Παράκμα, θα νομίζουν ότι σε βάζω εγώ. Ότι σε κατευθύνω όπως πολλάκις έχει ακουστεί
για πολλούς ότι κάνουν με τα μέλη.
Μην τους κάνουμε την χάρη να γίνουμε σαν τα μούτρα τους.
Το νικ dismorfian εμφανίστηκε για να θίξει δρώμενα. Όλα τα νικ είναι για τον πούτσο.
Πλέον κι αυτό εκπληρώνοντας την αποστολή του, θα αναπαυτεί κάποια στιγμή στις καλέντες.
Θα μείνει μόνο η απέχθεια σε μούρες.
Είναι φοβερό πάντως τελικά. Έχει στηθεί μια πλεκτάνη ότι αν ειπωθεί ποιος είμαι, εγώ θα αγριέψω
κι έτσι όλοι το αποφεύγουν. Αν πάλι το ρισκάρουν, εγώ υποτίθεται ότι θα παίξω το γαμημένο ρολάκι.
Πλέον κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει. Αντισέξουαλ κατάσταση. Νωθρή.
Είναι πολύ δύσκολο πάντως να κάνεις τον τρελλό. Στο τέλος μπαίνεις στο πετσί του ρόλου.
Νομίζω πια ότι επιτέλους τρελλάθηκα. Ή μάλλον ημουν τρελλός και δεν το είχα καταλάβει.
Στάνταρ πάντως χειροτέρεψα. Καλύτερα όμως. Τώρα πως το "χειρότερα" είναι και "καλύτερα"
δεν θα το σχολιάσω. Να θυμάστε όμως μάγκες. Πρέπει να πείθετε το κοινό. Όπως και να'χει.
Εγώ νομίζω τα πήγα καλά αλλά τελικά δεν ξέρω γιατί. Φυσικά τώρα το κοινό, δεν αντιδρά έντονα.
Με αυτόν τον τρόπο θεωρεί ότι αφήνει τον dismorfian να "αδειάζει" μέχρι να εκτονωθεί εντελώς.
Ναι, δεν λέω...θα μπορούσαν να είναι λειτουργικά όλα αυτά αν υπήρχε λογική.
Ή έστω συναισθηματισμός.
Στο μεταξύ χρησιμοποιώντας την λέξη κοινό, έχουμε πιθανή διαπιστωμένη τρέλλα.
Πολλοί τρελλοί θέλουν κοινό. Από την άλλη, μπορεί κάποιος να πει ότι ο τρελλός παριστάνει τον άνετο
διότι θέλει την ησυχία του. Δηλαδή δεν θέλει "κοινό". Αυτό είναι το τίμημα όταν κοντράρεις τα πάντα.
Όχι επειδή θες αλλά επειδή το νιώθεις. Ουσιαστικά επειδή αλλιώς δεν υπάρχει ροή.
Θα ήταν αηδιαστικό να συγχαίρει ο ένας τον άλλον αδιάκοπα.
Θα έπρεπε όλοι να ήταν ευγενικοί με όλους. Δεν μπορείς να γαμοσταυρίσεις έναν που σου μιλά όμορφα.
Είναι εντελώς "αντιζαμπούν". Θα ζούσαμε στο μικρό σπίτι στο λιβάδι, θα κοιμόμασταν νωρίς
τρώγοντας ελαφρύ γιαουρτάκι...βασικά θα γερνούσαμε πριν την ώρα μας.
Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι το σάιτ πέτυχε αλλά το φόρουμ απέτυχε με ότι έχει "μαζέψει" σαν σύνολο.
Τα μόνα μέλη που "ψιλοεπιβίωσαν" είναι όσα ήταν άρρηκτα συνδεδεμένα με τον σκοπό του σάιτ.
Βασικά ούτε αυτά όμως γλύτωσαν από τον ανταγωνισμό των αρσενικών που διέπει τον χώρο.
Όλοι οι άλλοι που "φαλτσάραμε" κάργα και ιμπροβιζάραμε, πήραμε τ'αρχίδια μας.
Εγώ πάντα άνηκα στην δεύτερη κατηγορία. Δεν μπορώ να με δω ως στεγνό πορνατζή.
Θα ήμουν εντελώς fake και δεν μου είναι και "σικ".
Θα έγραφα και παραπάνω αλλά έχω καταθέσει ακέραιες τις απόψεις μου σε γκομενοχώρο
κι αν το κάνω εδώ, θα "καρφωθώ" αμέσως. Κάποια κλωνάρια βλέπετε, δεν πρέπει να εμφανίζονται ποτέ.
Πάντως κέρδος είχα κι έχω, οπότε ο κόπος μου δεν πήγε χαμένος.
Ο Κοσνίκ τελικά έκανε λάθος, υπάρχει τέλειος κλώνος. Υποψιάζομαι ότι ήθελε να πιστέψετε αυτό που είπε.
Και τα κατάφερε απ'ότι φαίνεται. Η μεγαλύτερη ηδονή πέρα κι απ'το γαμήσι είναι να μελετάς
τον ψυχισμό του συνανθρώπου σου. Όχι να τον τρελλαίνεις, ούτε να τον επαινείς, απλά να τον μελετάς.
Δεν χρειάζεται να είσαι επιζήμιος. Οι δικές του αντιδράσεις, είναι περίπου οι δικές σου ματάκια αναγνώστη.
Αυτός σου δείχνει πως περίπου θα αντιδράσεις όταν σου συμβεί αυτό που του προκαλείς.
Αρκετοί νομίζετε ότι διαφέρετε των υπολοίπων αλλά είστε γελασμένοι.
Ούτε τον κόσμο θα σώσετε, ούτε όμως κι είστε ξεχωριστοί. Απλά είστε μοναδικοί αριθμοί.
Τα πάθη σας, τα λάθη σας κι ότι σκατά κουβαλάτε στο κρανίο σας είναι πάνω-κάτω ίδια για όλους.
Την διαφορά την κάνουν οι αντιδράσεις σας.
Όλα αυτά θα έχουν εφαρμογή μετά από χρόνια. Όταν πια όλοι θα έχουμε ελεύθερο χρόνο
αλλά καμία διάθεση. Κοιτάξτε να επιστρέψετε στην καλοζωία. Προσωπικά αυτό είναι το μόνο μου μέλημα.
Κανονικά θα έπρεπε να είχα πεθάνει αλλά όταν έχεις ζήσει όμορφα, δεν εγκαταλείπεις.
Δεν μπορείτε να σταματήσετε την "ταχεία" ρε μουνιά όσα "μπάζα" κι αν της ρίξετε...