Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2015

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιόν/α επιλέγετε για Mister Malaka bourdela.com 2015?

• billy13

Ψήφοι: 102 56,4%
  • Picker

Ψήφοι: 79 43,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    181
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Τώρα με αυτό που έγραψες, δεν θα φάω το μεσημέρι... :2funny:

δεν φτάνει που γράφω και κάτι. Αν είναι, κάντε αναφορές. Δεν νομίζω να ενοχλώ.

Ή μήπως ενόχλησε τίποτα;

:sunglasses:

Ρε τύπε καλά τα γράφεις βγάζουν και γέλιο, απλά έχεις αρχίσει τα αυτογκολ. Τα όρια της πλάκας έχουν ξεπεραστεί και πλέον ο μέσος αναγνώστης πιστεύει ότι ο Μπίλις σε έχει πονέσει στην πραγματική ζωή και εσύ ανήμπορος να κάνεις κάτι γιαυτό έχεις αρχίσει το γράψιμο και το κράξιμο σε ένα φόρουμ που δεν είναι και παρών να απαντήσει!Εμμονή σου έχει γίνει. Όσο όμορφα και αν τα λες πάει να σε ξανακερδίσει ο Βασιλάκης..

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Είναι παρών...απλά δεν συνδέεται!  :2funny:

Στην πραγματική ζωή κρύβεται κι όταν βλέπει όλους όσους κουτσομπολεύει
χαζογελά σαν μαλάκας και λέει θα κάνει μια καινούργια αρχή.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νισάφι με το ραμολί...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Παράκμα, θα νομίζουν ότι σε βάζω εγώ. Ότι σε κατευθύνω όπως πολλάκις έχει ακουστεί
για πολλούς ότι κάνουν με τα μέλη.  :2funny:
Μην τους κάνουμε την χάρη να γίνουμε σαν τα μούτρα τους.

Το νικ dismorfian εμφανίστηκε για να θίξει δρώμενα. Όλα τα νικ είναι για τον πούτσο.
Πλέον κι αυτό εκπληρώνοντας την αποστολή του, θα αναπαυτεί κάποια στιγμή στις καλέντες.
Θα μείνει μόνο η απέχθεια σε μούρες.
Είναι φοβερό πάντως τελικά. Έχει στηθεί μια πλεκτάνη ότι αν ειπωθεί ποιος είμαι, εγώ θα αγριέψω
κι έτσι όλοι το αποφεύγουν. Αν πάλι το ρισκάρουν, εγώ υποτίθεται ότι θα παίξω το γαμημένο ρολάκι.
Πλέον κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει. Αντισέξουαλ κατάσταση. Νωθρή.
Είναι πολύ δύσκολο πάντως να κάνεις τον τρελλό. Στο τέλος μπαίνεις στο πετσί του ρόλου.
Νομίζω πια ότι επιτέλους τρελλάθηκα. Ή μάλλον ημουν τρελλός και δεν το είχα καταλάβει.
Στάνταρ πάντως χειροτέρεψα. Καλύτερα όμως. Τώρα πως το "χειρότερα" είναι και "καλύτερα"
δεν θα το σχολιάσω. Να θυμάστε όμως μάγκες. Πρέπει να πείθετε το κοινό. Όπως και να'χει.
Εγώ νομίζω τα πήγα καλά αλλά τελικά δεν ξέρω γιατί. Φυσικά τώρα το κοινό, δεν αντιδρά έντονα.
Με αυτόν τον τρόπο θεωρεί ότι αφήνει τον dismorfian να "αδειάζει" μέχρι να εκτονωθεί εντελώς.
Ναι, δεν λέω...θα μπορούσαν να είναι λειτουργικά όλα αυτά αν υπήρχε λογική.
Ή έστω συναισθηματισμός.
Στο μεταξύ χρησιμοποιώντας την λέξη κοινό, έχουμε πιθανή διαπιστωμένη τρέλλα.
Πολλοί τρελλοί θέλουν κοινό. Από την άλλη, μπορεί κάποιος να πει ότι ο τρελλός παριστάνει τον άνετο
διότι θέλει την ησυχία του. Δηλαδή δεν θέλει "κοινό". Αυτό είναι το τίμημα όταν κοντράρεις τα πάντα.
Όχι επειδή θες αλλά επειδή το νιώθεις. Ουσιαστικά επειδή αλλιώς δεν υπάρχει ροή.
Θα ήταν αηδιαστικό να συγχαίρει ο ένας τον άλλον αδιάκοπα.
Θα έπρεπε όλοι να ήταν ευγενικοί με όλους. Δεν μπορείς να γαμοσταυρίσεις έναν που σου μιλά όμορφα.
Είναι εντελώς "αντιζαμπούν". Θα ζούσαμε στο μικρό σπίτι στο λιβάδι, θα κοιμόμασταν νωρίς
τρώγοντας ελαφρύ γιαουρτάκι...βασικά θα γερνούσαμε πριν την ώρα μας.
Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι το σάιτ πέτυχε αλλά το φόρουμ απέτυχε με ότι έχει "μαζέψει" σαν σύνολο.
Τα μόνα μέλη που "ψιλοεπιβίωσαν" είναι όσα ήταν άρρηκτα συνδεδεμένα με τον σκοπό του σάιτ.
Βασικά ούτε αυτά όμως γλύτωσαν από τον ανταγωνισμό των αρσενικών που διέπει τον χώρο.
Όλοι οι άλλοι που "φαλτσάραμε" κάργα και ιμπροβιζάραμε, πήραμε τ'αρχίδια μας.
Εγώ πάντα άνηκα στην δεύτερη κατηγορία. Δεν μπορώ να με δω ως στεγνό πορνατζή.
Θα ήμουν εντελώς fake και δεν μου είναι και "σικ".
Θα έγραφα και παραπάνω αλλά έχω καταθέσει ακέραιες τις απόψεις μου σε γκομενοχώρο
κι αν το κάνω εδώ, θα "καρφωθώ" αμέσως. Κάποια κλωνάρια βλέπετε, δεν πρέπει να εμφανίζονται ποτέ.
Πάντως κέρδος είχα κι έχω, οπότε ο κόπος μου δεν πήγε χαμένος.
Ο Κοσνίκ τελικά έκανε λάθος, υπάρχει τέλειος κλώνος. Υποψιάζομαι ότι ήθελε να πιστέψετε αυτό που είπε.
Και τα κατάφερε απ'ότι φαίνεται. Η μεγαλύτερη ηδονή πέρα κι απ'το γαμήσι είναι να μελετάς
τον ψυχισμό του συνανθρώπου σου. Όχι να τον τρελλαίνεις, ούτε να τον επαινείς, απλά να τον μελετάς.
Δεν χρειάζεται να είσαι επιζήμιος. Οι δικές του αντιδράσεις, είναι περίπου οι δικές σου ματάκια αναγνώστη.
Αυτός σου δείχνει πως περίπου θα αντιδράσεις όταν σου συμβεί αυτό που του προκαλείς.
Αρκετοί νομίζετε ότι διαφέρετε των υπολοίπων αλλά είστε γελασμένοι.
Ούτε τον κόσμο θα σώσετε, ούτε όμως κι είστε ξεχωριστοί. Απλά είστε μοναδικοί αριθμοί.
Τα πάθη σας, τα λάθη σας κι ότι σκατά κουβαλάτε στο κρανίο σας είναι πάνω-κάτω ίδια για όλους.
Την διαφορά την κάνουν οι αντιδράσεις σας.
Όλα αυτά θα έχουν εφαρμογή μετά από χρόνια. Όταν πια όλοι θα έχουμε ελεύθερο χρόνο
αλλά καμία διάθεση. Κοιτάξτε να επιστρέψετε στην καλοζωία. Προσωπικά αυτό είναι το μόνο μου μέλημα.
Κανονικά θα έπρεπε να είχα πεθάνει αλλά όταν έχεις ζήσει όμορφα, δεν εγκαταλείπεις.
Δεν μπορείτε να σταματήσετε την "ταχεία" ρε μουνιά όσα "μπάζα" κι αν της ρίξετε...

ARJudXd.gif

αληθινά λόγια

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Κι εσύ ρίγκορα, στην δεύτερη κατηγορία ήσουν. Μαζί μας.

:rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε τύπε καλά τα γράφεις βγάζουν και γέλιο, απλά έχεις αρχίσει τα αυτογκολ. Τα όρια της πλάκας έχουν ξεπεραστεί και πλέον ο μέσος αναγνώστης πιστεύει ότι ο Μπίλις σε έχει πονέσει στην πραγματική ζωή και εσύ ανήμπορος να κάνεις κάτι γιαυτό έχεις αρχίσει το γράψιμο και το κράξιμο σε ένα φόρουμ που δεν είναι και παρών να απαντήσει!Εμμονή σου έχει γίνει. Όσο όμορφα και αν τα λες πάει να σε ξανακερδίσει ο Βασιλάκης..

διαφωνω καθετα. οσο κρυβεται ο μπιλυς τοσο χανει. ο ιδιος ειχε δωσει υπεραξια στην ιντερνετικη του περσονα οποτε δεν ισχυει η σιωπηρη αποχη του τωρα λογω οτι...απαξιωνει να απαντησει. ο τυπος αρτουρος εχει μπει στο γηπεδο και σκοραρει ανελεητα διχως σφυριγμα ληξης με τις κερκιδες ορθιες μη χασουν φαση  :orchestra:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Κι εσύ ρίγκορα, στην δεύτερη κατηγορία ήσουν. Μαζί μας.

:rockon:

κάθε χώρος επιβάλλει και το ρόλο που θα παίξεις

δεν μπορεί να σου δίνουν ένα κωμικό έργο και συ να παίζεις σαν ξανθόπουλος γιατι είναι τραγικό
δεν μπορεί να σου δίνουν μια τραγωδία και συ να παίζεις τον βέγγο γιατι θα βγεί γελοίο

τι γράφω πάλι ο πούστης  :grin:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615

δεν μπορεί να σου δίνουν ένα κωμικό έργο και συ να παίζεις σαν ξανθόπουλος γιατι είναι τραγικό
δεν μπορεί να σου δίνουν μια τραγωδία και συ να παίζεις τον βέγγο γιατι θα βγεί γελοίο

ΟΚ, "Βέγγος σχήμα λόγου".
Ο Βέγγος προς τη δύση της ζωής του είχε παίξει σε δράματα.
Ήταν θλιβερός.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
ΟΚ,
Ο Βέγγος προς τη δύση της ζωής του είχε παίξει σε δράματα.
Ήταν θλιβερός.
Μιας και οι θανατολογιες διασιμων ειναι κατι που φοριετε πολυ, να πω οτι οταν εφυγε ηταν ο μονος διασημος για τον οποιο εκλαψα! :- Μετα απο καποιο καιρο απλα περιμενα την αναγκελια του θανατου του!....

....ασχετο!

Συνημμένα

• veggos6.jpg
    veggos6.jpg
    61,2 KB · Εμφανίσεις: 14

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1

Μα δεν έχει νόημα ούτε η "παράσταση" σαν καλωσόρισμα, ούτε κι η "αξιολόγηση" σαν αποχαιρετισμός.
Νόημα έχει μόνο η πλοκή.
Ένας φίλος που διατηρούσε κοσμικό κέντρο είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο
ότι η καλή ορχήστρα υπάρχει για να καλύπτει την μαλακία φαί στο ενδιάμεσο της παράστασης.
Ισχύει και το αντιστροφο.

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ώρα λίγο πριν τις 18.00

Αποδίδεται χαιρετισμός στον μίστερ μαλάκα...

[move]ΜΠΙΛΛΥ13  :2funny:[/move]

Y1FjGT3.jpg

:rockon: :rockon: :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Τους αφησε να αυτοξεφτιλιστουν.... Δε νομιζω οτι υπαρχει πλεον χρηστης στο φορουμ που να μην καταλαβαινει οτι ο Μπιλις επεσε θυμα παλαβων ανθρωπων!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Κάποιος έγραψε ότι ο Dismorfian και οι υπόλοιποι μπαίνουν αυτογκόλ.

Άλλος που δεν έχει γράψει τίποτα στο site και γυρνάει στα νήματα και γράφει

παπαριές είπε ότι είμαστε παλαβοί, μάλλον η δε σηκώνει η σημαία η πιο πιθανό τον έχουν κάνει σημαιοφόρο  :effemine:

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΩ : DISMORFIAN, ΣΑΠΙΣΕ ΤΟΝ, ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΥΡΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ SITE.

ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Καλό βράδυ σε όλους τους μύστες που είναι μαζί μας, καλό βράδυ και σε αυτούς που δεν είναι.

ΥΓ: Δροσερές κωλοφεράτζες μοιραστείτε τις εμπειρίες σας μαζί μας. Εν έτη 2016 δε θα σας κρίνουμε.... πολύ  :grin:

DISMORFIAN

200.gif

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Δωσε ΠΟΝΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!   :rockon: :rockon: :rockon:

Κάποιος έγραψε ότι ο Dismorfian και οι υπόλοιποι μπαίνουν αυτογκόλ.

Άλλος που δεν έχει γράψει τίποτα στο site και γυρνάει στα νήματα και γράφει

παπαριές είπε ότι είμαστε παλαβοί, μάλλον η δε σηκώνει η σημαία η πιο πιθανό τον έχουν κάνει σημαιοφόρο  :effemine:

Μισό να πάρω το σοβαρό μου...

Ζέρο, δεν μπορώ να αγνοήσω την ώθηση ορμής που ξεκάθαρα δίνεις
και φυσικά αυτό δεν αποτελεί αιχμή για όσους δεν το κάνουν. Εγώ ωστόσο δεν είμαι βαλτός όπως λέγεται
ακούγεται και ψιθυρίζεται. Θέλω και γράφω, θέλετε και με δέχεστε.
Παράκμα μην ψαρώνεις, ότι κι αν σου γράφουν, καλό είναι.

Γενικότερα, θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν είμαι απλά τρελλός όπως έγραψε το μέλος dimmits
για τον Αrturo Tetake, αλλά νομιμότατος τρελλός. Είμαι δηλαδή ο Αrturo Tetake κι αφού αυτός
έφαγε ανεξήγητο μιουτ μπορώ να συνεχίσω να γράφω με ένα νικ.
Δεν χρειάζομαι καμία βοήθεια από κανέναν ούτε και επαίνους.
Όποιος θέλει, απλώς ας γράφει αυτό που πιστεύει. Θα ήθελα να σας καθησυχάσω σε αυτη την πρώτη
φάση (έχει πολύ ψωμί ακόμα) και να σας δηλώσω υπεύθυνα ότι δεν σκοπεύω να χρησιμοποιήσω
ξεκάθαρα προσωπικά κανενός στην διαμάχη.
Πάντα γράφω θολά και μέχρι τώρα στην πορεία μου, έχω αποδείξει ότι τιμώ
αυτή την παράμετρο στο έπακρο. Αν τυχόν στενοχώρησα κάποιους με ότι έχω γράψει μέχρι στιγμής
είναι λόγω της ψυχικής μου κατάντιας που είναι τρισάθλια από διάφορους λόγους.
Πάσχω από ψυχική νόσο και έχω και πιστοποιητικά.
Με έχουν ενοχλήσει διάφορα κι έχω φλιπάρει. Είμαι πολύ στενοχωρημένος αλλά παράλληλα χαίρομαι.
Απεναντίας ζητώ από όποιον θέλει να με γονατίσει και με όποιο τρόπο θέλει
υποσχόμενος να παραμείνω σε ότι έγραψα. Έχετε λοιπόν μια χρυσή ευκαιρία.

Φυσικά, θα συνεχίσω να γράφω όπως γράφω και για όσο με αφήνετε. Αν με διώξετε, θα φύγω ήσυχα.
Αυτό το κάνω διότι νιώθω την ανάγκη να με λιντσάρετε. Κοντολογίς, μπορείτε κι όλοι μαζί
να με λιντσάρετε και το επιθυμώ. Κουβαληθείτε κι από όλα τα σάιτ, μα πόσο πιο απλό να το κάνω;
όλο μου βγαίνετε σαν τις πουτάνες να τσιρίξετε. Γράψτε ότι γουστάρετε να τελειώνουμε.
Ο λόγος είναι ένας, θέλω να μετρήσω τις αντοχές μου.
Πιστεύω ότι κατάφερα το απίστευτο. Να μην νοιάζομαι για όλα αυτά ενώ εσείς νοιάζεστε.
Έτσι δεν είναι; πιστεύω ότι είναι δίκαιη αυτή η μικρή μου επιθυμία.
Βρίσκομαι σε κατάσταση φανερής σύνδεσης, οπότε μόλις πρασινίζει
το τετραγωνάκι μου να ξέρετε ότι (πάντα θα) εγκυμονεί "κίνδυνος".
Θα συνεχίσω όμως να είμαι light.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

Και να θυμάστε ένα πράγμα. Όσο καιρό έλειψα, πέρασα μία πολύ δύσκολη φάση.
Αν δεν είχα παιδεία, θα είχα πεθάνει. Συνεπώς πρέπει να δούμε αν όντως μου αξίζει
να περπατώ όρθιος. Παράλληλα βασανίζομαι καθημερινά σε όλα, γαμάω από το υστέρημα
σωματικών δυνάμεών μου και μάλιστα δυνατά, κοντεύω να κλατάρω αλλά ξανασηκώνομαι διαρκώς
και τελικά τρώω ξύλο όπου βρίσκω μη σηκώνοντας χέρι. Να χαίρεστε για το τελευταίο.
Αυτοτεστάρομαι συνέχεια. Τελικά όλα είναι συνήθεια.
Σίγουρα στο τέλος θα δικαιωθώ. Ας είναι καλά η αγάπη που λαμβάνω από το έτερο ήμισυ.
Αυτή δεν τσακιζεται με τίποτα. Ότι έγραψα, είναι όλα αλήθεια.

Συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας...

:rockon: :rockon: :rockon:

Y.Γ Το σάιτ "κάνει νερά" στις τροποποιήσεις άβαταρ, παραθέσεων κτλ.
Ρίξτε ένα τσεκ αν και νομίζω γαμιέται το λειτουργικό μου.

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Τύπε νομίζουν ότι είσαι εγώ. Έχω ξεροχύσει πραγματικά. Όλοι θέλουν κρυφά να είμαι εγώ
αλλά φορτώνουν ότι μπορούν γιατί δεν μπορούν να είμαι εγώ.
Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Θα τους σκίσουμε τα ράμματα αναποδογυρίσουμε τα άρματα.

Tk5GsYL.gif

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Αμ ο άλλος που κλαιγόταν να του σβήσουν τα ποστ. Τι είναι αυτά ρεεεεεεεεεεε;

έτσι κάνουν οι άνδρες;

:dunno:

Επισκέπτης
τυπε ντιζμο γιατι δεν πατε για έναν καφε με το μπιλυ αντι να τον καραμουζιαζεις?

δεν εχετε τιποτα να χωρισετε νομιζω :hi:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom