ?